Konu: Frances Green ve Armando Nicoletti ihlaller zinciri  (Okunma sayısı 128 defa)

#0 - 25.05.2024 14:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @befeylmazz Frances_Green Armando Nicoletti

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @YagizBey Fyodor Romanov @Emir3922 Boris Korolev ve @razor34000 Sergei Krikalev

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14:17 25.05.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear Rp- Aktif rolde b bölme- non rp- güvenli bölgeye sığınma- Roleblock

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar bu arkadaşlar birlik açtığından beri oyuncuları bizleri darlıyıp duruyordu ihlal yapmamak adına hiç bir hamle yapmadım daha sonrasında birlik yasakları kalktı fm onayıyla savaş açtım ama arkadaşlar sürekli güvenli bölgede çıkmıyorlar ne fear rp ne başka birşey rolü rededip duruyorlar ooc kanalı sohbet için kullanıyor bir r20'e yakışmayan hareketler üzücü bir durum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sante Walter 3000 dakika yedi amaçları rol değil zaten fotoğraflarda görünüyor.Sürekli meslek yapıyorlar bize rol çıkmıyor biz sıkınca güvenli bölge diyip rolümüzü blockluyorlar ben cezama razıyım ama bu arkadaşlara gereken ceza verilsin bu nedir ben sürekli bunlara şikayet açmaktan yoruldum.Saygılarımla

« Son Düzenleme: 25.05.2024 14:31 kuzguninthehood »

#1 - 25.05.2024 14:30
"Şahitliğimi onaylıyorum, hak ettiği cezayı almasını talep ediyorum. Teşekkürler..."

#2 - 25.05.2024 14:31
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 25.05.2024 14:39
Arkadaş illegal kurallarını bilmiyor sanırsam R20 yenilmez ve Tanrı gibi olduğunu sanıyor ama onu vuranın R20 olduğunu unutuyor çok garip bir olay 2 haftadır böyle uğraştırıyorlar bizi lütfen artık gereği yapılsın söyleyeceklerimiz bu kadar

#4 - 25.05.2024 14:45
Arkadaş illegal kurallarını bilmiyor sanırsam R20 yenilmez ve Tanrı gibi olduğunu sanıyor ama onu vuranın R20 olduğunu unutuyor çok garip bir olay 2 haftadır böyle uğraştırıyorlar bizi lütfen artık gereği yapılsın söyleyeceklerimiz bu kadar

rahat olun oğlum, ihlal yapıp karşı tarafın ufak hatalarından şikayet açarak kendinizi ön plana atmanız bir yere kadar. bundan sonra her ihlaliniz adına şikayet açılacaktır, birazdan oluşum şikayetini de birliğinizin önde gelen karakterlerinin yaptığı ihlallerden dolkayı uyarı almasını da talep edeceğiz.

#5 - 25.05.2024 14:46
Merhaba, birlik mesleği yaparken güvnli bölgede olmama rağman beni düşürüyor bu olay 3-4 kere oldu. R20'yim diye kendini tanrı sanıyor demişsin fakat İllegal birlik kurallarını hiç okumadın galiba hiçbir R20 kaçırılamaz ve küçük düşürülemez. Sen bana orada ikisinide yaptın Ve bana rol esnasında /do Sen allah mısın? dedi bu nasıl bir terim? Arkadaşlar zaten bizim tanıtım sayfamız üzerinden bize OOC bir kin barındırdığı görülebilimekte 2 haftadır onlar ile uğraşıyormuşuz bu komik. Günün ilerleyen saatlerinde ssleri ve gereken videoları paylaşıcağım. İyi roller.

#6 - 25.05.2024 14:49
BİRLİK LİDERİ KURALLARI
Birlik liderlerine karşı sözlü de dahil olmak üzere hiçbir şekilde aşağılayıcı rol girişimi yapılamaz.
Birlik liderlerinin kaçırılması yasaktır.
(Buyur dostum okumadıysan buradan okuyabilirin, istersen diğer kurallarıda atabilirim.)

