Konu: Aubray_Banks Stephan_Dwainstar DM+EMOTESİZ ATEŞ+MİX  (Okunma sayısı 1383 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.06.2024 20:57
Arkadaşlar kısa kesmek gerek olursa, R20 ve R19'u aşşağılamak ve kışkırtmak gibi roller, DM atmamıza yeterli olacak sebeplerdir. Bu rolün agresif şekilde siz sürdürüyorsunuz. Bu arada sağdan soğdan adam toplamıza gerek yok, yada arkamıza güvenmemize gerek yok. Biz bize yeteriz. ;)

güya kuralları ben bilmiyorum, öğrenmem için attığın fotoğraftan kopyaladım bak.

"İllegal birliklerin savaş başlatması için geçerli sebepleri olmalıdır. Saygısızlık, küfür, atışma, anlaşmazlık gibi maddelerden dolayı savaş başlatamazlar. Savaş başlatmaları gibi bölge anlaşmazlıkları, ticari bölgelerin delinmesi, ticaret sabotajı, iş ağında tek güç olmak gibi daha gerçekçi sebepler olmak zorundadır. Kültürel rol canlandıran konseptlerde bu kural FM izniyle genişletilebilip daraltılabilir."

attığın kalabalıkta bile Kairi yok, ben bile doğru düzgün rol yapmadım yeni karakterliyle. Sonuç olarak bilmediğiniz bir adama MIX yaparak sistemsel birlikte olduğu için DM atıyorsunuz üstüne emote ile belirtmeden bence bunun için savunma yapın, IC bir savaşı OOC düşmanlığa yöneltecek tavırlardan uzak kalalım bol şans. :sampanya:

Dostum sen laftan anlamıyor musun? Kendi hooduna anlaşmaya gelen R20 ve R19'u aşşağlıyorsun. Zaten, yaptığınız rol yasak. Bir de akabinde, bilmediğimiz bir adam'a dm atıyorsunuz diyorsun. Dostum o adam o birliğe hava yolundan mı girdi? Rolsel baktığın zaman, karakteri rolde görünmüş olması lazım. OOC Alım yaptığına dair bir ss'in varsa at buraya. Daha şikayeti fazla kirletmeye gerek yok, Emote belirtmedin, bu durum rolsel olarak geliştiği için o anlık atmadık, Bir şeyi de yeni gördüm. Sıkmayın derken, sık'ın yazmışsın. Kanka bari yalan atıyorsun, düzgün at. Sık'ın sonuna yanlışıkla mı nokta koyuyorsun sen? Daha fazla kirletmeye gerek yok, rolde olan rolde kalıyor. O kadar size sıktık, bu dm şikayetinin şimdi açılması da biraz garibime gitti. Kolay gelsin başkan, düşman yada rakip değiliz.:))

#11 - 08.06.2024 21:06
Arkadaşlar kısa kesmek gerek olursa, R20 ve R19'u aşşağılamak ve kışkırtmak gibi roller, DM atmamıza yeterli olacak sebeplerdir. Bu rolün agresif şekilde siz sürdürüyorsunuz. Bu arada sağdan soğdan adam toplamıza gerek yok, yada arkamıza güvenmemize gerek yok. Biz bize yeteriz. ;)

güya kuralları ben bilmiyorum, öğrenmem için attığın fotoğraftan kopyaladım bak.

"İllegal birliklerin savaş başlatması için geçerli sebepleri olmalıdır. Saygısızlık, küfür, atışma, anlaşmazlık gibi maddelerden dolayı savaş başlatamazlar. Savaş başlatmaları gibi bölge anlaşmazlıkları, ticari bölgelerin delinmesi, ticaret sabotajı, iş ağında tek güç olmak gibi daha gerçekçi sebepler olmak zorundadır. Kültürel rol canlandıran konseptlerde bu kural FM izniyle genişletilebilip daraltılabilir."

attığın kalabalıkta bile Kairi yok, ben bile doğru düzgün rol yapmadım yeni karakterliyle. Sonuç olarak bilmediğiniz bir adama MIX yaparak sistemsel birlikte olduğu için DM atıyorsunuz üstüne emote ile belirtmeden bence bunun için savunma yapın, IC bir savaşı OOC düşmanlığa yöneltecek tavırlardan uzak kalalım bol şans. :sampanya:

