Konu: İdlewood birlik yönetimi / ihlaller zinciri [Galara / Shadrias Flonda]  (Okunma sayısı 604 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 17.07.2024 17:43

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar neredeyse bütün birlikler ile savaşa girmiş, bütün herkese kafasına göre sıkıyor. Şehirde dostu yok, terorist birliği gibi rol yapıyorlar. Biz en son bu rolleri 2016'da yapıyorduk, birliğimiz kapanacak diye bu rolleri yapmaktan çok çekiniyorduk fakat arkadaşlar hiç bir şeyi umursamıyorlar, Vice Roleplay serverindeki ciddiyetin farkında değiller. Masada olmasına rağmen, masadaki kimse ile anlaşamıyorlar. Yeni El Corona'daki birliğe sıktılar, sonrasında 4KX birliğine yani bize, sonrasında Kleinman, ondan sonrada Piazza'ya sıktılar. Sadece birliklerenede sıkmıyorlar, polislere karşıda bir kural ihlali yapıyorlar. Sunucunun refahını bozmaya çalışıyorlar. Sadece birliklerde değil, sivillerin açtığı şikayetlerden referans alınarak bir eleştiri yapılırsa, ne kadar Deatmach üzerine Vice Roleplay'da meraklı bir birlik gözetimi yapıyorlar. Şahıslar düştüğünde veya polise yakalandığında role uymuyorlar hiç bir şekilde.

Sadece şu kısmına cevap vereceğim, algı operasyonuna başladığınız için. Kleinmann ve 4kx dışında herhangi bir çatışma durumu mevcut değil. Sana burada şu birliklerle iyi anlaşıyoruz, şöyleyiz böyleyiz diye anlatacak değilim. Eğer çok merak ediyorsan birlik liderine iletirsin bu durumu, oda fm ile iletişime geçip bunları öğrenebilir. Polislere karşı yaptığımız ihlallerden bahsetmişsin. Tam olarak nasıl ihlaller? Yine başlamış tribünlere oynamak. Şikayet açıyorsan sallamadan, laf sokmadan aç. Güzel yorumlarını kendine sakla.  :o
Sen adminleri tribün olarak mı görüyorsun? Gerçekten şu üslubunu düzelt. Şikayette laf sokma vs herhangi bir şey yok, olan şeyleri söylediğimiz için laf soktuğumuz anlamına gelmiyor. İhlal yapmasanız şikayet açmayız, öyle değil mi Masiva? Ihlaller zincirine tam gaz devam ediyorsunuz, sadece normal ihlallerde değil. Çok fazla hileci/bugger şikayeti yediniz.  :garip: :garip:

İlginç. Üslubumda bir sorun bulunmuyor. İhlalsiz, hilesiz oynuyormuş gibi şov yapmanızda ne bileyim fazla komik.  8)
Sunucunun güçlü bir hile koruması var, bu hile korumasından hiçbir hile geçmiyor, siz nasıl geçirdiniz hiçbir fikrim yok fakat böyle şeyleri foruma taşımanız gerçekten kötü.

Kanıtıyla şikayet açılır, merak etme.  ;)
tm

#11 - 17.07.2024 17:49
Selamlar
Attığın ilk 2 SS'te herhangi bir kural ihlali gerçekleştirmiyorum bincodan bir skin takıp hood içerisindeydim sadece, sende onaylı hoodun içerisinde kafana göre gezdiğin için yanına gelip bakıyorum herhangi ihlallik bir durumum göremiyorum.

Son 2 SS'e gelecek olursak, @Swuo rewledi diyorsun kalkıp bize sıkıyorsun bende buna karşılık olarak sana sıkıyorum admin orada izliyordu diye biliyorum RK'dan da jail yedin, burada RK ihlalini gerçekleştiren sensin buna karşılık olarak ben sana sıkıyorum durduk yere sıkmıyorum.
Spoiler: GösterGizle

Kısacası sana sıkmamın/RK bozmamın sebebi senin bana RK bozup ateş açman, sen bu hareketi gerçekleştirirken durup öylece bana sıkmanı izleyemeyeceğim için ateş açtım, arkadaşlara sorup video kaydına ulaşmaya çalışacağım, video varsa onu da burada paylaşırım.

Ve eklemek istiyorum, dil uzattığın laf ettiğin birlikten çıkma bir çocuksun, terörist gibi dediğin adamların eline bakıp rapper rolü yapmaya çalışıyordun kimsenin umursamadığı kendi halinde takılan birisiydin burada birliğimize dil uzatmadan önce bunları bir düşün, seninle laf dalaşına girmek istemiyorum "belki tutar" diye başıboş alakasız şikayetler oluşturma, mention sayfamı doldurma gülüm.

Konu bariz ortada, savunmam bu kadar iyi günler iyi forumlar diliyorum.

Kendi SS'in, savaşın ortasında rew attırıyorsun bilemedim çok garip. RK yapan benmiyim tekrar düşünelim :manifdog
« Son Düzenleme: 17.07.2024 19:55 Galara »

#12 - 17.07.2024 18:27
Algı adam gelmiş yine, her şey ortada. 1 gün içinde kleinman + 4kx + Piazza sıkıyorsunuz ama algıyı biz yapıyoruz değil mi? Komiksiniz gerçekten LoL.