#7 - 25.05.2024 14:55
Birlik mesleğinden çıkmıyorsunuz ki birlik mesleği yapam beni vurmasınlar araç kullanırken her türlü lafı edem zaten bana bişey yapamazlar ben r20 im beni kaçıramazlar sayıca üstünüz dosstum ek olarak silahlıyız ve seni vuran benim ben R20 im dün gelip aileden sayılmaz beni yanlız bıraktılar diyen sendin madem seni yanlız bıraktı neden olay yerine geliyorsun benim için sorun yok adınıza açılan ondan fazla şikayet var yine admin insaflı çıktı burada drama kasmayın herkes oyununa baksın dört kişi benim hooduma tek silahla bastığınız ardına düştüğünüz videolar ve görüntülerde var bende rahat kal bence buradan laf dalaşını bırakıp ERKEK gibi oyunda karşılaşalım sizi meslekten toplamak cidden yoruyor. Bize bir laf edilmediği sürece ileti gelmeyecektir.Uzatmanın manası yok savunmanızı atın gereken yapılsın.Ben cezama razıyım FM tarafından savaşım onaylandı vurduk, vurmaya devam ettik sit-down rolü yaptık dün size mermi atılmadı yoksa seni yine vuracaktım.Bence bi çıtır abarttın gibi he?Kocaman ailen yarı yolda bırakmış olabilir seni savaşı bitirmek yerine daha devam et dememelisin sonuç olarak vurulan hep sensin. Saygılarımla...

TAM HALİ BURADA DOSTUM DUR ATAYIM.
Birlik liderlerine karşı sözlü de dahil olmak üzere hiçbir şekilde aşağılayıcı rol girişimi yapılamaz.
Birlik liderlerinin kaçırılması yasaktır. Bu kurala rağmen kaçırılmayacağını bilerek birlik liderlerinin savaşta sürekli öncü piyade gibi davranması bir ihlal niteliğindedir.
Onaylı Hood birliklerin liderleri dahil olmak üzere 4 kişi birlik yetkilisi kabul edilmektedir. Birlik lideri kurallarından yararlanabilirler.
Birlik liderlerine karşı geçici hasar vb. hiçbir fiziksel girişim yapılamaz.
Birlik liderleri Onaylı Hood dahil olmak üzere hiçbir yerde gasp işlemi gerçekleştirilemez.
Birlik liderleri bu kurallara karşı güvenip korkusuz rol sergilemeleri durumunda FM tarafından işlem uygulanır. FM yetkililerinin inisiyatifine bağlı olarak OOC ceza, birlik liderinin yasaklanması veya direkt birliğin yaptırım alması yönünde olabilir. FM bu konudaki haklarını gizli tutar ve sorgulanamaz.
« Son Düzenleme: 25.05.2024 14:57 kuzguninthehood »

#8 - 25.05.2024 14:55
13:48'de oyuna girdim ve birlik mesleğinde para kasıyordum, arkadaşlar beni gelip durduk yere vurdular hiç bir rp yapmama rağmen Daha önce de güvenli bölgede vurmuşlardı şimdi de vurdular, Benim şikayetim güvenli bölgede vurmaları. Ayrıca  arkadaşlara yazmama rağmen OCC kinden dolayı "b-" "pm-" gibi şeyler yazıyorlar.
Beni dinlemiyorlar  yaptıkları hataları çekmek zorunda olmadığım için role uymadım oyuna girdikten 30 dakika sonra gelip güvenli bölgede vurup kaçırmaya çalışmaları zoruma gitti, bu yüzden şikayet açacağız. Açacağımız şikayet de de mevcut  olacak. Biz şikayet açacağız dedikten sonra hemen önce kendileri açmışlar, başka bir şey demek istemiyorum ama bu arkadaşlar en ufak şey de kendileri açıyor suçlu olmalarına rağmen bu sefer bizde açacağız yeter artık bıktım bu kendilerini bir şey sanan ego tatmin etmeye çalışan insanlardan. (birlik mesleğini bitirdim ve beni alı koymaya çalışdılar, bende arabadan inip role uymadım.)
« Son Düzenleme: 25.05.2024 14:59 befeylmazz »

#9 - 25.05.2024 15:04
Oyuna gözünün önünde girdim ve direk beni sorgulamadan vurdun kanka. Demekki paraya ihtiyacımız var ve para kasıyoruz, R20'yi R20'de kaçıramaz o nasıl oluyor kanka?  Orada Siz bize PM'den savaş ilan etmediniz kanka kafanıza göre vuruyorsunuz.