Konu: Martin Sancho RK  (Okunma sayısı 274 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.07.2024 16:32
Savaş rolüne dahil olduğumu kanıtlarsan ona göre savunma yaparım.
2.si orada dikildiğimden bahsediyorsun, bunun hakkında da bir kanıt göremiyorum uzun uzun cümleler yazmak yerine ss ekleyebilirdin, görmen için emote bırakacağım neden uzaklaşamadığımı anlarsın.
Spoiler: GösterGizle
gitmek istesem bile rklı halde tekrar vuruyorsunuz.

burda beni suçlamak yerine kendini savun, gidip şikayet açabilirsin hakkımda.

Bak bakalım nerede yaralıya düşmüşsün güzel kardeşim. Yan çarınla savaşın ortasında ne işin var? Tek emoteyle savaşın ortasından sıyrılabileceğini falan mı sanıyorsun?
birlik bölgeme gidiyorum üyelerime rol çıkartacağım güzel kardeş.

#11 - 18.07.2024 16:34
Savaş rolüne dahil olduğumu kanıtlarsan ona göre savunma yaparım.
2.si orada dikildiğimden bahsediyorsun, bunun hakkında da bir kanıt göremiyorum uzun uzun cümleler yazmak yerine ss ekleyebilirdin, görmen için emote bırakacağım neden uzaklaşamadığımı anlarsın.
Spoiler: GösterGizle
gitmek istesem bile rklı halde tekrar vuruyorsunuz.

burda beni suçlamak yerine kendini savun, gidip şikayet açabilirsin hakkımda.

Bak bakalım nerede yaralıya düşmüşsün güzel kardeşim. Yan çarınla savaşın ortasında ne işin var? Tek emoteyle savaşın ortasından sıyrılabileceğini falan mı sanıyorsun?
birlik bölgeme gidiyorum üyelerime rol çıkartacağım güzel kardeş.

Oyuna girdiğimde orada dikiliyordun güzel kardeş, birlik bölgen orası değil.

#12 - 18.07.2024 16:35
emote atilmis dostum sen arabadasin sonuc olarak beklemek zorundasin arkadasim seni gelip alacakti zaten ama siz birlikce quit atmayi tercih ettiniz

Ben arabada değildim, emote atıp gitmek sence ne kadar mantıklı? Ne kadar role uyuyor? Oraya bir polis gelse örneğin, seni göremeyecek. Bu ne kadar mantıklı? Ki orada da buna benzer bir şey yaşanıyor, arkadaşım sizi vurup beni kurtarıyor ancak başımda değil de başka bir yerde olduğunuz için bunu göremiyorsunuz. Çünkü sözde beni arabaya atıp götürdünüz, ama arabayla başka yere gittiniz.
bizi degil beni vuruyor arkadasin, seni arabaya atma konusunda emote veren arkadas arabayla birlikte sapasaglam uzaklasiyor zaten. ustune heyecanli birlik arkadaslarin rk ihlali yaparak beni tekrar vuruyor, o konuda da sikayet acacagim.  arkadasim senin yarali surenin bitmesini beklerken uzaklasti, fakat sen bittigi gibi eve girip quit attin.

#13 - 18.07.2024 16:36
herkes diyecegini dedi, daha ileti atmayin. diger sikayetlere yanit verirsiniz, discord chati degil burasi. yaraliya dusunce alta alip arkadaslarinizi cagiracaginiz yer de degil. yanlislikla buraya yazmayin aman.

#14 - 18.07.2024 16:36
emote atilmis dostum sen arabadasin sonuc olarak beklemek zorundasin arkadasim seni gelip alacakti zaten ama siz birlikce quit atmayi tercih ettiniz

Ben arabada değildim, emote atıp gitmek sence ne kadar mantıklı? Ne kadar role uyuyor? Oraya bir polis gelse örneğin, seni göremeyecek. Bu ne kadar mantıklı? Ki orada da buna benzer bir şey yaşanıyor, arkadaşım sizi vurup beni kurtarıyor ancak başımda değil de başka bir yerde olduğunuz için bunu göremiyorsunuz. Çünkü sözde beni arabaya atıp götürdünüz, ama arabayla başka yere gittiniz.
bizi degil beni vuruyor arkadasin, seni arabaya atma konusunda emote veren arkadas arabayla birlikte sapasaglam uzaklasiyor zaten. ustune heyecanli birlik arkadaslarin rk ihlali yaparak beni tekrar vuruyor, o konuda da sikayet acacagim.  arkadasim senin yarali surenin bitmesini beklerken uzaklasti, fakat sen bittigi gibi eve girip quit attin.

Uzaklaşmayacaktı  :-\. Böyle bir şey yok, başımda beklemek zorunda. Arkadaşım beni eve götürme rolünü yaptı zaten. Savaş bölgesinde gezmeye devam etmeseydin vurulmazdın.

#15 - 18.07.2024 16:38
savaş bölgesinde gezmeseydiniz ayaklarına girmeyin artık, bir kere düşürdünüz tamam giderken niye tekrar sıkıyorsunuz onu anlamış değilim ah be güzel kardeşim benim.

#16 - 18.07.2024 16:40
aktif rol ortaminda hepiniz quitlediniz dostum, arkadasin bi arka sokaga gitmesi cikmaniza izin vermis olmaz. 5 dakikayi gecti ama girmeniz icin sans verelim, yoksa sikayet olusturulacak. ozellikle emilio karakteri.

#17 - 18.07.2024 16:43
aktif rol ortaminda hepiniz quitlediniz dostum, arkadasin bi arka sokaga gitmesi cikmaniza izin vermis olmaz. 5 dakikayi gecti ama girmeniz icin sans verelim, yoksa sikayet olusturulacak. ozellikle emilio karakteri.

aç şikayetini hem yazma diyorsun hala yazıyorsun, benim rolüm rol ortamından uzaklaştığımda bitmiştir.

#18 - 18.07.2024 16:44
tamamdir dostum artik biz de dusunce bi interior icine gireriz, rol ortamindan uzaklasmis oluruz. degisik kafalardasiniz, daha karsilik vermeyin sikayete.

#19 - 18.07.2024 16:45

Şu videoda gördüğün gibi, vurulmana rağmen hala yanımızda geziyorsun.
Savunmam bitmiştir, daha fazla ileti göndermeyeceğim.