Konu: Spyixgod FearRp-Powergaming-RetartedRP-NONRP-Metagaming-Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 450 defa)

#10 - 26.05.2024 00:49
Selamlar, rol esnasında bulunmamdan ve iletide adımın geçmesinden mütevellit yazıyorum.

Şahitliğimi onaylıyorum. Her ne kadar iki karaktere de yaralı rolde /do Thomas ve Mia'ya baktığımda ne görmekteyim emot versemde, bu bağlamda yaralı roleplay göremedim. Brawl sonrasında düştükten sonra, iki kişinin kolunu tuttuğu halde gidebilmesi ''Powergaming'', ettiği küfürler ''Retarted'' ve ekibin üyesine öylece kafa göz dalmasından mütevellit ''Non Fear'' kapsamında ceza almasını diliyorum. Toplu ve etkinlik alanı olduğu için daha fazla uzatmadım rolü, hoş uzatsam da zaten araca bine eğiliminiz yoktu. Belki başka bir alan olsaydı kaçırıp-yaralama rolleri gerçekleşecekti. Yönetici kararının bu ayrıntıları göz önüne almasını rica edeceğim.
Açıkçası metagaming şüpheniz yersiz, Oyun dışı kanal kullandığıma dair bir kanıtınız varsa paylaşabilirsiniz, onun dışında beni etiketlemeniz doğru değil.
Ayrıca karakter hakkında İlerleyen zamanda gelişecek IC rollerimize de bu kanıtlar delil niteliğindedir.

#11 - 26.05.2024 00:50

legal bir karakterin 7-8 il-legal karakterlerine karşı yaptığı rol diyip bırakıyorum. ''Siktirin gidin'' ''Korkak heriflerin tekisiniz'' Üsttelik yaralı haldeyken... "Sik kadar aklı yok. Korkak piçler." aile üyesine yaptığı hakaretler, küfürler...  Şahitliğimi onaylıyorum.

aynen kardesim o 7-8 kişinin arasındaki 3 kisi bizdik abartma
Sekiz kişilermiş. Ben inandım şahsen.
@Uzgun Thomas karakterinin admin kandırmaktan da işlem görmesini talep ediyorum. Şikayet ile ilgilenen yetkili bunu da baz alırsa sevinirim. Daha fazla ileti gelmeyecek sonuca varmak gerekirse; Thomas karakteri Mia karakteri tarafından yere düşürülüyor ve Mia karakteri de Elsa yani kız çocuğu tarafından yere düşürülüyor.
4 kişi var ya  da yoklar orada. Brawl rolünde Thomas dayak yemesine rağmen silahını transfer edip yaptığı rolü sürüklüyor. Mia karakteri de sırtından aldığı hasar sonucu ki bunu do'dan belirtmediniz bile.. Ayağa kalkıp yavaş adımlarla kaldırıma geçiyor. Ardından ayrılacakları zamanda doğal olarak dövdüğü karaktere küfürler ediyor ki bu çok normal bir şey? Sekiz kişi olduğunuzu iddia edip duruyorsunuz.. Rolde park kısmında zaten 4 kişi beraber gelen bizdik. Arkada duran iki motorlu karakteri bu bizden diyerek role dahil olmayan isimleri bile sayma girişiminde bulunuyorsunuz bu ayrı bir traji. Daha fazla yanıt gelmeyecek iyi akşamlar.

https://cdn.discordapp.com/attachments/1132010074781524068/1244026445416759326/sa-mp-455.png?ex=66539d69&is=66524be9&hm=a0e9e895fc01d8ea4871234fe06841104355dd42b00976565733cc9a19864b26&
Artık saymaya üşendim bu SS de zaten belli oluyor bütün saydıklarımın orada oldukları, yönetimi kandırmaya çalışıyorsun diyip sen başka bir ss ile kandırmaya çalışıyorsun.

#12 - 26.05.2024 00:51
Mia karakterine yalayan diyerek bir yalan itham üzerinde bulunuyorsan Mia karakteri de senin hakkında atıp tutabilir ki bu çok normal. Bir isim verdiğini görmedim meta ile ilgili bir kural ihlali yok. 8 kişi diyerek admin kandırmaya devam etmişsin. Orada bulunan karakterlerin yarısından fazlası oradaydı zaten. Ekibinde ve o rolde olan sekiz karakterini daire içerisine çizersen daha rahat anlaşırız seninle. Yoksa bende videom'dan sekiz kişinin fotoğrafını koyup "sekiz kişiyiz" diyebilirim. Admin kandırmak yerine bir sonrakine açıklayıcı bir şikayet açmayı dile getirebilirsin.

Pm üzerinden kardeşim şeklinde bir üslup kullandım ki bunda sorun yok. Buna inat olarak bir yanıt attığında bende karşılık verdim ki ortada bir ortak nezaket yok.
Son olarak fear-rp'den bahsetmişsin;
Mia karakteri orada Thomas karakterini yere düşürdü kafa atarak. Fearp rp yapması gereken hala Mia mı sence? Orada sekiz kişi değildiniz ve silahlı veya da silahsız olduğunuzu Mia karakteri bilmiyor. Bu çok normal değil mi? Kalktığında ise küfürleşiyorsunuz. Buraya birkaç kanıt bırakıyorum yapılan rol ile ilgili.

