Konu: İllegal birlik kural ihlali - Skysurge  (Okunma sayısı 705 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.06.2024 21:06
Rolde bir agresif tavır sergilemedim heriflerin yanına gittiğimde bile alman kültürüme uygun şekilde selam verip kızı tanıyıp tanımadığını sorduğumda bana "Tanımam mı gerek" "Tanısa ne olacak" gibi ters cevaplarla karşılık veren arkadaşlar onları sokağıma konuşmaya çağırdığımda beni agresif olarak görmüşler. tek bir chatlog var 3 farklı açıdan aynı konuşmayı atmışlar amacınız şikayeti biraz daha gergin göstermek. Dönen tek konuşma gelerek kızı tanıdığınızı sormam ve sizin tanımam mı gerek tanısa ne olacak gibi agresif cevaplarınıza karşı sokağıma davet etmem bu rolde hata görmüyorum. daha fazla yanıt atmıyacağım konu çok açık sorular var ve cevaplar var ters bi durum yok herkese keyifli roller dilerim.

#11 - 10.06.2024 21:18
Rolde bir agresif tavır sergilemedim heriflerin yanına gittiğimde bile alman kültürüme uygun şekilde selam verip kızı tanıyıp tanımadığını sorduğumda bana "Tanımam mı gerek" "Tanısa ne olacak" gibi ters cevaplarla karşılık veren arkadaşlar onları sokağıma konuşmaya çağırdığımda beni agresif olarak görmüşler. tek bir chatlog var 3 farklı açıdan aynı konuşmayı atmışlar amacınız şikayeti biraz daha gergin göstermek. Dönen tek konuşma gelerek kızı tanıdığınızı sormam ve sizin tanımam mı gerek tanısa ne olacak gibi agresif cevaplarınıza karşı sokağıma davet etmem bu rolde hata görmüyorum. daha fazla yanıt atmıyacağım konu çok açık sorular var ve cevaplar var ters bi durum yok herkese keyifli roller dilerim.

Çocuk mu kandırıyorsunuz arkadaşlar? Çalınan hesabın bekçiliğini mi yapıyorsunuz? Madem hesap çalındı sen neden çalınan hesabı koruyorsun? Hİç mi agresif yok"Tanımam mı lazım? Tanımıyorum." gayet stabil bir cümle sizin cümlelerinize karşılık.

Sokağına çağırıyorsun, tehdit ediyorsun.
B12 eksikliğin mi var? Diye gereksiz agresif tavırlar yapıyorsun ne için? Çalınan hesap için Trollden 800 dakika yiyen hesap için.

Güzel roller arkadaşlar, birlik isminiz geçti diye yazmayın, birlik içindeki arkadaşı etiketledik zaten.  O:-)

#12 - 10.06.2024 21:44
Arkadaşı masaj salonuma masör olarak aldım. O yüzden koruyordum. Ayıretten  akşam ben onun hesabının çalıntı olduğunu nereden bilebilirim? Burada bence bir kural ihlali yok. Uzun zamandır da zaten kural ihlali yapmadığım belli. Kendi adıma başka bir ileti gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 10.06.2024 21:47 Skysurge »

#13 - 10.06.2024 21:54
Arkadaşı masaj salonuma masör olarak aldım. O yüzden koruyordum. Ayıretten  akşam ben onun hesabının çalıntı olduğunu nereden bilebilirim? Burada bence bir kural ihlali yok. Uzun zamandır da zaten kural ihlali yapmadığım belli. Kendi adıma başka bir ileti gelmeyecek.

Yinede savunma için teşekkürler, admin kararını bekleyelim, tarafımızca başka bir ileti gelmeyecek.

#14 - 11.06.2024 00:44
Şikayete doğru bi info yok, illegal rol yok, kusur yok, çalınan bir hesap var bu hesapla rol yapılıp şikayet açılmış. 3 tane ss yüklenmiş 3 ss de aynı chat :D . Agresif yapan taraf  şikayet açan arkadaşlar gibi geldi Julian karakteri kızı tanıyor musunuz demiş adama "Tanımam mı lazım?" . " Tanısa ne olacak." ters cevaplar vermişsiniz KOLLEGE. Şikayette birlik adımızın geçtiği için yanıt atıyorum, herkese bol şanslar ve keyifli roller diliyorum.  ;)
Şikayete yorum yapmanı kimse belirtmedi, oluşumun adıda geçmiyor sadece birlik kural ihlali diyor kendine pay biçip atlamana gerek yoktu dostum, öyle sonuna göz kırpan emoji koyuncada bir şeyleri başarmış olmuyorsun, şansa ihtiyacımız zaten yok kendinize kullanabilirsiniz şans konusunda rakibimiz zaten değilsiniz, olamazsınızda. Skysurge'in her zaman ki kadınlara karşı ilgisi fazla kaçmış başka bir şey yok.

