Öncelikle arkadaşı ile yaptığımız rol değildi onlar hiç bir sebeb yokken geldi bana amcık sen mi diyordun diye kolpa salladı sonrasında ise sunucuya restart gelecegi için pek takmadım
Kişilerle rolüm yok olayına gelirsek attıgı ssdeki isimle kendi ismi faklı büyük ihtimalle karakter değiştirmiş ama hayla o rolü devam ettiriyor hatta arkadaşları kim bu kim diyor arkadaşları tanımıyor sadece o kişi tanıyor ama başka karakterinde kanıtı (
https://i.hizliresim.com/dm38s02.png) aşağıdaki isim kısmına bakarak görülebilir
Meslek yapma kısmına gelirsek ben meslege y tuşu ile basıp başladım sonrasında aracımdan inip onlara baktım ve oradan bana orospu cocugu dedikleri için onlara masturbasyon hareketi yapmak için /wank 1 attım
Ben o kişilerden kaçmıyordum onları gördüm fakat sadece küfür edip giden tayfadan olduklarını düşündüm (troll olduğunu düşündüm) takmadım devam ettim sonrasında /Aw ile yazdıkları emote gördükten sonra demirlere tırmandım ve onlara bakmaya çıktım
Birlik meslege daha geriden geliyor konusuna bakarsak ben little mexico da aracımdan attladım meslek aracından yanlısıkla f basıp ondan dolayı geri doğru koşuyordum sunucu geri respawnlamadı beni meselk başlangıç yerine onlardan dolayı söylediklerini reddetiyorum ve kişilere GBİ - Meslek yapan birine illegal rol - Deathmatching (emote atmadı)