Konu: MİX, RK, YETERSİZ ROL BİLGİSİ, BİRDEN FAZLA KURAL İHLALİ  (Okunma sayısı 722 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.07.2024 16:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Emilio Tenorio @turkishgoldenhero  - Bruno_Minguez @Mehmetcaglarcan  - Mateo_Tenorio @KrkyS  - Ljube Tsonchev @Gravano   

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Shiels  Timur Kapranov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
mix, rk, yetersiz rol bilgisi.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Emilio karakterinin birlik bölgesini basıp oradaki herkesi vuruyoruz, ardından Emilio'yu kimse yokken LV'ye kaçırıyoruz. Bir süre rol yaptıktan sonra arkadaş defalarca alta alıp duruyor, sonrasında Ljube_Tsonchev, Bruno_Minguez Mateo_Tenorio karakterleri geliyor ve sıkıyorlar. Bulmalarına imkan yok, sonuçta kaçırdığımız karakterin telefonunu atıyoruz ve attığımızda da duraklıyoruz. Üstüne kendi telefonlarımızı bile kapatıyoruz. Görüntülerde gözüktüğü üzere peşimizde kimse yok, zaten biz arkadaşları vurup kaçırırken bu karakterlerden hiç biri oyunda değildi (bizim karşı ekipteki vurduklarımız harici). Varsa bizi gördüklerine dair kanıtları, atsınlar. Bizi gördüklerine dair diyorum, yoksa mix yapıp onu role dökmelerinden bahsetmiyorum. Üstüne bir de Ljube karakteri Timur'u tekrar vurarak RK ihlali yapıyor. Arkadaşlar freeroam sunucusuna çevirdiler rol ortamını, bu sunucunun kalitesinin bu oyunculara kalacağını düşünmüyorum. Gerekenin yapılmasını istiyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
ilk vurulma anı, kaçırılması
Spoiler: GösterGizle

telefonunu kırdığımız an, görüldüğü gibi peşimizde de kimse yok.

otoparka geldiğimiz an, arkadaşın telefonunun olmadığını da kontrol ediyoruz.

kişinin afk attığı anlar, diğer ssler'de arkadaşları gelince de alta alıyor. alttan korna sesi gelmeye başlıyor ve etrafı izliyoruz o sırada otoparktan aşşağıya inince görüyoruz. Sonrası malum.

vurulma anı + tsonchev rk ihlali. Rk için dakikaları kontrol edebilirsiniz.

Ek açıklamalar(varsa): Emilio karakterinin gözümüzün içine sokaraktan yaptığı kabul edilemez ihlali ve rolün sürüklendiği durum yüzünden ck sını gerçekleştirmek zorunda kaldık. Mafya tarafından kaçırılmış, başında silahlı iki tane adam var ve öldürülmekle tehdit ediliyor. Ardından üç kişi olduğumuz yere gelip ateş açıyor, böyle bir durumda ilk fırsatta o kişinin kafasına sıkılması gerekir zaten. Kanlı bıçaklı olduğumuz adamı kaçırıyoruz ve ne telefon ne başka bir info varken birileri geliyor. Dediğim gibi, böyle bir durumda ölmesi anormal bir durum değil. Kişiler yukarıyı basmadan Emilio karakterini öldürme rolünü yaptık. Adminler bu rolü onaylarsa seviniriz. Bütün detaylar sslerde mevcut.  O:-)

« Son Düzenleme: 21.07.2024 17:56 Shyvana_Ferro »

#1 - 21.07.2024 01:21
Yarın savunma yapılacak.

#2 - 21.07.2024 18:48
Tsonchev ile bağlantı kurup durumu izah ettikten sonra biz de Fierro tarafını yokluyorduk zaten. İkimiz de haberleştikten sonra anlaştık ve bu şekilde kararlaştırdık. Daha sonra Tsonchev, Emilio'yu bulduğunu söylüyor ve yeri anlatıyor. Biz de ona göre geliyoruz.

