Konu: İllegal birlik kural ihlali - Skysurge  (Okunma sayısı 721 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.06.2024 20:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Skysurge  @kedikoy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Otto11 , @Justies , @A L P H A @Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal birlik kural ihlali, 15 Gün Kuralı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar ViceMall taraflarında hayat kadını rolü yapan arkadaş ile aramızda ufak bir sürtüme geçiyor olay kapanıyor.Daha sonrasında Kriminalgruppe aus Köln birliğinde ki arkadaş bir anda kızı yanına alıp hood bölgemize geliyor.(Neden koruduğunu anlamadık.) Daha sonrasında bize agresif rol yaparak sokağına çağırıyor, illegal birlik kuralını çiğniyor ooc olarak biraz sinirlenmiş sanırım. Ayrıca son açıklanan illegal kurallarında açıkca belirtiliyor, kimseyi çok büyük çıkarınız olmadan koruyamazsınız.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/1trpwf7
https://hizliresim.com/jecas05
https://hizliresim.com/8aoxs40
Ek açıklamalar(varsa): Daha illegal birlik kuralını okumadan illegal rol yapıyorlar.

« Son Düzenleme: 10.06.2024 20:19 Cripsizm »

#1 - 10.06.2024 20:04
Şahitliğimi onaylıyorum eski kinini geride bırak ve biraz nefes al.  :(

#2 - 10.06.2024 20:05
Şahitliğimi onaylıyorum.  :sampanya:

#3 - 10.06.2024 20:19

#4 - 10.06.2024 20:39
Benim size bir kinim yok, bence sizin var gibi. Şikayet açmak için şikayet açılmış. Gerekli savunmayı yaparım.

#5 - 10.06.2024 20:41
Hesabım çalındığından dolayı olası bir durumdur, dün hesabımı geri aldım. Anomaly doğrulanabilir.

#6 - 10.06.2024 20:56
Hesabım çalındığından dolayı olası bir durumdur, dün hesabımı geri aldım. Anomaly doğrulanabilir.

Olaylar bugün yaşanıyor, ssleri kontrol edebilirsiniz.

#7 - 10.06.2024 20:59

Olaylar bugün yaşanıyor, ssleri kontrol edebilirsiniz.

Bugün de çalınmış demek ki, ip kontrolü yapılıp hesabıma en son giren kişinin ipsi sunucudan yasaklanabilir. Eğer bu yapılacaksa karakterimin ceza olmasına razıyım. Onun dışında suçlamayı kabul etmiyorum.

#8 - 10.06.2024 21:02
Ayriyeten çalınan hesabımla yapılan rolde bulunan kişiyi ne ic olarak tanıyorum ne ooc olarak, o adamın da vebalini hesap hırsızı için üzerime alamam. Yapılan rol benim hesabımda yapılmışsa sunduğum şartlar uygulandığı taktirde sadece benim hesabıma ceza yazılması talebimdir.

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#9 - 10.06.2024 21:04
Şikayete doğru bi info yok, illegal rol yok, kusur yok, çalınan bir hesap var bu hesapla rol yapılıp şikayet açılmış. 3 tane ss yüklenmiş 3 ss de aynı chat :D . Agresif yapan taraf  şikayet açan arkadaşlar gibi geldi Julian karakteri kızı tanıyor musunuz demiş adama "Tanımam mı lazım?" . " Tanısa ne olacak." ters cevaplar vermişsiniz KOLLEGE. Şikayette birlik adımızın geçtiği için yanıt atıyorum, herkese bol şanslar ve keyifli roller diliyorum.  ;)