Thomas karakterinin baygın olduğu görsel burada;

https://hizliresim.com/1bjevyu

Çocuğun rolü yapan kişinin de beni düşürdüğünü sana hatırlatması güzelmiş burada da;
https://hizliresim.com/h2vrxj2

Sekiz kişi olduğunu iddia etmişsin. Bunların isimlerini vermeye ne dersin? Çünkü nedense oradaki dört kişi benimle birlikte gelen??  :garip:

https://hizliresim.com/9xunhl0
Görselde ki olanların isimlerini sayabilirsin. Eğer sekiz kişi değilseniz de admin kandırmaktan işlem görmeni isterim.

Şunu da fark ettim bu benim tahminim., Sanırım rol esnasında sesteydiniz ve @Bestheborges ile o ara silah takası yapman da bu yüzdendi muhtemelen.
Çocuğun rolü yapan kişinin attığı pm'den bunu öngörebiliriz.

https://cdn.discordapp.com/attachments/1222129714492342352/1244025469263675443/samp_25_05_2024_23_30_48.png?ex=66539c80&is=66524b00&hm=a36a0f48c5785f9eed82a68f08ee0e3c406160dfc0b5de32e67b121b83dac96c&

legal bir karakterin 7-8 il-legal karakterlerine karşı yaptığı rol diyip bırakıyorum. ''Siktirin gidin'' ''Korkak heriflerin tekisiniz'' Üsttelik yaralı haldeyken... "Sik kadar aklı yok. Korkak piçler." aile üyesine yaptığı hakaretler, küfürler...  Şahitliğimi onaylıyorum.

Birincisi ben, ikincisi @Bestheborges , üçünsü @Uzgun , dördüncüsü @alieremm , beşincisi @JiletFadill , altıncısı @skinny , yedincisi @sehmuscan 

#13 - 26.05.2024 01:00
Şahitliğimi onaylıyorum :sampanya:

#14 - 26.05.2024 01:04
Mia karakterine yalayan diyerek bir yalan itham üzerinde bulunuyorsan Mia karakteri de senin hakkında atıp tutabilir ki bu çok normal. Bir isim verdiğini görmedim meta ile ilgili bir kural ihlali yok. 8 kişi diyerek admin kandırmaya devam etmişsin. Orada bulunan karakterlerin yarısından fazlası oradaydı zaten. Ekibinde ve o rolde olan sekiz karakterini daire içerisine çizersen daha rahat anlaşırız seninle. Yoksa bende videom'dan sekiz kişinin fotoğrafını koyup "sekiz kişiyiz" diyebilirim. Admin kandırmak yerine bir sonrakine açıklayıcı bir şikayet açmayı dile getirebilirsin.

Pm üzerinden kardeşim şeklinde bir üslup kullandım ki bunda sorun yok. Buna inat olarak bir yanıt attığında bende karşılık verdim ki ortada bir ortak nezaket yok.
Mia karakteri orada Thomas karakterini yere düşürdü kafa atarak. Fearp rp yapması gereken hala Mia mı sence? Orada sekiz kişi değildiniz ve silahlı veya da silahsız olduğunuzu Mia karakteri bilmiyor. Bu çok normal değil mi? Kalktığında ise küfürleşiyorsunuz. Buraya birkaç kanıt bırakıyorum yapılan rol ile ilgili.

Çocuğun rolü yapan kişinin de beni düşürdüğünü sana hatırlatması güzelmiş burada da;

Sekiz kişi olduğunu iddia etmişsin. Bunların isimlerini vermeye ne dersin? Çünkü nedense oradaki dört kişi benimle birlikte gelen??  :garip:

Görselde ki olanların isimlerini sayabilirsin. Eğer sekiz kişi değilseniz de admin kandırmaktan işlem görmeni isterim.

Şunu da fark ettim bu benim tahminim., Sanırım rol esnasında sesteydiniz ve @Bestheborges ile o ara silah takası yapman da bu yüzdendi muhtemelen.

https://cdn.discordapp.com/attachments/1222129714492342352/1244025469263675443/samp_25_05_2024_23_30_48.png?ex=66539c80&is=66524b00&hm=a36a0f48c5785f9eed82a68f08ee0e3c406160dfc0b5de32e67b121b83dac96c&

