Evet, saçma bulduğum kısımlardan bir tanesi ters kelepçeliyken kollarını aktif kullanamaz konumda iken, saldırması onu geçtim IC olarak bir merkez polis departmanındasın ve yüzlerce polis var kelepçeli okadar polisin içerisinden kaçman zaten ayrıca ikonik. Onu geçtim Asansöre bindiğiniz de "LOBİ" içerisinden dışarı çıkamazsınız hem Lobi polislerin çok olduğu alan hem "Kapı" açamazsınız. Garajdan kaçamazsınız araç hariç çıkış yapamıyor garajdan. "Kat2" falan oraları hiç söylemiyorum zaten, tek kaçış noktası var "ÇATI" çatıdan aşşağıya bir de kelepçeli atlayıp kaçmanız zaten ayrıca saçmalık, olur öyle yaptıysanız şayet. Ki bence siz bizleri yaralı konumuna düşürür düşürmez departman içerisinde "İsim değişimi" Kullandınız. Direkt olarak NC kullanmanız da ayrı bir saçmalık.
Verdiğiniz emotelere gelecek olursak Dön arkanı dediğim de bana dönüktünüz, cam'a doğru dönerken emote vermiyorsunuz saldırırken "Döner arkasını" diye emote veriyorsunuz istediğiniz alanda kafanıza göre emote verip bazı alanlarda emote vermeden uygulamanız da ayrıca saçma geliyor, verdiğiniz emote'i izlersek siz "Döner arkasını ve Alica'a saldırır" emotesinde cam'a döndünüz cam'a dönüp bana saldırmanız da ayrı saçma olur, çünkü o emoteyi verirken bana dönüktünüz. Savunmanız bekleniyor @dişli bir rakip gösterin bana
Ek olarak söylemek istediğim bir şey: Kişi muhtemelen şikayet açılsa da yeni karakterime Jail atamazlar düşüncesi ile NC attı, şayet şikayet Jail onaylı sonuçlanırsa kişinin yeni karakterine Jail uygulanmasını talep ediyoruz. @Anomaly
« Son Düzenleme: 01.06.2024 17:30 Dizzy_06 »