Konu: Jackie Blue  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 05.08.2024 17:54
Kıza sizi sorduğumda "tanımıyorum, kesin abime bir şey yapacaklar" dedi, iki kişi de ortak olarak şüphelendik ve aradım. Karakterim karakteriniz gibi pislik insanların temizlenmesini istiyor ve vatandaşlık görevini de yaptı. Onun dışında CK rolü içerisinde Yada gibi rol yaparken tek yapması gereken şeyi, "chati okumayı" bile yarım yapan adamlar bulunmayacaksa güzel güzel CK rolümüzü de yaparız (tabi yakalayabilirseniz).
Kisinin ayni sekilde forum uzerinden gerçekleştirdiği tutum dolayisiylada ceza almasi gerektigini dusunuyorum. Aynı şekilde üstte Fregorunda yazdığı gibi, rolün iptali gerçeklesmeyecekse kisinin CK haklarinin tarafimiza verilmesini istiyoruz.

#11 - 06.08.2024 16:10
Şikayeti detaylı olarak inceledim, Jackie Blue karakteri "sivil" olarak rol yapmaktadır. Rolün gidişatına göre sunduğu kanıtlarla yapılan Roleplay' da bir hata görünmemektedir. Kişi makul bir şüphe/korku sezip ihbar göndermiş ve anında silahla Yada tarafından vurulmuş. Savunmada bulunan kanıtlar gerekçesi-ile savunma yeterli görüldü. Bir sorun bulunmuyor.