ufak bir bilgi geçmek istiyorum, biriyle sorunun varsa birebir çözmen gerekir, sokağa araçlarınıza binip girmeniz bile saçma, sen bir başka sokak çetesinin sokağına girerken HİT-UP yapman gerekir, saygı duyman gerekir anlayacağın. Sokağa konuşmak için geliyorsan araçla değil yürüyerek tek başına yanına birini alarak gelmen gerekir. Ki geliş tarzınıza da bakılırsa dm arayışında olduğunuz belli. Size tavsiyem çete rollerini hatta ve hatta Drill U.K rollerini biraz araştırmanızı tavsiye ederim. Sadece dm kafasıyla oynamaktan rol kavramını unutmaya başlamışsınız gibi.
Dediğim gibi orta yolu bulmak istesen ya ayakçını yollarsın ya da yanına sorun yaşayanı alıp ikili diyaloga girersin. Ama tek başınıza rol yapmakta biraz zorlanıyorsunuz.
Hala bana sıkma sebebinizi göremedim kanıt olarak. Sokak dışında rol yaparken beni o sokaktan biri olarak nasıl gördünüz, saati ile birlikte atınız ss kırpılmamış bir şekilde atarsanız sevinirim. İkili diyaloga giriliyor olay uzatılıyor boş yere. Cevap vermeniz gereken iletiye cevap verirseniz sevinirim. İyi forumlar başka bir ileti çıkışı olmayacaktır.