Arkadaşım forumdan susturulduğu için rica etti kendisinin savunmasını ben ileteceğim.
Mixing konusunda: Yeni giren birinin yeni girdiğini bilemem kişinin oyunda olduğunu gördüm ve savaşta olduğumuz birliğin üyesi olduğundan dolayı yazdım eğer savaş rolüne girmek isterse şakayla karışık PM den belirttim burada yazdığım hiçbir şeyin kötü niyetli olmadığını hatta dostça yazdığımı görebilirsiniz ayrıca rahatsız olduğunu belirtseydi yani "pm-" vs. demiş olsaydı zaten üstelemezdim gece vakti sohbeti sardı konuştuk sırf biz şikayet açıyoruz diye sizde havadan, sudan ne bulursanız şikayet açmaya çalışmayın aşırı garipsiyorum.
Rk iddiası hakkında: RK ihlali demek elime silahı alamayacağım anlamına gelmiyor, silah zaten üstümde elime alabilirim bunda ihlal içeren bir durum yok ancak o silahla size sıkmış olsaydım evet buna ihlal denilebilirdi ki ben orada ayağa Thomas Callaghan adlı oyuncunun Rk ihlali yapıp /b böldüğünün kanıtını ekran görüntüsü almak için kalkıyorum ve hiç bir şekilde Rk'lıyken tekrardan ateş etmiyorum zaten bu ekran görüntüsünü aldıktan sonra arabaya binip hastaneye gidiyoruz. Arkadaşlar neye şikayet açacağını şaşırdığı için bizim açtığımız şikayetteki kanıt niteliği taşıyan ekran görüntüsünü alıp buraya atmış ancak herhangi bir ihlal sergilemiyorum sadece ekran görüntüsü alıyorum ve arabaya binip hastaneye gidiyoruz.