Konu: 30.06.2024 Thomas Callaghan Tristan_Delaney  (Okunma sayısı 383 defa)

#10 - 30.06.2024 02:49
şikayetle alakamız yok gençler  ???
Valla biz sizi ic-ooc tanımıyoruz ama buradan bakınca iyi insanlara benziyorsunuz, arkadaş böyle bir şeyi nereden çıkardı anlamlandıramadık..
Size iyi roller ve eğlenceler diliyorum.

Eklenecek başka bir şey yoksa sonuçlandırılabilir.
« Son Düzenleme: 30.06.2024 02:51 Lewiad »

#11 - 30.06.2024 02:56
şikayetle alakamız yok gençler  ???
Valla biz sizi ic-ooc tanımıyoruz ama buradan bakınca iyi insanlara benziyorsunuz, arkadaş böyle bir şeyi nereden çıkardı anlamlandıramadık..
Size iyi roller ve eğlenceler diliyorum.

Eklenecek başka bir şey yoksa sonuçlandırılabilir.

valla şikayeti okurken karşı tarafın yazdıklarına birlik olarak güldük, yapmışız da haberimiz yokmuş hahaha

ooc-ic olarak bizim de sıkıntımız yok, siz de iyi insanlara benziyorsunuz iyi roller ve iyi eğlenceler dilerim  :o

#12 - 30.06.2024 04:11
Dostum @Uzgun gerekli savunmayı yapmış. Gun-RP istiyordun, istediğini aldın dostum. Konu çarpışmaya gelirse benden çok çekeceğiniz var, en sevdiğim şey.  :D :vice:

#13 - 30.06.2024 04:20
Dostum @Uzgun gerekli savunmayı yapmış. Gun-RP istiyordun, istediğini aldın dostum. Konu çarpışmaya gelirse benden çok çekeceğiniz var, en sevdiğim şey.  :D :vice:
Gun rp istemek mi... Ah yapma be dostum :D Gun rp isteyen sizsiniz. Nede olsa sizinle alakalı olmayan konuya dahil olan taraf sizsiniz değil mi?
Sizden çok çekeceğimiz var evet... Mesela polis arkadaşlarınızdan, ne hikmetse sizi ne zaman vursak polis dostlarınız ortaya çıkıyor, her seferinde aynı polis tam sizi vurduğumuz konuma yolu düşüyor :( Ve ya size sıktığımız gibi toplanarak birilerine kaçmanız mı... Oh evet sizden çok çekeceğimiz var sanırım. Ne de olsa sadece üç kişinin tek sultana binmesi ile kendinizi Rodeo'ya kilitlediniz :D Hepimiz arabalarımıza binip sokağa çıksak oyuna giremeyeceksiniz demek ki.

#14 - 01.07.2024 01:14
Ek olarak arkadaş aktif rolde /b kanalından rolü bölüyor, bunuda incelemenizi istiyorum. Göz önünde bulunarak işlem yapılmalı.

#15 - 01.07.2024 01:23
Gun rp istemek mi... Ah yapma be dostum :D Gun rp isteyen sizsiniz. Nede olsa sizinle alakalı olmayan konuya dahil olan taraf sizsiniz değil mi?
Sizden çok çekeceğimiz var evet... Mesela polis arkadaşlarınızdan, ne hikmetse sizi ne zaman vursak polis dostlarınız ortaya çıkıyor, her seferinde aynı polis tam sizi vurduğumuz konuma yolu düşüyor :( Ve ya size sıktığımız gibi toplanarak birilerine kaçmanız mı... Oh evet sizden çok çekeceğimiz var sanırım. Ne de olsa sadece üç kişinin tek sultana binmesi ile kendinizi Rodeo'ya kilitlediniz :D Hepimiz arabalarımıza binip sokağa çıksak oyuna giremeyeceksiniz demek ki.

Sen beni mi vurdun? alla allah benmi hatırlamıyorum yav  ::)

#16 - 01.07.2024 01:26
Neyse, toxicliğe girdiği için siliyorum :D

#17 - 01.07.2024 07:45
İncelemede.

Şikayet üzerinde konudan bağımsız tartışanlar oyun içi ceza alacaklar.

İnceleme bitene kadar kilit.

#18 - 03.07.2024 16:41
Şikayet incelendi.

FM izni olmadan birlik lideri dahi olsa CK izni verilemez.
Tristan_Delaney karakteri İzin Gerektiren Rol ve şikayetteki tutumu nedeniyle Oyuncu Şikayet Kuralları kapsamında ceza alacak.
Thomas_Callaghan karakteri İzin Gerektiren Rol kapsamında cezalandırılacak.
Sho_Nagasawa karakteri İllegal Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 03.07.2024 20:12 Lichfield »