#13 - 18.07.2024 11:40
Selamlar
Attığın ilk 2 SS'te herhangi bir kural ihlali gerçekleştirmiyorum bincodan bir skin takıp hood içerisindeydim sadece, sende onaylı hoodun içerisinde kafana göre gezdiğin için yanına gelip bakıyorum herhangi ihlallik bir durumum göremiyorum.

Son 2 SS'e gelecek olursak, @Swuo rewledi diyorsun kalkıp bize sıkıyorsun bende buna karşılık olarak sana sıkıyorum admin orada izliyordu diye biliyorum RK'dan da jail yedin, burada RK ihlalini gerçekleştiren sensin buna karşılık olarak ben sana sıkıyorum durduk yere sıkmıyorum.

Kısacası sana sıkmamın/RK bozmamın sebebi senin bana RK bozup ateş açman, sen bu hareketi gerçekleştirirken durup öylece bana sıkmanı izleyemeyeceğim için ateş açtım, arkadaşlara sorup video kaydına ulaşmaya çalışacağım, video varsa onu da burada paylaşırım.

Ve eklemek istiyorum, dil uzattığın laf ettiğin birlikten çıkma bir çocuksun, terörist gibi dediğin adamların eline bakıp rapper rolü yapmaya çalışıyordun kimsenin umursamadığı kendi halinde takılan birisiydin burada birliğimize dil uzatmadan önce bunları bir düşün, seninle laf dalaşına girmek istemiyorum "belki tutar" diye başıboş alakasız şikayetler oluşturma, mention sayfamı doldurma gülüm.

Konu bariz ortada, savunmam bu kadar iyi günler iyi forumlar diliyorum.

Kardeşim, o RK'dan yediğim saati ve nedenini @Swuo  yetkilisinden öğrenebilirsin. Yaptığın bariz açık ve ortada  ;) Şahsımdan daha fazla bu şikayete yanıt gelmeyecek. İFM ve admin kadrosunun lütfen bu yazdıklarımı göz ardı etmesin. Adamlar şehirdeki onaylı hood ve onaylı birlik statüsünde, ama yaptığı roller açık. Birlik yönetiminde olan biri daha kuralların ne olduğunu bilmiyor ve halada siyahi karakteri ile, beyaz skin giyinip etrafta dolaşıyor ve bu yasak değil diyor.

#14 - 18.07.2024 18:45
@xkombox Kanıtları upload.ee veya türevi bir siteye yükleyip tekrar paylaşmalısınız. Silinmişler.

#15 - 18.07.2024 20:50
@xkombox Kanıtları upload.ee veya türevi bir siteye yükleyip tekrar paylaşmalısınız. Silinmişler.

Bende silindi gözükmüyor eve gittiğimde yazarım

#16 - 18.07.2024 21:56
Besle kargayı oysun gözünü 😄 tekrar söylüyorum RK'lık bir durum söz konusu değil orada RK yapan bir kişi tarafından vurulup rewletmişsin kendini sanırım, bu olaydan da benim haberim olmadığı için doğal olarak RK yaptığını sanıp sıkıyorum. Beyaz skin dediğin de binco'da olan default skin, kendi kıyafet dolabımdaki bir skin değil. Yahya kardeşimiz inceleyip en doğru kararı verecektir. İyi günler

#17 - 18.07.2024 22:49
Besle kargayı oysun gözünü 😄 tekrar söylüyorum RK'lık bir durum söz konusu değil orada RK yapan bir kişi tarafından vurulup rewletmişsin kendini sanırım, bu olaydan da benim haberim olmadığı için doğal olarak RK yaptığını sanıp sıkıyorum. Beyaz skin dediğin de binco'da olan default skin, kendi kıyafet dolabımdaki bir skin değil. Yahya kardeşimiz inceleyip en doğru kararı verecektir. İyi günler

Besle kargayı oysun gözünü? Ne beslediniz, evet göz oyduk. Hiç bi şekilde bana yaptınığız artı yok,  kendinizi ne sanıyorsunuz? Totalde bir hafta durduk diye sizden mi olduk anlamadım? Tabi suç bende Yusuf dostumun birliğini bilmeyip size gelmemde tekrar başladığımda. Yazık bana, "Yusufun" sayesinde onay aldınız, bu kadar yükseldiniz. Şimdi bize kafa tutmaya çalışıyorsunuz, anlamadım sizi? Bu lafı önce kendinizede yapın, sonra millete satın. RK'lık bir durum söz konusu değil orada RK yapan bir kişi tarafından vurulup rewletmişsin kendini sanırım, bu olaydan da benim haberim olmadığı için doğal olarak RK yaptığını sanıp sıkıyorum. bunu bilmeme ihtimalin yok dostum. memoli kardeşimiz senin gözünün önünde jail yiyor rkdan bende revleniyorum.

#18 - 18.07.2024 23:00

Güncelledim, en iyisini sen biliyorsun @Swuo

#19 - 19.07.2024 21:48
şikayet aktif, admin kadrosu sonuçlayabilir savunma yapıldı