Rolde bir agresif tavır sergilemedim heriflerin yanına gittiğimde bile alman kültürüme uygun şekilde selam verip kızı tanıyıp tanımadığını sorduğumda bana "Tanımam mı gerek" "Tanısa ne olacak" gibi ters cevaplarla karşılık veren arkadaşlar onları sokağıma konuşmaya çağırdığımda beni agresif olarak görmüşler. tek bir chatlog var 3 farklı açıdan aynı konuşmayı atmışlar amacınız şikayeti biraz daha gergin göstermek. Dönen tek konuşma gelerek kızı tanıdığınızı sormam ve sizin tanımam mı gerek tanısa ne olacak gibi agresif cevaplarınıza karşı sokağıma davet etmem bu rolde hata görmüyorum. daha fazla yanıt atmıyacağım konu çok açık sorular var ve cevaplar var ters bi durum yok herkese keyifli roller dilerim.
Çocuk mu kandırıyorsunuz arkadaşlar? Çalınan hesabın bekçiliğini mi yapıyorsunuz? Madem hesap çalındı sen neden çalınan hesabı koruyorsun? Hİç mi agresif yok"Tanımam mı lazım? Tanımıyorum." gayet stabil bir cümle sizin cümlelerinize karşılık.
Sokağına çağırıyorsun, tehdit ediyorsun.
B12 eksikliğin mi var? Diye gereksiz agresif tavırlar yapıyorsun ne için? Çalınan hesap için Trollden 800 dakika yiyen hesap için.
Güzel roller arkadaşlar, birlik isminiz geçti diye yazmayın, birlik içindeki arkadaşı etiketledik zaten.