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#15 - 11.06.2024 08:11
Şikayete doğru bi info yok, illegal rol yok, kusur yok, çalınan bir hesap var bu hesapla rol yapılıp şikayet açılmış. 3 tane ss yüklenmiş 3 ss de aynı chat :D . Agresif yapan taraf  şikayet açan arkadaşlar gibi geldi Julian karakteri kızı tanıyor musunuz demiş adama "Tanımam mı lazım?" . " Tanısa ne olacak." ters cevaplar vermişsiniz KOLLEGE. Şikayette birlik adımızın geçtiği için yanıt atıyorum, herkese bol şanslar ve keyifli roller diliyorum.  ;)
Şikayete yorum yapmanı kimse belirtmedi, oluşumun adıda geçmiyor sadece birlik kural ihlali diyor kendine pay biçip atlamana gerek yoktu dostum, öyle sonuna göz kırpan emoji koyuncada bir şeyleri başarmış olmuyorsun, şansa ihtiyacımız zaten yok kendinize kullanabilirsiniz şans konusunda rakibimiz zaten değilsiniz, olamazsınızda. Skysurge'in her zaman ki kadınlara karşı ilgisi fazla kaçmış başka bir şey yok.

Hayırdır kardeşim, rakip olmamız için karakterli olman lazım batucuğum fazla kasma oyununu oyna keyifine bak. Kimin neye ilgisi varsa o rolü yapar sende yalaklık rollerine devam et bi sıkıntın varsada numaram sende var ara görüşelim böyle platformda esip gürleme.

#16 - 11.06.2024 12:10
Seni ne ilgilendirir kardeşim isteyen istediği rolü yapar. Sana mı batıyor. Herkes kimin nasıl karakterli olduğunu görüyor Batu sen merak etme millet seni birliğinde çıkar amaçlı tutar bizi ise dostluk amaçlı. Hayatın oyun olmuş. Benim için dejandarma olmadın diye millete yazıyordun ya onun için bana dcden yazabilirsin.  ;)

#17 - 11.06.2024 12:11

Hayırdır kardeşim, rakip olmamız için karakterli olman lazım batucuğum fazla kasma oyununu oyna keyifine bak. Kimin neye ilgisi varsa o rolü yapar sende yalaklık rollerine devam et bi sıkıntın varsada numaram sende var ara görüşelim böyle platformda esip gürleme.
Offf ismimi verdin ne yaptın öyle sen ya, Kenan çok fazla zıplama orda burda seninle neyi tartışıp neyi görüşücem kolum kadar bir şeysin zaten hadi bunları geçtim çok fazla ooc konuşma taraftarı hiç bir zaman değilimde kimi yalamışım bir söylede bilelim kelime oyunu yapmaya başlamışsın 3 gram aklınla. Kaçırdığın ve unuttuğun bir şey var Burak kankan ve sen sunucuda oynayabiliyorsanız yine benim bir payım vardır, bir önce ki alman birliğinizde burak kankan ile senin açtığın birlik. Yönetime söylediğiniz ve attığınız itirafları hatırlatırım yine sizi ben savunmuştum onlar böyle bir şey yapmaz diye boş yere burda mafyacılık oynama başımıza Kenan imirzalıoğlu gibi takılıyorsun rollenmiş durumda şimdi köşene çekil ve alakan olmayan şikayete ileti atma ki benide zorla ileti attırmak zorunda bırakma.

#18 - 11.06.2024 12:13
Seni ne ilgilendirir kardeşim isteyen istediği rolü yapar. Sana mı batıyor. Herkes kimin nasıl karakterli olduğunu görüyor Batu sen merak etme millet seni birliğinde çıkar amaçlı tutar bizi ise dostluk amaçlı. Haa  :D :D bir de bana yok jandarma olmadın diye millete atıp tutuyordun ya dcden sen bana yaz bir.  ;)
Kenan kankanla çok iyisinizdir aranız bilirim ikinizde benim yanıma gelince birbirinizi satıyorsunuz Yanyana gelince can ciğer kuzu sarma utanma duygusu yok sizde zatende, ayrıca hayatında yalan bunu sunucuda seni tanıyanlar iyi bilir daha bundan 6 ay 1 seneye yakın zamanlar öncesinde asker mi polis mi ne bir şey olmuştun sanırım yalanında sende bir sınırı yok bütün gün Sampta erp kovalıyorsun bırak bu ayakları senin karşında 15 yaşında çocuk yok hadi başka kapıya savunmanızı yapın bekleyelim

#19 - 11.06.2024 12:20
Savunmamızı yaptık sen merak etme. Kimin ne yaptığı seni ilgilendirmez. Senin nasıl bir karaktersiz insan olduğunu millet biliyor. Ayrıca bana dcden yaz sana ekran görüntüsü atabilirim.  :manifdog Zaten sana kanıtlamak gibi bir ihtiyacım da yok, Daha başka ileti atmayacağım.