Sürekli olarak Idlewooddaki elemanlarla takıldığın ve etkinliklerde onlarla birlikte olduğun için aranızda bir bağ olduğunu rolsel olarak biliyoruz,etkinlik çıkışı iki araç gittiğini görünce takipliyoruz ve geldiğimiz vakit içeriye geçip kapıyı kitliyorsunuz,çete üyelerinin içeride olabileceğini düşünerek kilidi kırıp maskeli şekilde içeriye giriş sağlıyoruz, ilk başta beş dakikaya yakın afk rolü yapmaya çalışıyorsunuz,videoda görüldüğü üzere odaları kontrol ediyorum nitekin kimseyi bulamıyorum,Dante isimli dostumun silahını görmenize rağmen hiçbir fear-rp durumuna girişmiyorsunuz,sanki sıradan dostların gelmiş gibi gidip çete liderini arıyorsun,ateş açılıncada dmden şikayet açıyorsun.
Dante Little isimli dostumun samp chatından kaynaklı emotenin baş kısmında "e" tarzı bi bozulma oluyor ve emote direkt chate yansıyor,emote vermedi demeniz yönetimi kandırmaktan başka birşey değildir,yorumlardaki 15 yaşında elemanında "boş adamsınız" lafına gerekli oyun içi / forum üzerinden cezalandırılmasını talep ediyorum.