Konu: Pasha Rk kural ihlali, MetaGaming  (Okunma sayısı 389 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.07.2024 02:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @P A S H A Fuse Hiroshima

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Callaghan birlik üyeleri RK kuralına şahitdir.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS lerde belli olmakda.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MetaGaming
RK Kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile bir Gunrp'ye giriyoruz Kanzaki üyeleri tamamen vuruluyor sonrasında içlerinden bir kaç kişi kalkıp RK yapıyorlar ve bize ateş açıyorlar düşürüyorlar, Düşen arkadaşlardan biriside Fuse Hiroshima kalkıp bize silah tutuyor/ Bir diğer konu ise arkadaş Oluşumun üye listesinden ayrılmayıp daha yeni NC atmış birini PM den yazıp DM e çağırıyor Ne kadar mantıklı ve zekice bir şey orasını yönetim karar versin açık açık NC atan üye kabul etse DM atıcaklar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Metagaming kanıtları.

RK KURAL İHLALİ

Düştüğü yer
Arkadaşın kendi gözünden SS.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alması benim için yeterli.

#1 - 20.07.2024 02:53
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.07.2024 03:04
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 20.07.2024 03:46
şahitliğimi onaylıyorum

#4 - 20.07.2024 17:13
Arkadaşım forumdan susturulduğu için rica etti kendisinin savunmasını ben ileteceğim.

Mixing konusunda: Yeni giren birinin yeni girdiğini bilemem kişinin oyunda olduğunu gördüm ve savaşta olduğumuz birliğin üyesi olduğundan dolayı yazdım eğer savaş rolüne girmek isterse şakayla karışık PM den belirttim burada yazdığım hiçbir şeyin kötü niyetli olmadığını hatta dostça yazdığımı görebilirsiniz ayrıca rahatsız olduğunu belirtseydi yani "pm-" vs. demiş olsaydı zaten üstelemezdim gece vakti sohbeti sardı konuştuk sırf biz şikayet açıyoruz diye sizde havadan, sudan ne bulursanız şikayet açmaya çalışmayın aşırı garipsiyorum.

Rk iddiası hakkında: RK ihlali demek elime silahı alamayacağım anlamına gelmiyor, silah zaten üstümde elime alabilirim bunda ihlal içeren bir durum yok ancak o silahla size sıkmış olsaydım evet buna ihlal denilebilirdi ki ben orada ayağa Thomas Callaghan adlı oyuncunun Rk ihlali yapıp /b böldüğünün kanıtını ekran görüntüsü almak için kalkıyorum ve hiç bir şekilde Rk'lıyken tekrardan ateş etmiyorum zaten bu ekran görüntüsünü aldıktan sonra arabaya binip hastaneye gidiyoruz. Arkadaşlar neye şikayet açacağını şaşırdığı için bizim açtığımız şikayetteki kanıt niteliği taşıyan ekran görüntüsünü alıp buraya atmış ancak herhangi bir ihlal sergilemiyorum sadece ekran görüntüsü alıyorum ve arabaya binip hastaneye gidiyoruz.

#5 - 20.07.2024 18:24
Arkadaşım forumdan susturulduğu için rica etti kendisinin savunmasını ben ileteceğim.

Mixing konusunda: Yeni giren birinin yeni girdiğini bilemem kişinin oyunda olduğunu gördüm ve savaşta olduğumuz birliğin üyesi olduğundan dolayı yazdım eğer savaş rolüne girmek isterse şakayla karışık PM den belirttim burada yazdığım hiçbir şeyin kötü niyetli olmadığını hatta dostça yazdığımı görebilirsiniz ayrıca rahatsız olduğunu belirtseydi yani "pm-" vs. demiş olsaydı zaten üstelemezdim gece vakti sohbeti sardı konuştuk sırf biz şikayet açıyoruz diye sizde havadan, sudan ne bulursanız şikayet açmaya çalışmayın aşırı garipsiyorum.

