Bizzat birliğinin R20'si tarafından verildi bize CK hakkın ayrıca birliğin IC de 2 Birliğede yalan konuşarak senin ile artık işlerinin olmadığını söylediler, ama yinede aynı birlikte iş yaptınız.

CK rolü.

Ayrıca birlikde R1 im diyorsun ama R20 karakterlere silah patlatıyorsun dostum, zaten otomatik olarak birliğin zora girer.
Selamlar ahbap, Sho R20 üye değil, hala bakmamışsın

. Aynı zamanda R20 karaktere silah patlatıyorsun diyorsun, birliğimi zora sokan bir durum yok. Çünkü sen ic olarak benim Sho'nun birliğinden olduğumu bilmiyorsun. İCde Sho üzerine basa basa bu adam bana bağlı değil diyor, çünkü ic olarak zora düşmemek için. R20 karaktere silah patlatmamda bir sorun yok, R20 karakter kendisini bağlamayan, kendi birliğinden olmayan her Legal kadın için silah patlatabiliyorsa ne yazıkki bende o R20 karaktere kendimi savunmak için çok rahat şekilde silah patlatırım, hatırlatırım her zaman karşına rolde senden daha kalabalık şekilde çıkabildim Uzgun

her seferinde kaçtığına göre rolsel olarak senden güçlüyüm. R20 karaktersin fakat yanında hiç bir zaman adam gezmiyor, R1 karakterim ama sana sıkmaya kalabalık bir biçimde gelebiliyorum. Ha bu arada icde Sho'yu zora soktuysam Sho gidip İFMden ck iznimi alır cklar yine. Fakat Sho gelip buraya zora girdi mi girmedi mi yazabilir