Konu: LaDracollm Herschel - Birden çok ihlal  (Okunma sayısı 157 defa)

#0 - 17.06.2024 01:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaDracollm Herschel @alperenn5

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Trace Dunn @finrod

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:55 ve 23:09 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak

3. Powergaming
-Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

4. Metagaming
-Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

2. Ortak Nezaket
- Acıya, hasara duyarsız bir karakter canlandırmak

Noob DM

Rol bölmek, sorgulamak

Hatalı emote kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi Fear-RP asla ama asla yapmıyor. Sürekli yaralı olmasına rağmen kışkırtıcı ve korkusuz rol yapıyor. Devamında sürekli adamdan kaçar, tekmeler yazarak /dene ile rolü darlıyor, fırsat vermeyerek Power Game yapmakta. Eve taşırken beni bir çok kez yumruklayarak Noob DM yapmıştır. Bu süreçte /b bölerek Role bak : D yazıyor. /me kanalından random atarak hatalı emote kullanımı yapmıştır. Bu süreçte Fear-RP asla ama asla yapmıyor, son olarak burada çok ince bir ayrıntı var. Ben arkadaşlarının önünde onu vuruyorum ve arkadaşlarını kovuyorum. Ortada rehin muhabbeti dahi geçmiyor, belki sadece yaralayıp bırakacağım? Ne hikmet ise rehin ihbarı veriliyor ve direkt tam olarak polisler evime giriyor. Kişi arkadaşları ile ooc yollardan konuşarak Meta yapmıştır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): rol sonucu IC sicilim kirlendi, pompalı tüfeğime el konuldu. Evimin orası olduğunu bile bilmiyorlardı.

« Son Düzenleme: 17.06.2024 02:02 kill4you »

#1 - 17.06.2024 02:23

#2 - 17.06.2024 02:25
yrb, fear rp ihlâli, role uymama, chat spam, mix gibi bir sürü ihlâllerde bulundu, ben de aynı şekilde bu rolden dolayı ic hapise düştüm. boşuna sicilim kirlendi. tanığım ve şikayetçiyim. eğer öyle bir şey mümkünse bu rolden kaynaklanan ic sicilimin silinmesini istiyorum.

#3 - 17.06.2024 02:27
Şikayeti açan arkadaşın arkadaşlarını dövüyoruz, durduk yere mekana gelip agresif rol sergiliyorlar ortada birşey yok iken, daha sonrasında şikayeti açan arkadaş bir anda geliyor, düzgün bir şekilde rolümü sergiliyordum arkadaşları RK lı 5 kişiye karşı iki kişi saldıracak kadar korku rolü sergilemeyen bir adamın rolünü ciddiye almam.

#4 - 17.06.2024 02:27
Şikayeti açan arkadaşın arkadaşlarını dövüyoruz, durduk yere mekana gelip agresif rol sergiliyorlar ortada birşey yok iken, daha sonrasında şikayeti açan arkadaş bir anda geliyor, düzgün bir şekilde rolümü sergiliyordum arkadaşları RK lı 5 kişiye karşı iki kişi saldıracak kadar korku rolü sergilemeyen bir adamın rolünü ciddiye almam.

#5 - 17.06.2024 02:33
 Saçma bir şekilde şikayet açan arkadaş Fear-RP sergilemeden 2 vs 5 atabiliyor ve ilk başta düzgün bir şekilde konuşmama rağmen . Resimde görülen isimlerden Arlo_McMurphy Rklıydı---- Osoma_Ingram Rklıydı ----Demonte_Fields Rklıydı----- Lacy_Willis Rklıydı

#6 - 17.06.2024 02:37
Arkadaşın telefonu alınıyor ve arkadaş şikayet eden arkadaşı çağırıyor.

#7 - 17.06.2024 02:37
normalde ihlale ihlal ile karşılık vermenin zaten bir mantığı yok ama arkadaşın içi rahat olsun rolün bizim tarafımızdan gidişatında hiç bir problem yok.

Damonte bize telefon açıyor, Trace ile anlaşıp konuma gidiyoruz.
Spoiler: GösterGizle

son olarak kişinin roleplay kavramı dışında bir bakış açısı var, hem suçlu hem güçlü gibisinden cezalandırırken göz önünde bulunsun.
« Son Düzenleme: 17.06.2024 02:50 kill4you »

#8 - 17.06.2024 02:40
Adam bana düzgün rol yapmadığı sürece ona karşı düzgün roll yapmam, bu dediğimin arkasındayım, sıfır sıkıntı. Adam Rk yapıyor, role uymuyor düşüyor ve adamlara telefın açılıyor ben onu anlamadım mesela  :D

#9 - 17.06.2024 02:41
BEN HERKESİN GEREKLİ CEZA ALMASI TARAFTARIYIM. İYİ ROLLER İYİ OYUNLAR.