Ljube ile ilk konuşmamız :

Ljube ile ikinci kontağımız, yerini bulduğunu söylüyor bizde konum istiyoruz.

#3 - 21.07.2024 19:10
Bizi takip ettiğinize dair, artı olarak anlattığınız rotaya dair ekran görüntünüz bulunmuyorsa sonuçlanabilir. Anlattığın rota da yanlış, gittiğimiz yönü ve yolladığımız ss'i söylemişsin sadece. Alhambra harici bir yerden geçemeyiz zaten o yönden ilerleyerek. Artı olarak her zaman arkamızı kontrol ediyorduk ve kimse yoktu, yönetimi kandırmaya çalışmayalım lütfen varsa kanıt sunabilirsin bizi gördüğüne dair. Eğer sunamıyorsan diğer arkadaşların da savunma yapmasına gerek yok zaten, her şey açık ortada.

Kendi aranızda mix yaparak bunu IC role dökmüşsünüz, tahmin ettiğimiz gibi gişelere kadar bizi gördüğünüze dair hiç bir kanıtınız yok. Discord üzerinden haberleşip IC birbirinizi arayıp OOC'den öğrendiğiniz infoları IC'ye dökmüşsünüz. Görüntü içeren bir kanıtınız yok bizi takiplediğinize dair.

Kısacası gişelere kadar takip ettiğinin kanıtı yok. Sonuçlanabilir.

#4 - 21.07.2024 20:10

Görüntülerde de görüldüğü gibi bana verilen bilgiye göre hareket ettim. Venturas üzerinde araba aradım ve bulduğum yerleri kontrol ettim. Kanıt olarak topladığım ekran görüntülerini kontrol ettiğiniz zaman her açıdan mipmapimde araç olduğunu görebilirsiniz. Sokakları hızlı hızlı geze geze arıyordum ve araçları kontrol ediyordum.

Daha sonra her Vice oyuncusunun bildiği gibi, Venturas üzerinde kaçırılabilecek sayılı yer vardır zaten. Rol üzerinde Venturas bilgisini almak ayrı mesele, ancak bakıldığı zaman Emerald Isle gibi bir yeri bulmak ne oyun dışı, ne de rol içi zor bir şey değildir. Ben de tepeye çıkmadan sadece yanından geçtim. Geçtiğim sırada Robert Lively bana silah doğrulttu çatıdan. Ben de orada olduğunu düşünüp buna göre hareket ettim. Robert Lively olduğunu bilmeden o tarafa gittim ve onlar çıktı.

Robert Lively'in silah doğrulttu nokta.

#5 - 21.07.2024 20:23
Otoparkın yanındayken minimapde araç görmüşsün, dikkatini o yüzden çekmiş ve yukarıya da o yüzden bakmışsın. İddaların bu yönde. Gerçek hayatta minimap var da biz mi bilmiyoruz? Yani bu yaptığın da ihlale giriyor. Zaten şahsın nerde olduğunu da biliyordun ki direkt o bölgede dolaştın. Yani minimap'den görüpte bizi bulduğuna da inanmıyoruz. O görüntüde ileride de araçlar var. Gidip oranın da ilerisini gerisini yukarısını aşağısını kontrol ettin mi? Artı olarak hala dediğimiz gibi, gişeye kadar bizi takip ettiğiniz bir görüntü yok. Ama en son gişede görüldü diye mesajlaşmanız var. Yani mix yapmışsınız.

Benim silah doğrultup yerimizi deşifre ettiimizi iddia edip kandıracaksan, oraya gelip korna basıyorsun ki rolde korna sesi duyduğumu söylüyorum ondan sonra aşşağı bakıp mix yaptığınızı anlıyorum silahı nişanlıyorum, chatte rolde zaten ilk korna sesini duyduğumu sonra sana nişanladığımı anlayabiliriz.