Dostum sen laftan anlamıyor musun? Kendi hooduna anlaşmaya gelen R20 ve R19'u aşşağlıyorsun. Zaten, yaptığınız rol yasak. Bir de akabinde, bilmediğimiz bir adam'a dm atıyorsunuz diyorsun. Dostum o adam o birliğe hava yolundan mı girdi? Rolsel baktığın zaman, karakteri rolde görünmüş olması lazım. OOC Alım yaptığına dair bir ss'in varsa at buraya. Daha şikayeti fazla kirletmeye gerek yok, Emote belirtmedin, bu durum rolsel olarak geliştiği için o anlık atmadık, Bir şeyi de yeni gördüm. Sıkmayın derken, sık'ın yazmışsın. Kanka bari yalan atıyorsun, düzgün at. Sık'ın sonuna yanlışıkla mı nokta koyuyorsun sen? Daha fazla kirletmeye gerek yok, rolde olan rolde kalıyor. O kadar size sıktık, bu dm şikayetinin şimdi açılması da biraz garibime gitti. Kolay gelsin başkan, düşman yada rakip değiliz.:))
Ekleme yapacağım, oraya sorun yaratmaya değil, olay çıkmasını önlemek adına küfürleşmeleri bitirmeye konuşmaya gidiyorum. Bizzat R20 karakteri konuşuyor, Isaac (R19) karakterimin ılımlı yaklaşımlarına küfürlü cevap verip kovuyor. Yine ılımlı yaklaşıyorum, yine küfür ediyor. Sonrasında bizde küfür ediyoruz sonra bir yerden 415 hattı çıkıyor meydana, gelip sorunu çözelim diyorlar bizimde oraya gidiş nedenimiz gibi. Masaya oturacakken "Sorun sınırını aşıyor" gibisinden bir şey diyorum. Buna oradaki kimse bir şey demezken, Isaac karakteri yine küfür edip kovuyor. Bulunan bölgeye 415 üyeleri "Sorun bitmeden gitmeyeceksiniz" diyor. Yine masaya ilerliyoruz, Isaac yine aynı şeyi tekrarlayıp bizi bölgeden küfür edip uzaklaştırıyor. Basit bir küfürleşme olayı değil, olay social kavgası da değil. Şikayet açmak için şikayet açmayın, savaş rollerine giriyorsunuz böyle sonuçları da ortaya çıkabilecektir arkadaşlar. Bu sefer şikayeti geri çekme taleplerinizi reddedeceğimi önden belirtiyorum, mesaj göndermeyin. İyi forumlar, hitap şeklimizi bozmayalım.

#12 - 08.06.2024 22:16
ufak bir bilgi geçmek istiyorum, biriyle sorunun varsa birebir çözmen gerekir, sokağa araçlarınıza binip girmeniz bile saçma, sen bir başka sokak çetesinin sokağına girerken HİT-UP yapman gerekir, saygı duyman gerekir anlayacağın. Sokağa konuşmak için geliyorsan araçla değil yürüyerek tek başına yanına birini alarak gelmen gerekir. Ki geliş tarzınıza da bakılırsa dm arayışında olduğunuz belli. Size tavsiyem çete rollerini hatta ve hatta Drill U.K rollerini biraz araştırmanızı tavsiye ederim. Sadece dm kafasıyla oynamaktan rol kavramını unutmaya başlamışsınız gibi.
Dediğim gibi orta yolu bulmak istesen ya ayakçını yollarsın ya da yanına sorun yaşayanı alıp ikili diyaloga girersin. Ama tek başınıza rol yapmakta biraz zorlanıyorsunuz.
Hala bana sıkma sebebinizi göremedim kanıt olarak. Sokak dışında rol yaparken beni o sokaktan biri olarak nasıl gördünüz, saati ile birlikte atınız ss kırpılmamış bir şekilde atarsanız sevinirim. İkili diyaloga giriliyor olay uzatılıyor boş yere. Cevap vermeniz gereken iletiye cevap verirseniz sevinirim. İyi forumlar başka bir ileti çıkışı olmayacaktır.
« Son Düzenleme: 08.06.2024 22:22 LLC »

