Konu: James Little, Dante Litte - DM  (Okunma sayısı 225 defa)

#0 - 29.06.2024 01:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @CCarnage - @yenilmez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @HasanBozkurt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM - Emotesiz silah ateşleme

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hiçbir rol geçmişimiz yokken eve girerken görüyorlar, daha sonra evin içerisine maymuncukla giriyorlar,  Çıkmalarını istiyorum, çıkmıyorlar, nerede takıldıklarını soruyorum yerini söylüyor, sonra bir şeyler yazıp silah ateşliyorlar. Ateş etmelerinin sebepleri Idlewood birliğiyle savaşta olmalarıymış. Ayrıca rol doğruysa bile emotelar eksik kalıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 29.06.2024 01:39 crewisgang »

#1 - 29.06.2024 01:14
Sürekli olarak Idlewooddaki elemanlarla takıldığın ve etkinliklerde onlarla birlikte olduğun için aranızda bir bağ olduğunu rolsel olarak biliyoruz,etkinlik çıkışı iki araç gittiğini görünce takipliyoruz ve geldiğimiz vakit içeriye geçip kapıyı kitliyorsunuz,çete üyelerinin içeride olabileceğini düşünerek kilidi kırıp maskeli şekilde içeriye giriş sağlıyoruz, ilk başta beş dakikaya yakın afk rolü yapmaya çalışıyorsunuz,videoda görüldüğü üzere odaları kontrol ediyorum nitekin kimseyi bulamıyorum,Dante isimli dostumun silahını görmenize rağmen hiçbir fear-rp durumuna girişmiyorsunuz,sanki sıradan dostların gelmiş gibi gidip çete liderini arıyorsun,ateş açılıncada dmden şikayet açıyorsun.

Dante Little isimli dostumun samp chatından kaynaklı emotenin baş kısmında "e" tarzı bi bozulma oluyor ve emote direkt chate yansıyor,emote vermedi demeniz yönetimi kandırmaktan başka birşey değildir,yorumlardaki 15 yaşında elemanında "boş adamsınız" lafına gerekli oyun içi / forum üzerinden cezalandırılmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 29.06.2024 17:49 yenilmez »

#2 - 29.06.2024 01:18
Dante Little karakteri emote vermeden ateş açtı ve attığı emote hatalı.

#3 - 29.06.2024 01:20
Cidden böyle boş insanlar olduktan sonra sunucuda ne oyun zevki kalıyor ne de başka bir şey, evde hiç bir şey yapmıyorken girip boş boş konuşup sıkıp gittiler. Bu ve bu tarz insanlar rol zevkini değil sunucuyu da kirletiyor çokta dm atmak istiyorlarsa gidip dm serverlarına girsinler arkadaşlar bir ton sunucu var böyle boş işlere girişmeye gerek yok silahını alan birilerine sıkıyor cidden çok can sıkıcı bir durum ve bu arkadaşların birisi birliklerinde R20  diğeri ise R18  birliklerinin de gözden geçirilmesi gerekli bu durumda

#4 - 29.06.2024 01:28
Cidden böyle boş insanlar olduktan sonra sunucuda ne oyun zevki kalıyor ne de başka bir şey, evde hiç bir şey yapmıyorken girip boş boş konuşup sıkıp gittiler. Bu ve bu tarz insanlar rol zevkini değil sunucuyu da kirletiyor çokta dm atmak istiyorlarsa gidip dm serverlarına girsinler arkadaşlar bir ton sunucu var böyle boş işlere girişmeye gerek yok silahını alan birilerine sıkıyor cidden çok can sıkıcı bir durum ve bu arkadaşların birisi birliklerinde R20  diğeri ise R18  birliklerinin de gözden geçirilmesi gerekli bu durumda
Kötü söz sahibine aittir..!  :D

#5 - 29.06.2024 01:49
Kötü söz mü? Sana küfür falan etmedim dost ama birliğinizi hiç güzel temsil etmiyorsunuz yani
« Son Düzenleme: 29.06.2024 01:50 HasanBozkurt »

#6 - 29.06.2024 02:45
@CCarnage @yenilmez 24 saat içerisinde savunmalarınızı iletin.
@crewisgang 24 saat içerisinde üzerinde oynama yapılmamış görselleri forum pm olarak iletin.

#7 - 29.06.2024 13:22
Kötü söz mü? Sana küfür falan etmedim dost ama birliğinizi hiç güzel temsil etmiyorsunuz yani

İlk önce boş insan diyorsun sonrada dost diyorsun,dostum falan değilsin hasan,rolünü yap geç.

#8 - 29.06.2024 17:50
Evet boş bir insan olduğun için boş insan dedim sana çünkü tek amacınız etrafta boş gezip dm atmak

haklısın genç,kadın rolü yapmaya devam et.

#9 - 29.06.2024 18:56
Sürekli olarak Idlewooddaki elemanlarla takıldığın ve etkinliklerde onlarla birlikte olduğun için aranızda bir bağ olduğunu rolsel olarak biliyoruz,etkinlik çıkışı iki araç gittiğini görünce takipliyoruz ve geldiğimiz vakit içeriye geçip kapıyı kitliyorsunuz,çete üyelerinin içeride olabileceğini düşünerek kilidi kırıp maskeli şekilde içeriye giriş sağlıyoruz, ilk başta beş dakikaya yakın afk rolü yapmaya çalışıyorsunuz,videoda görüldüğü üzere odaları kontrol ediyorum nitekin kimseyi bulamıyorum,Dante isimli dostumun silahını görmenize rağmen hiçbir fear-rp durumuna girişmiyorsunuz,sanki sıradan dostların gelmiş gibi gidip çete liderini arıyorsun,ateş açılıncada dmden şikayet açıyorsun.

Dante Little isimli dostumun samp chatından kaynaklı emotenin baş kısmında "e" tarzı bi bozulma oluyor ve emote direkt chate yansıyor,emote vermedi demeniz yönetimi kandırmaktan başka birşey değildir,yorumlardaki 15 yaşında elemanında "boş adamsınız" lafına gerekli oyun içi / forum üzerinden cezalandırılmasını talep ediyorum.

Dostum, o zaman her düşman birlik karşı birliğin takıldığı sivil oyuncuları takiplesin vursun. Sırf dm atmak için gecenin o vakti oyuncu arıyorsun belli. Alhambra'ya herhangi bir vatandaş gidebilir normal bir sosyal alan, sadece çete üyeleri gitmiyor. Hadi bunları geçtim silah gösterecek bir emote var mı? Karakterine soru yöneltiyorum "Oralarda mı takılıyorsun?" Sen buna normal o mahalledenmiş gibi,orada takılıyormuşsun gibi cevap veriyorsun. Emote falan kullanarak karakterinin hal hareketlerini veya ironi yaptığını belirtmiyorsun ben müneccim değilim. Troll yaparmış gibi rol yapıyorsunuz ve afk rolü diye bir şey varmış ben mi bilmiyorum? Afkyım sabah işe gideceğim oyundan çıkmak için karakterimi evinin bulunduğu konuma getirdim. Karakterimle mafya, çeteci rolü yapmıyorum onu da dikkate al, Dequin karakteriyle illegal rol yapıp sana zarar veriyormuşum gibi bana saldıramazsın, sırf onun mekanına gidiyorum diye.