Konu: MİX, RK, YETERSİZ ROL BİLGİSİ, BİRDEN FAZLA KURAL İHLALİ  (Okunma sayısı 733 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.07.2024 22:44

çatışma yerinden kaçıp insanları bilgilendiriğim an

Alakasız ss, şikayetle de alakanız yok. Fazlalık yapmamak adına silebilirsin de bu fotoğrafı. bu görüntü hiçbir şeyin kanıtı değil

#11 - 21.07.2024 23:12
Otoparkın yanındayken minimapde araç görmüşsün, dikkatini o yüzden çekmiş ve yukarıya da o yüzden bakmışsın. İddaların bu yönde. Gerçek hayatta minimap var da biz mi bilmiyoruz? Yani bu yaptığın da ihlale giriyor. Zaten şahsın nerde olduğunu da biliyordun ki direkt o bölgede dolaştın. Yani minimap'den görüpte bizi bulduğuna da inanmıyoruz. O görüntüde ileride de araçlar var. Gidip oranın da ilerisini gerisini yukarısını aşağısını kontrol ettin mi? Artı olarak hala dediğimiz gibi, gişeye kadar bizi takip ettiğiniz bir görüntü yok. Ama en son gişede görüldü diye mesajlaşmanız var. Yani mix yapmışsınız.

Benim silah doğrultup yerimizi deşifre ettiimizi iddia edip kandıracaksan, oraya gelip korna basıyorsun ki rolde korna sesi duyduğumu söylüyorum ondan sonra aşşağı bakıp mix yaptığınızı anlıyorum silahı nişanlıyorum, chatte rolde zaten ilk korna sesini duyduğumu sonra sana nişanladığımı anlayabiliriz.
Genellikle olduğum yerlerin hepsinde araç var dedim, minimapten araç kovalıyorum demedim. Venturas içerisinde gördüğüm araçları ve çevresini kontrol ediyorum dedim.

Direkt o bölgede dolaşmadım, telefondan gelen bilgiye göre hareket ettim.

Minimapte zaten sizi bulmadım, geçerken arkadaşın bana silah doğrulttu. Silah doğrultmasa nasıl bileceğim? Yukarıya bakmam mı suç, yoksa hiç tanımadığınız birine Shotgun doğrultmanız mı?

Yazdıklarının hepsini kontrol ettim.

Yukarıdaki yazılarda da kimse seni gişeye kadar takip ettiğini söylememiş

Ya savunmaları okuyun, okuduğunuzu anlamayı öğrenin ya da uzatmayıp sadece sonuçlansın yazıp geçin. Ne uzatıyorsunuz?

Ek olarak dikkatimizi bir şey daha çekti, arkadaşlar Ljube'ye gişe infosu verirlerken Ljube LV'de ne arıyor? Chati yukarı kaydırıp almamış ss'i, bu iletimizdeki ss'i kontrol ederseniz chatteki reklamın dakikası ile sağ alttaki timer'ın dakikası bir. Fakat Ljube LV'de, bizim olduğumuz konumun otuz saniyelik mesafesinde. Bunca şeyin üstüne bi de ısrarla yönetimi kandırmaya çalışıyorsunuz. En ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyoruz.

Her şey bu kadar açıkken daha çok uzatmayalım konuyu, ricamdır. Sonuçlanmasını bekleyelim. Konuyu saptırıcı iletiler de atmayın lütfen bu iletimden sonra.

Basa basa geldim de ondan, motorun nasıl hızlı gittiğini bilmiyor musunuz? Zaten Colinas ve Chinatown arasında gidip geliyordum. Yazdıkları gibi basa basa gittim.
Eğer otuz saniyelik uzaklıkta olsam telefon görüşmesinden otuz saniye sonra sizi bulmaz mıydım zaten? Kendin söylüyorsun. Size otuz saniyelik bir mesafedeyken bilmem ne kadar dakika sonra sizin yanınıza gelip bulmuşum. Neden daha erken bulmayayım bu kadar info varken?

Tamamdır, yine yetersiz savunma. Sonuç bekleyelim.

#12 - 21.07.2024 23:28
1- Herkesi vurmuyorsunuz, bir birlik üyem diğerlerine IC yollarla haber veriyor.

2- Alta atmıyorum, ESC basıyorum çünkü evimde misafir var. Uzun süreli bir afk da değil zaten.

3- Diğer arkadaşlar nasıl bulduklarını açıklamışlar, ben hiçbir şekilde MIX vb. bir şey yapmıyorum.

Kendi adımın geçtiği yerlere savunmam budur.

#13 - 22.07.2024 11:54
1- Herkesi vurmuyorsunuz, bir birlik üyem diğerlerine IC yollarla haber veriyor.

2- Alta atmıyorum, ESC basıyorum çünkü evimde misafir var. Uzun süreli bir afk da değil zaten.

3- Diğer arkadaşlar nasıl bulduklarını açıklamışlar, ben hiçbir şekilde MIX vb. bir şey yapmıyorum.

Tamam dostum zaten birlik üyem dediğin kişinin çatışma zamanı birlikte olmadığı gözüküyor, o da R20 nin alt cari onun icin ayri sikayet olusturduk, zaten meselede onun sms atmasi degil bu kadar basit konu uydurmak savunma yapmak.. Onun dışında yani birden fazla kez oyunda afk atıyosun misafir gelmesiyle esc atmanında nasıl bir bağı var anlamadım?

Sizin kanıt olmandan varyasyon üretip savunma yapmanız benim cevaplamam konuyu fazla uzatıyo gerek yok her şey apaçık ortada şikayeti inceleyecek yetkili arkadaşlara da kolaylık sağlayalım kendinizle çeliştiğinizi bir den fazla kez açıkladım zaten, artık bu konu gereksiz uzamasın gecmiş olsun.

#14 - 22.07.2024 12:06

Tamam dostum zaten birlik üyem dediğin kişinin çatışma zamanı birlikte olmadığı gözüküyor, o da R20 nin alt cari onun icin ayri sikayet olusturduk, zaten meselede onun sms atmasi degil bu kadar basit konu uydurmak savunma yapmak.. Onun dışında yani birden fazla kez oyunda afk atıyosun misafir gelmesiyle esc atmanında nasıl bir bağı var anlamadım?

Sizin kanıt olmandan varyasyon üretip savunma yapmanız benim cevaplamam konuyu fazla uzatıyo gerek yok her şey apaçık ortada şikayeti inceleyecek yetkili arkadaşlara da kolaylık sağlayalım kendinizle çeliştiğinizi bir den fazla kez açıkladım zaten, artık bu konu gereksiz uzamasın gecmiş olsun.

Nasıl ne alakası var? Misafir gelirse oyuna bakamam değil mi?  :) Kendimizle çelişmiyoruz, savunmamızı yaptık.

#15 - 22.07.2024 12:09

Nasıl ne alakası var? Misafir gelirse oyuna bakamam değil mi?  :) Kendimizle çelişmiyoruz, savunmamızı yaptık.

Haklısın bakamazsın sıkıntı.

#16 - 23.07.2024 14:09
sonuçlanabilir @Scealten

#17 - 23.07.2024 14:21
https://i.hizliresim.com/9gyu30t.png

şu sste görüldüğü üzere rahatsız edici bir rol yapıyorlar. Bilginize, admin insafına göre ceza verilebilir.

#18 - 23.07.2024 14:21
Gerçeklerin bir gün ortaya çıkması gibi kötü bir huyu var, sonuçlanmasını bekliyoruz.

#19 - 25.07.2024 11:57