Birincisi ben, ikincisi @Bestheborges , üçünsü @Uzgun , dördüncüsü @alieremm , beşincisi @JiletFadill , altıncısı @skinny , yedincisi @sehmuscan
Rolden haberleri var mı bu saydığın 7 karakterin. Ek olarak madem sekiz değil yediye düştünüz, yedi karakterinde toplanmadan önce yaptığı rolü de admin görmek ister bence. Bu kadar iddia etmemin sebebi orada yedi karakter olmamanız. Madem yedi karaktersiniz neden orada Thomas karakteri bayılırken sadece "çocuğu rolü" yapan bir kişi müdahale etti? İki tane çocuk skinine sahip oyuncu var. Non rp'den bahsediyoruz. Çocuk rolü yapıp da illegal birliklerde yer alan karakterleri de ifşaladığınız için ben teşekkür ederim. Kendileri de non rp'den işlem uygulanabilir. İlgili yönetici buna dikkat ederse sevinirim. 7 karakter de yaptıkları rolden haberdar değil. Orada bulunmarı role dahil oldukları anlamına gelmiyor ki evet. Olan roller kanıt niteliği taşıyabilir. R18 bir karakterin bir kadın karakter tarafından düşürülüp hala uğraşmaya devam etmek için çok çaba sarf etmesini anlıyoruz ve bekliyorum kendisini de. Profiline baktığımda daha önceden yediğin jailleri göz önünde bulundurursak kural ihlali yapmayı sanırım birnevi kazanım haline getirmişsin kendine. Yediğin son jail bile neredeyse bir hafta önce. Daha fazla boş ileti atmaya gerek yok. İlgili yetkili şikayeti sonuçlandırabilir. Tarafsız bir bakış açısı olacağını düşünüyorum. Tekrardan şunu da belirteyim. " Orada bulunan sekiz karakterin de rolden haberdar ve Mia ile Thomas'ın brawl rolüne önceden haberdar olduğuna, toplandıklarına dair bir kanıtınız var ise atabilirsiniz. Sekiz kişi biziz diyip orada rastgele bulunan karakterlerin fotoğrafını atmak ile şikayet açmak olmuyor."

#15 - 26.05.2024 01:12
rolde 3 kişi alakasız olarak biz de vardık. arkadaşlar orada olan insanları bile kendisinden sanıyor muhtemelen, siz dışında oradaki çoğu kişi rolle alakasız.

#16 - 26.05.2024 01:13
Toksit yorumlarınızı kendinize saklayın, gerçekten artık sağlıklı düşünemiyorsunuz. Dediğimi dedim, roller belli, legalsin, bu adam kimdir necidir belinde silahı var mıdır yok mudur demeden sırf socialda kavga ettin diye dalıyorsun, denecek bir şey yok, bu kafa ile birlik yönettin bir de gerisi admin kararı. teşekkürler şahitliğim bu kadardı, iyi geceler.

#17 - 26.05.2024 01:25

Rolden haberleri var mı bu saydığın 7 karakterin. Ek olarak madem sekiz değil yediye düştünüz, yedi karakterinde toplanmadan önce yaptığı rolü de admin görmek ister bence. Bu kadar iddia etmemin sebebi orada yedi karakter olmamanız. Madem yedi karaktersiniz neden orada Thomas karakteri bayılırken sadece "çocuğu rolü" yapan bir kişi müdahale etti? İki tane çocuk skinine sahip oyuncu var. Non rp'den bahsediyoruz. Çocuk rolü yapıp da illegal birliklerde yer alan karakterleri de ifşaladığınız için ben teşekkür ederim. Kendileri de non rp'den işlem uygulanabilir. İlgili yönetici buna dikkat ederse sevinirim. 7 karakter de yaptıkları rolden haberdar değil. Orada bulunmarı role dahil oldukları anlamına gelmiyor ki evet. Olan roller kanıt niteliği taşıyabilir. R18 bir karakterin bir kadın karakter tarafından düşürülüp hala uğraşmaya devam etmek için çok çaba sarf etmesini anlıyoruz ve bekliyorum kendisini de. Profiline baktığımda daha önceden yediğin jailleri göz önünde bulundurursak kural ihlali yapmayı sanırım birnevi kazanım haline getirmişsin kendine. Yediğin son jail bile neredeyse bir hafta önce. Daha fazla boş ileti atmaya gerek yok. İlgili yetkili şikayeti sonuçlandırabilir. Tarafsız bir bakış açısı olacağını düşünüyorum. Tekrardan şunu da belirteyim. " Orada bulunan sekiz karakterin de rolden haberdar ve Mia ile Thomas'ın brawl rolüne önceden haberdar olduğuna, toplandıklarına dair bir kanıtınız var ise atabilirsiniz. Sekiz kişi biziz diyip orada rastgele bulunan karakterlerin fotoğrafını atmak ile şikayet açmak olmuyor."
Kanıtları biz değilde sen toplayacaksın Spy Meta yaptığımıza dair bir kanıtın varsa bunun için şikayet açabilirsin ama onun dışında bir şey yoksa uzatmaya gerek yok savunman bittiyse sonuçlansın.

#18 - 26.05.2024 09:28
Şahitliğimi onaylıyorum

#19 - 26.05.2024 13:11
benim 2 taraflada alakam yok ismim gectigi icin yaziyorum sikayeti okumadım ben kimseden degilim missflorida cikisi arabami almaya geldim  :)