VCPD'nin orada kişinin motoruna sürttüğüm doğrudur fakat kasıtlı olmadığını pm üzerinden belirttim, beni bir müddet takip etti fakat takip ettiğinin farkında bile değildim.Bir zaman sonra birinin beni takip ettiğini gördüm, başkası zanettim, arkadaş takip ediyormuş.Hooduma kadar geldi ne takip ediyorsun, s.ktir git gibisinden söylemlerde bulundum.Yanımda arkadaşımda vardı, arkadaş gatenin içerisine girdi, rol yaptığımı görünce yanıma kadar geldi sonra.Kişiyle atışmaya devam ettik, git dememe rağmen gitmedi, laf dalaşına devam etti.Benim hoodumda, ekstra olarak 2 kişiyiz, fear RP yapması ve hooddan uzaklaşması gerekiyordu ama aksine daha fazla laf dalaşına girdi, söylediklerimi dinlemedi.Bende en son göz dağı verip korkutmak için silahımla motosikletine üç el ateş ettim, kişiye ateş etmedim.Korkup olay yerinden uzaklaştı, bir müddet takip ettim korkutmaya devam etmek için, sonra peşini bırakıp yolumu değiştirdim.Pm üzerinden ''Bu korku sana yeter'' tarzında bir söylemde bulunduğum doğrudur, fakat bunu kışkırtmak için söylemedim, bunu yazarken oldukça samimi ve sıcakkanlılıkla şakasına yazmıştım.Arkadaş fazla ciddiye aldı sanırım, yanlış anladı beni.Durumu izah ettim fakat anlamak istemedi.Şikayet konusuna attığı başlıktan belli ediyor kendisini zaten.