Başlangıç olarak şunu söylemeliyim, maskeli sıkıyor olman senin suratını gizler. Kıyafetlerin, ten rengin, kişisel özelliklerin, boyun, kilon her şeyin aynı kalır. Bunları biliyor olman gerekiyor, maske ile sıktıktan sonra hala bölgede beklemeye devam ediyorsun.
Kimse bize PM üzerinden bir bilgi vermedi, IC olarak bilgi aktarıldı ve rolümüzü buna göre izledik, bunun kanıtını da bırakıyorum.

İstenirse bu kısmın da videosu var onu da hazırlar bırakırım şikayetin altına. Arthur Morris isimli karaktere bu bilgiyi verdikten sonra yanına geliyor ve üstünü aramak için emoteler ile çekiştiriliyorsun, hiçbir emoteye uymuyorsun.
Yine de senin dediğin gibi düşünelim, bize bu bilgi PM üzerinden geldi diyelim ve sana karşı ihlal yaparak oyun oynadık diyelim. Bu senin emotelere uymadığın ve silahın alınmasın diye /q çektiğin gerçeğini hiçbir zaman değiştirmiyor. Fakat her şeyin rollü ilerlediğini kanıtları ile beraber şikayete de buraya da bırakmış olalım aklında soru işareti kalmasın. Son olarakta uyarayım;
Arkadaşın attığı üzere maskeli sıkmama rağmen pm üzerinden memurlara benim sıktığımı belirtiyorlar tehdit ediyorlar onlarada logdan bakılırsa güzel olur teşekkür ederim şimdiden.
Bu şekilde karalama kampanyası yapmadan önce açılan şikayete, bırakılan kanıtlara dikkatli bak. Her türlü log incelenebilir, bunda hiçbir sakınca yok. İstenirse videonun tamamını da yükleyerek buraya atabilirim, herhangi bir OOC bilgi akışı hiçbir zaman olmadı.
Bu gelen savunmayı yeni gördüm, Maskenin nerede olduğunu açıklarsan memnuniyet duyacağım, koşarak iki adım gidip sonra maske takıp sıkman hiçbir şey ifade etmiyor. Ekstra olarak emote ile maskeni takıp silahını çektiğinin kanıtını da bırakırsan harika olacak.