Selamlar
Attığın ilk 2 SS'te herhangi bir kural ihlali gerçekleştirmiyorum bincodan bir skin takıp hood içerisindeydim sadece, sende onaylı hoodun içerisinde kafana göre gezdiğin için yanına gelip bakıyorum herhangi ihlallik bir durumum göremiyorum.
Son 2 SS'e gelecek olursak,
@Swuo rewledi diyorsun kalkıp bize sıkıyorsun bende buna karşılık olarak sana sıkıyorum admin orada izliyordu diye biliyorum RK'dan da jail yedin, burada RK ihlalini gerçekleştiren sensin buna karşılık olarak ben sana sıkıyorum durduk yere sıkmıyorum.
Kısacası sana sıkmamın/RK bozmamın sebebi senin bana RK bozup ateş açman, sen bu hareketi gerçekleştirirken durup öylece bana sıkmanı izleyemeyeceğim için ateş açtım, arkadaşlara sorup video kaydına ulaşmaya çalışacağım, video varsa onu da burada paylaşırım.
Ve eklemek istiyorum, dil uzattığın laf ettiğin birlikten çıkma bir çocuksun, terörist gibi dediğin adamların eline bakıp rapper rolü yapmaya çalışıyordun kimsenin umursamadığı kendi halinde takılan birisiydin burada birliğimize dil uzatmadan önce bunları bir düşün, seninle laf dalaşına girmek istemiyorum "belki tutar" diye başıboş alakasız şikayetler oluşturma, mention sayfamı doldurma gülüm.
Konu bariz ortada, savunmam bu kadar iyi günler iyi forumlar diliyorum.
Kendi SS'in, savaşın ortasında rew attırıyorsun bilemedim çok garip. RK yapan benmiyim tekrar düşünelim