#6 - 21.07.2024 20:36
Bizi takip ettiğinize dair, artı olarak anlattığınız rotaya dair ekran görüntünüz bulunmuyorsa sonuçlanabilir. Anlattığın rota da yanlış, gittiğimiz yönü ve yolladığımız ss'i söylemişsin sadece. Alhambra harici bir yerden geçemeyiz zaten o yönden ilerleyerek. Artı olarak her zaman arkamızı kontrol ediyorduk ve kimse yoktu, yönetimi kandırmaya çalışmayalım lütfen varsa kanıt sunabilirsin bizi gördüğüne dair. Eğer sunamıyorsan diğer arkadaşların da savunma yapmasına gerek yok zaten, her şey açık ortada.

Kendi aranızda mix yaparak bunu IC role dökmüşsünüz, tahmin ettiğimiz gibi gişelere kadar bizi gördüğünüze dair hiç bir kanıtınız yok. Discord üzerinden haberleşip IC birbirinizi arayıp OOC'den öğrendiğiniz infoları IC'ye dökmüşsünüz. Görüntü içeren bir kanıtınız yok bizi takiplediğinize dair.

Kısacası gişelere kadar takip ettiğinin kanıtı yok. Sonuçlanabilir.

Kimse gişeye kadar takip ettiğini söylemedi zaten. Nereye kadar takip ettiğimizi yazdık ve tahminlerimizi oyun üzerinden muhtemelen Bruno'ya, yani Emilio'nun oluşumundakilere anlattık. Görüntülerin hepsini kontrol ettiğiniz zaman bunların doğru olduğunu görebiliyorsunuz. Adamlar iki şehire ayrılmış zaten. Ne olacak başka?

Gravano'nun gönderdiği ekran görüntüsündeki telefon konuşmasında gözüktüğü üzere gişelerden birine gittiğimize eminsiniz,

Alıntı
Tam oraya dönerken köprünün yanından geçtiğinizi gördük ve muhtemelen gişelere gidiyordur dedik. Sonra da Emilio'nun hooduna gidip bulduğumuz ilk kişiye ne olduğunu anlatıp gittikleri yönü tarif ettik.
Gişeye gittiğimizi arkadaşlara sen tarif etmişsin, zaten OOC arkadaşsınız ve kaçırdığımız kişinin eski birlik üyesisiniz. Hood bölgesinde gezip gezip arkadaşlara info verdiğinizi de biliyoruz ama konumuza dönelim.

Dediğim gibi, kendi telefon konuşmanızda bir gişe muhabbeti olduğundan eminsiniz ama bu yazında kimse gişeye kadar takip ettiğini söylemedi zaten diyorsun. Bizi en son Glen Park'ta görüp gişeye gittiğimizi tahmin edemezsin. Zaten bizi Glen Park'ta falan görmedin, kanıtın yok ve yalan söyleyip bizim sslerimiz üzerinden ilerliyorsun. Kendinle çelişiyorsun.

Arkadaş direkt gişelere gitmişler diyor telefon konuşmasında ama sen sadece tahmin ettik diyorsun. Üstüne bir de Glen Park'ta görüp tahmin ettik diyorsun. İnfoyu veren sen bile tahmin ettik diyorken, arkadaş nasıl bu kadar emin konuşuyor? Gülünç bir durum ortaya çıkıyor burada.

Bahsi geçen telefon konuşmanız;

Ek olarak dikkatimizi bir şey daha çekti, arkadaşlar Ljube'ye gişe infosu verirlerken Ljube LV'de ne arıyor? Chati yukarı kaydırıp almamış ss'i, bu iletimizdeki ss'i kontrol ederseniz chatteki reklamın dakikası ile sağ alttaki timer'ın dakikası bir. Fakat Ljube LV'de, bizim olduğumuz konumun otuz saniyelik mesafesinde. Bunca şeyin üstüne bi de ısrarla yönetimi kandırmaya çalışıyorsunuz. En ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyoruz.

