Konu: Martin Sancho RK  (Okunma sayısı 277 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2024 16:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Martin Sancho @dagestanmafia88

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Shiels Tmur_Kapranov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16:00 ve 16:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
rk

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaralı olduğumu gördüğü halde kalktığım gibi tekrardan sıktı, 2 kere sıktığından yanlışlık olduğunu düşünmüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: ilk sefer düştüğüm
Spoiler: GösterGizle
   2. sefer yaralıya düştüğüm

Ek açıklamalar(varsa): chatte saat gözüküyor.

#1 - 18.07.2024 16:22
Yan çarınla savaş rolüne dahil oluyorsun. Savaşın ortasında geziyorsun, birbirimizle çatışırken sadece dikiliyorsun. Düşünce de RK'dan şikayet açıyorsun. İlk düştüğünde uzaklaşıp gitmen gerekirken hala orada bulunman benim suçum değil. Ben olaya dahil olduğumda ayaktaydın ve onların yanındaydın seni o yüzden vurdum. Oynanmış ssler kanıt niteliği taşımaz, ssteki sansürü kaldır.

#2 - 18.07.2024 16:24
sahitligimi onayliyorum

#3 - 18.07.2024 16:26
arti olarak arkadasiniz yaraliya duseli 2dk olmadan niye quitliyo dostum, kacirilirken.

#4 - 18.07.2024 16:27
arti olarak arkadasiniz yaraliya duseli 2dk olmadan niye quitliyo dostum, kacirilirken.
Burada sanırım benden bahsediyorsun, kaçırılırken falan değil. Kaçırırken benim yaralıdan kalkmamı beklemek zorundasınız. Arkadaşın bunu yapmıyor, ben yaralıdayken arabaya atma emoteu atıp arabasıyla uzaklaşıyor. Böyle bir şey yok. Yaralıdan kalkmamı beklemek zorunda. Rol bittikten sonra evime geçip oyundan çıktım. Rol esnasında oyundan çıkmadım.

#5 - 18.07.2024 16:27
Savaş rolüne dahil olduğumu kanıtlarsan ona göre savunma yaparım.
2.si orada dikildiğimden bahsediyorsun, bunun hakkında da bir kanıt göremiyorum uzun uzun cümleler yazmak yerine ss ekleyebilirdin, görmen için emote bırakacağım neden uzaklaşamadığımı anlarsın.
gitmek istesem bile rklı halde tekrar vuruyorsunuz.

burda beni suçlamak yerine kendini savun, gidip şikayet açabilirsin hakkımda.

#6 - 18.07.2024 16:28
emote atilmis dostum sen arabadasin sonuc olarak beklemek zorundasin arkadasim seni gelip alacakti zaten ama siz birlikce quit atmayi tercih ettiniz

#7 - 18.07.2024 16:30
birisi sana beyaz aractasin diye emote atmisken oyundan cikamazsin, oyuna giris saglamazsan sana da sikayet acilacak.

#8 - 18.07.2024 16:30
Savaş rolüne dahil olduğumu kanıtlarsan ona göre savunma yaparım.
2.si orada dikildiğimden bahsediyorsun, bunun hakkında da bir kanıt göremiyorum uzun uzun cümleler yazmak yerine ss ekleyebilirdin, görmen için emote bırakacağım neden uzaklaşamadığımı anlarsın.
gitmek istesem bile rklı halde tekrar vuruyorsunuz.

burda beni suçlamak yerine kendini savun, gidip şikayet açabilirsin hakkımda.

Bak bakalım nerede yaralıya düşmüşsün güzel kardeşim. Yan çarınla savaşın ortasında ne işin var? Tek emoteyle savaşın ortasından sıyrılabileceğini falan mı sanıyorsun?

#9 - 18.07.2024 16:31
emote atilmis dostum sen arabadasin sonuc olarak beklemek zorundasin arkadasim seni gelip alacakti zaten ama siz birlikce quit atmayi tercih ettiniz

Ben arabada değildim, emote atıp gitmek sence ne kadar mantıklı? Ne kadar role uyuyor? Oraya bir polis gelse örneğin, seni göremeyecek. Bu ne kadar mantıklı? Ki orada da buna benzer bir şey yaşanıyor, arkadaşım sizi vurup beni kurtarıyor ancak başımda değil de başka bir yerde olduğunuz için bunu göremiyorsunuz. Çünkü sözde beni arabaya atıp götürdünüz, ama arabayla başka yere gittiniz.