#13 - 08.06.2024 22:25
ufak bir bilgi geçmek istiyorum, biriyle sorunun varsa birebir çözmen gerekir, sokağa araçlarınıza binip girmeniz bile saçma, sen bir başka sokak çetesinin sokağına girerken HİT-UP yapman gerekir, saygı duyman gerekir anlayacağın. Sokağa konuşmak için geliyorsan araçla değil yürüyerek tek başına yanına birini alarak gelmen gerekir. Ki geliş tarzınıza da bakılırsa dm arayışında olduğunuz belli. Size tavsiyem çete rollerini hatta ve hatta Drill U.K rollerini biraz araştırmanızı tavsiye ederim. Sadece dm kafasıyla oynamaktan rol kavramını unutmaya başlamışsınız gibi.
Dediğim gibi orta yolu bulmak istesen ya ayakçını yollarsın ya da yanına sorun yaşayanı alıp ikili diyaloga girersin. Ama tek başınıza rol yapmakta biraz zorlanıyorsunuz.
Hala bana sıkma sebebinizi göremedim kanıt olarak. Sokak dışında rol yaparken beni o sokaktan biri olarak nasıl gördünüz, saati ile birlikte atınız ss kırpılmamış bir şekilde atarsanız sevinirim. İkili diyaloga giriliyor olay uzatılıyor boş yere. Cevap vermeniz gereken iletiye cevap verirseniz sevinirim. İyi forumlar başka bir ileti çıkışı olmayacaktır.
tamamdır

#14 - 09.06.2024 03:26
Daha da rolü ilerletirken, rolde hiçbir şekilde sms-arama olmadan, 415 Üyeleri, yoldan rolü görüp yanımıza damlıyorlar.

Spoiler: GösterGizle
 :'( :'(

#15 - 09.06.2024 13:54
Daha da rolü ilerletirken, rolde hiçbir şekilde sms-arama olmadan, 415 Üyeleri, yoldan rolü görüp yanımıza damlıyorlar.

Spoiler: GösterGizle
 :'( :'(

Smslerde bir tane doğru info yok  :D

#16 - 09.06.2024 14:55
çocukca konuşmaların bitmesi adına savunmada geldiğine göre sonuçlanabilir. Yetkililerin cevaplaması adına kilit atıyorum? daha fazla ileti çıkışı olmaması adına.
İkili diyaloglara girilmesine gerek yok oyun bu şikayet açıldıysa savunmanı yapar geçersin, konuyu uzatıp farklı şeyler sunarak konuyu dağıtmaya çalışmaya da gerek yok.

#17 - 09.06.2024 18:28
4KX ile alakalı kısmı yazıyorum, iki tarafla da daha önce konuşuldu ve tanışıldı. Ganton ekibiyle sadece oraya ziyarete geldik ilk başta sessiz kaldık ve sizin sorunlarınız konuşuldu. Tristan sorunu çözmeye çalışırken Isaac karakteri küfürler savurmaya devam etti. İC olarak "Konuşulacak bir şey yok Mayhem, gidelim." Dedikten sonra arabaya doğru ilerledik. Fakat Isaac karakteri yine küfürler savurup siktirin gidin vb. cümleler kurduktan sonra araçtan inip daha fazla konuşmamasını söyledim. Ve hemen 4KX Bones'a iş atıyor oldu (?) bize orada hakaretler savuracaksınız ve bir kelime söyleyince biz iş atıyor olacağız. Güzelmiş, bizlik başka bir durum yok rol devamında 415 ekibinden Ripper ile konuşup gidiyoruz. @ive become numb bunu onaylayacaktır.

#18 - 09.06.2024 18:39
4KX kısmında sıkıntı yok, arkadaşın dediği gibi. Crenshaw R20'siyle IC'de yakınlığımızdan dolayı, herhangi bir problemde haber uçurması gerektiğini söylemiştim ve öyle de yaptı. Oraya gittiğimizde, küfürler havada uçuşuyordu. Ama burada Crenshaw'ı haksız bulmuyorum. Sebebi de, socialdan durduk yere Ganton ekibinin çıkarttığı laf dalaşı sonucu; pişkin pişkin Crenshaw'ın sokağına gelip tekrar üst perdeden konuşmaları.

#19 - 10.06.2024 23:44

arkadaş ona sıktığımızda bize "DM" adı altında şikayet açıyor ama esir rolünde bunu role döküyor  O:-)
ek olarakta senin o sokakta rol yaptığını biliyoruz, önceden de gördük ama her gördüğümüz kişiyi ss alamayız zaten bunu kendinde rolde dile getiriyorsun, biz kafamıza göre kimseye ateş açmıyoruz.