Her şey bu kadar açıkken daha çok uzatmayalım konuyu, ricamdır. Sonuçlanmasını bekleyelim. Konuyu saptırıcı iletiler de atmayın lütfen bu iletimden sonra.
« Son Düzenleme: 21.07.2024 20:43 Shyvana_Ferro »

#7 - 21.07.2024 22:34

çatışma yerinden kaçıp insanları bilgilendiriğim an

#8 - 21.07.2024 22:38
Otoparkın yanındayken minimapde araç görmüşsün, dikkatini o yüzden çekmiş ve yukarıya da o yüzden bakmışsın. İddaların bu yönde. Gerçek hayatta minimap var da biz mi bilmiyoruz? Yani bu yaptığın da ihlale giriyor. Zaten şahsın nerde olduğunu da biliyordun ki direkt o bölgede dolaştın. Yani minimap'den görüpte bizi bulduğuna da inanmıyoruz. O görüntüde ileride de araçlar var. Gidip oranın da ilerisini gerisini yukarısını aşağısını kontrol ettin mi? Artı olarak hala dediğimiz gibi, gişeye kadar bizi takip ettiğiniz bir görüntü yok. Ama en son gişede görüldü diye mesajlaşmanız var. Yani mix yapmışsınız.

Benim silah doğrultup yerimizi deşifre ettiimizi iddia edip kandıracaksan, oraya gelip korna basıyorsun ki rolde korna sesi duyduğumu söylüyorum ondan sonra aşşağı bakıp mix yaptığınızı anlıyorum silahı nişanlıyorum, chatte rolde zaten ilk korna sesini duyduğumu sonra sana nişanladığımı anlayabiliriz.
Genellikle olduğum yerlerin hepsinde araç var dedim, minimapten araç kovalıyorum demedim. Venturas içerisinde gördüğüm araçları ve çevresini kontrol ediyorum dedim.

Direkt o bölgede dolaşmadım, telefondan gelen bilgiye göre hareket ettim.

Minimapte zaten sizi bulmadım, geçerken arkadaşın bana silah doğrulttu. Silah doğrultmasa nasıl bileceğim? Yukarıya bakmam mı suç, yoksa hiç tanımadığınız birine Shotgun doğrultmanız mı?

Yazdıklarının hepsini kontrol ettim.

Yukarıdaki yazılarda da kimse seni gişeye kadar takip ettiğini söylememiş

Ya savunmaları okuyun, okuduğunuzu anlamayı öğrenin ya da uzatmayıp sadece sonuçlansın yazıp geçin. Ne uzatıyorsunuz?

#9 - 21.07.2024 22:43
Ek olarak dikkatimizi bir şey daha çekti, arkadaşlar Ljube'ye gişe infosu verirlerken Ljube LV'de ne arıyor? Chati yukarı kaydırıp almamış ss'i, bu iletimizdeki ss'i kontrol ederseniz chatteki reklamın dakikası ile sağ alttaki timer'ın dakikası bir. Fakat Ljube LV'de, bizim olduğumuz konumun otuz saniyelik mesafesinde. Bunca şeyin üstüne bi de ısrarla yönetimi kandırmaya çalışıyorsunuz. En ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyoruz.

Her şey bu kadar açıkken daha çok uzatmayalım konuyu, ricamdır. Sonuçlanmasını bekleyelim. Konuyu saptırıcı iletiler de atmayın lütfen bu iletimden sonra.

Basa basa geldim de ondan, motorun nasıl hızlı gittiğini bilmiyor musunuz? Zaten Colinas ve Chinatown arasında gidip geliyordum. Yazdıkları gibi basa basa gittim.
Eğer otuz saniyelik uzaklıkta olsam telefon görüşmesinden otuz saniye sonra sizi bulmaz mıydım zaten? Kendin söylüyorsun. Size otuz saniyelik bir mesafedeyken bilmem ne kadar dakika sonra sizin yanınıza gelip bulmuşum. Neden daha erken bulmayayım bu kadar info varken?
« Son Düzenleme: 21.07.2024 22:57 Gravano »