Konu: İdlewood birlik yönetimi / ihlaller zinciri [Galara / Shadrias Flonda]  (Okunma sayısı 640 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 19.07.2024 23:49
şikayet aktif, admin kadrosu sonuçlayabilir savunma yapıldı
Sabırlı ol kardeşim adminler istediği zaman sonuçlayabilir, adam eksiltme çabanızı anlıyorum fakat biraz relax. Yetkililerimizin işi gücü var bekleyeceksin

#21 - 20.07.2024 18:15
şikayet aktif, admin kadrosu sonuçlayabilir savunma yapıldı
Sabırlı ol kardeşim adminler istediği zaman sonuçlayabilir, adam eksiltme çabanızı anlıyorum fakat biraz relax. Yetkililerimizin işi gücü var bekleyeceksin

Bak sen paşama ya  :D, adam eksiltiyoruz.. Eksikken, fazlaykan farkınız yok

#22 - 23.07.2024 14:08
İyi günler,

Şikayet incelendi. Öncelikle şu şikayet içerisinde dahi birbirinize dadanmanız komedi ötesi, IC olarak savaşırken bunu niçin OOC durumlara taşıyorsunuz? Burada güç gösterişi yapınca kendinizi çok güçlü gösterdiğinizi falan mı sanıyorsunuz? Anlam veremedim. Bunu yapmayın, bu sizin zararınıza işleyecek bir durum olur. OOC profilinizi zedelemeyin, anlayışlı olun ve oyunu oyunda bırakın.

Şikayete gelecek olursak bir ihlale ihlal ile karşılık verirseniz günün sonunda üzülen taraflar arasında yer alırsınız. İhlale ihlal ile karşılık verirseniz de ceza alırsınız, size ödül ya da plaket vermeyeceğiz. Shadrias Flonda karakteri siyahi olmasına rağmen beyaz ten rengine sahip bir skin kullanıyor, bu tamamen NonRP, eğer karakteriniz siyahi değilse oyun içerisinden rapor atıp beni etiketleyin, karakterinizi siyahi yapacağım. Böyle saçmalık ötesi bir role bir daha girmeyin. Yaralı kural ihlali ve NonRP sebebiyle ceza alacaksınız, böyle bir şeyi tekrarlamayın. Gerekirse durup bekleyin, ihlale ihlal ile karşılık vermeyin.