Konu: LaDracollm Herschel - Birden çok ihlal  (Okunma sayısı 163 defa)

#10 - 17.06.2024 02:58
Arkadaşlar ilkten kumar oynamaya geliyor ve mekanın içerisinde agresif rol sergiliyorlar

Buda emote önceliği var, uymuyor ve şikayeti açan arkadaşı arayıp konum veriyor

#11 - 17.06.2024 04:52
Arkadaşlar ilkten kumar oynamaya geliyor ve mekanın içerisinde agresif rol sergiliyorlar

#12 - 17.06.2024 07:10
Arkadaşın telefonu alınıyor ve arkadaş şikayet eden arkadaşı çağırıyor.

Telefonla arama yapip disari ciktim o sirads attiysa chatime dusmemistir. 2v5 olayına gelecek olursak eğer aslında hepinizin canı yarıdan azdı ama mekana gir çık ile can doldurdunuz. Zaten kendi sttıgınız sslerde patrick karakteride çilek tüketerek can doldurdugunu belli etmekte.

#13 - 17.06.2024 07:17

Chatlog ssleri geçerli değil diye biliyorum ama yinede yazayım. Oyun içi görüntü dunmadan emote atmışsın orada saldırma emotesini diger userlara yapıyorsunuz ve ben telefonu kapattıgım gibi saldırıyorsunuz. Zaten bj de ilk kasa tek bir kartını açar kasa durması için 17 sayısına ulaşması gerekir fakat 15 sayısına gelince iki kişide parayı cepliyor. Şehir dışına çıkıyorum o yuzden 1 kaç tane ss atabilecegim iyi forumlar.

#14 - 17.06.2024 11:33
Rolün öncesinin bizimle bir bağlantısı yok. Eğer rolün öncesine dair bir şikayetin varsa kanıtlarınla şikayet etmek istediğin kişilere şikayet açarsın.

Savunma da geldiğine göre sonuçlanabilir.

#15 - 17.06.2024 18:16
Şikayet incelendi.

LaDracollm_Herschel karakteri Powergaming(Pompalı ile yaralanmış birisi yerde defalarca kahkaha atamaz, devamlı tekmeler savurup kaçmaya çalışamaz. Gerçekliğe aykırı), FearRP,  /b ve Metagaming kapsamında cezalandırılacak.
Kenneth_Brackett karakteri Metagaming kapsamında cezalandırılacak.

K&A