legal bir karakterin 7-8 il-legal karakterlerine karşı yaptığı rol diyip bırakıyorum. ''Siktirin gidin'' ''Korkak heriflerin tekisiniz'' Üsttelik yaralı haldeyken... "Sik kadar aklı yok. Korkak piçler." aile üyesine yaptığı hakaretler, küfürler... Şahitliğimi onaylıyorum.
aynen kardesim o 7-8 kişinin arasındaki 3 kisi bizdik abartma
Sekiz kişilermiş. Ben inandım şahsen.
@Uzgun Thomas karakterinin admin kandırmaktan da işlem görmesini talep ediyorum. Şikayet ile ilgilenen yetkili bunu da baz alırsa sevinirim. Daha fazla ileti gelmeyecek sonuca varmak gerekirse; Thomas karakteri Mia karakteri tarafından yere düşürülüyor ve Mia karakteri de Elsa yani kız çocuğu tarafından yere düşürülüyor.
4 kişi var ya da yoklar orada. Brawl rolünde Thomas dayak yemesine rağmen silahını transfer edip yaptığı rolü sürüklüyor. Mia karakteri de sırtından aldığı hasar sonucu ki bunu do'dan belirtmediniz bile.. Ayağa kalkıp yavaş adımlarla kaldırıma geçiyor. Ardından ayrılacakları zamanda doğal olarak dövdüğü karaktere küfürler ediyor ki bu çok normal bir şey? Sekiz kişi olduğunuzu iddia edip duruyorsunuz.. Rolde park kısmında zaten 4 kişi beraber gelen bizdik. Arkada duran iki motorlu karakteri bu bizden diyerek role dahil olmayan isimleri bile sayma girişiminde bulunuyorsunuz bu ayrı bir traji. Daha fazla yanıt gelmeyecek iyi akşamlar.
Ortada ise fear rp sergilenmesi için karşı tarafa bir üstünlük kurup "8kişi" olduğunuzu gösterebilirdiniz ki bir kişi geldi. Bir kişi yere düştü bayıldı. Fear rp'yi dövdüğüm karaktere mi sergileyeceğim? Sanmıyorum.