Rk iddiası hakkında: RK ihlali demek elime silahı alamayacağım anlamına gelmiyor, silah zaten üstümde elime alabilirim bunda ihlal içeren bir durum yok ancak o silahla size sıkmış olsaydım evet buna ihlal denilebilirdi ki ben orada ayağa Thomas Callaghan adlı oyuncunun Rk ihlali yapıp /b böldüğünün kanıtını ekran görüntüsü almak için kalkıyorum ve hiç bir şekilde Rk'lıyken tekrardan ateş etmiyorum zaten bu ekran görüntüsünü aldıktan sonra arabaya binip hastaneye gidiyoruz. Arkadaşlar neye şikayet açacağını şaşırdığı için bizim açtığımız şikayetteki kanıt niteliği taşıyan ekran görüntüsünü alıp buraya atmış ancak herhangi bir ihlal sergilemiyorum sadece ekran görüntüsü alıyorum ve arabaya binip hastaneye gidiyoruz.
-RK ihlali demek elime silahı alamayacağım anlamına gelmiyor, silah zaten üstümde elime alabilirim bunda ihlal içeren bir durum yok ancak o silahla size sıkmış olsaydım evet buna ihlal denilebilirdi-  arkadaşın böyle bir savunması mevcut. Bir kaç hafta önce sırf silah tuttu diye bire bir aynı olaydan dolayı Curtis Benedict @mrtkry arkadaşım Yaralı Kural İhlali sebebiyle 360 dakika jail yemişti. Şikayeti dikkatlice incelerseniz sırf silah tuttu diye jail yediği ortada. https://www.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayetleri-arsiv-140/sikayet-161293/msg1212131/#msg1212131 bıraktığım şikayetin referans alınmasını istiyorum. @Lichfield

#6 - 20.07.2024 18:26
Arkadaşımın jail yemesini sağlayan fotoğraf. Bire bir aynı https://hizliresim.com/e5djap4

#7 - 20.07.2024 18:31
Referans alınmasını istediğin şikayette arkadaşın düştükten sonra kalkıyor ve kaçırılan kişilerin başında silah doğrultarak rehin alıyor, başlarında bekliyor ardından tekrardan çatışma çıkıyor ve orayı basan silahlı kişilere de yine silah doğrultuyor burada durumlar aynı değil.

Benim arkadaşım ayağa kalktığında zaten ortamda bir savaş rolü kalmamış çoğu kişi vurulmuş ve vurulmayanlar kaçmıştı ki bu ekran görüntüsü alındıktan on saniye sonra yaralılar arabaya bindirilip hastaneye götürülüyor. Sizin başınızda hiç bir şekilde silah ile beklemiyor ekran görüntüsü alıp uzaklaşıyor yani anlayacağınız siz zaten orada yaralısınız size silah doğrultarak eline geçecek herhangi bir şey bulunmamakta. Ayrıca bire bir aynı dediğin ekran görüntüsüne dikkatlice bakmadığını düşünüyorum. Arkadaşlar başka bir şey eklemeyecekse savunma bu kadar sonuçlandırılabilir.
« Son Düzenleme: 20.07.2024 18:40 Lewiad »

#8 - 20.07.2024 20:00
Şikayeti okudum, şikayette RK ihlali mevcut. Düştükten sonra Düştükten hemen sonra araba ile hastaneye gidip tedavi olduğunuzu belirtmişsiniz. Bende o yüzden jail yemiştim. Düştükten sonra hemen gidip tedavi olduğum için, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 20.07.2024 20:54 mrtkry »

#9 - 20.07.2024 20:14
Yine yanlış bahsediyorsunuz sen 15 dakika sonra tedavi olup geri geliyorsun yine başımızda silah ile bekliyorsun. Biz tedavi oluyoruz ve hoodumuza dönüyoruz bir daha savaş rolüne girmiyoruz dediğin olayla bu yaşananların zerre alakası yok sırf intikam alacaksınız diye saçmalamaya başlamışsınız. Zaten yetkililer buradaki kanıtlara bakıp gereken sonuca ulaşacaktır şikayet açarken kendi cezasından referans alınmasını isteyeni de ilk defa görüyorum kafanızda neler kuruyorsunuz anlamıyoruz. Artık tarafımızdan daha fazla ileti gelmeyecek şikayet sonuçlandırılabilir.