Konu: Kieran Campbell - Trolling, Saçma Rol  (Okunma sayısı 138 defa)

#0 - 01.06.2024 01:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kieran Campbell (NC ATMIŞ) - @dişli bir rakip gösterin bana

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alica Young - @Dizzy_06

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.06.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Troll ve saçma rol, hatalı NC kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kieran Campbell karakterini tutuklayarak kodeslere getirdik, kişi sonrasında tutuklama işlemleri esnasında bize saldırdı. Ben o sırada AFK'ydım OOC bir bir mesele olduğundan AFK kalmam gerekti. Kişi bunu fırsat bilip beni yaralıya düşürmüş, partnerimi de atlatıp departmandan koşarak uzaklaşmış. ::) ::) Bakın burası çok ikonik, IC olarak yüzlerce polis memurunun görev yaptığı bir departmandan asansöre binip (kelepçeliyken bunu nasıl başarıyor onu da bilmiyoruz) koşarak kaçış sergilemesi olağan üstü bir durum. Bu da yetmezmiş gibi daha yapılan rolün üzerinden çok geçmeden kişi NC işlemi uygulayarak izini tamamen kaybettiriyor. Bu sayede IC cezadan yırtıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
TUTUKLANDIĞINA DAİR VE SALDIRIP KAÇTIĞINA DAİR KANITLAR EKTEDİR: GösterGizle

ROLÜN ÜZERİNDEN DAHA 15 DAKİKA GEÇMEDEN NC ATTIĞINA VE OYUNDA OLMADIĞINA DAİR KANIT EKTEDİR: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi eski PD oyuncusu, neden bu kadar kin yapmış anlamış değilim. Mantık dışı bir rol, hem ben afk iken tepki veremezken saldırıyor hem de departmandan kelepçeli halde kaçıp direkt olarak NC atıyor. En kısa sürede sonuçlanması dileğiyle..
« Son Düzenleme: 01.06.2024 01:11 Rivera »

#1 - 01.06.2024 14:50
Savunma yapın.

#2 - 01.06.2024 16:21
Evet, saçma bulduğum kısımlardan bir tanesi ters kelepçeliyken kollarını aktif kullanamaz konumda iken, saldırması onu geçtim IC olarak bir merkez polis departmanındasın ve yüzlerce polis var kelepçeli okadar polisin içerisinden kaçman zaten ayrıca ikonik. Onu geçtim Asansöre bindiğiniz de "LOBİ" içerisinden dışarı çıkamazsınız hem Lobi polislerin çok olduğu alan hem "Kapı" açamazsınız.  Garajdan kaçamazsınız araç hariç çıkış yapamıyor garajdan. "Kat2" falan oraları hiç söylemiyorum zaten, tek kaçış noktası var "ÇATI" çatıdan aşşağıya bir de kelepçeli atlayıp kaçmanız zaten ayrıca saçmalık, olur öyle yaptıysanız şayet. Ki bence siz bizleri yaralı konumuna düşürür düşürmez departman içerisinde "İsim değişimi" Kullandınız. Direkt olarak NC kullanmanız da ayrı bir saçmalık. 

Verdiğiniz emotelere gelecek olursak Dön arkanı dediğim de bana dönüktünüz, cam'a doğru dönerken emote vermiyorsunuz saldırırken "Döner arkasını" diye emote veriyorsunuz istediğiniz alanda kafanıza göre emote verip bazı alanlarda emote vermeden uygulamanız da ayrıca saçma geliyor, verdiğiniz emote'i izlersek siz "Döner arkasını ve Alica'a saldırır" emotesinde cam'a döndünüz cam'a dönüp bana saldırmanız da ayrı saçma olur, çünkü o emoteyi verirken bana dönüktünüz. Savunmanız bekleniyor @dişli bir rakip gösterin bana

Ek olarak söylemek istediğim bir şey: Kişi muhtemelen şikayet açılsa da yeni karakterime Jail atamazlar düşüncesi ile NC attı, şayet şikayet Jail onaylı sonuçlanırsa kişinin yeni karakterine Jail uygulanmasını talep ediyoruz. @Anomaly 
« Son Düzenleme: 01.06.2024 17:30 Dizzy_06 »

#3 - 02.06.2024 04:29
Karakter ceza alacak.