Birlik mesleğinden çıkmıyorsunuz ki birlik mesleği yapam beni vurmasınlar araç kullanırken her türlü lafı edem zaten bana bişey yapamazlar ben r20 im beni kaçıramazlar sayıca üstünüz dosstum ek olarak silahlıyız ve seni vuran benim ben R20 im dün gelip aileden sayılmaz beni yanlız bıraktılar diyen sendin madem seni yanlız bıraktı neden olay yerine geliyorsun benim için sorun yok adınıza açılan ondan fazla şikayet var yine admin insaflı çıktı burada drama kasmayın herkes oyununa baksın dört kişi benim hooduma tek silahla bastığınız ardına düştüğünüz videolar ve görüntülerde var bende rahat kal bence buradan laf dalaşını bırakıp ERKEK gibi oyunda karşılaşalım sizi meslekten toplamak cidden yoruyor. Bize bir laf edilmediği sürece ileti gelmeyecektir.Uzatmanın manası yok savunmanızı atın gereken yapılsın.Ben cezama razıyım FM tarafından savaşım onaylandı vurduk, vurmaya devam ettik sit-down rolü yaptık dün size mermi atılmadı yoksa seni yine vuracaktım.Bence bi çıtır abarttın gibi he?Kocaman ailen yarı yolda bırakmış olabilir seni savaşı bitirmek yerine daha devam et dememelisin sonuç olarak vurulan hep sensin. Saygılarımla...
TAM HALİ BURADA DOSTUM DUR ATAYIM.
Birlik liderlerine karşı sözlü de dahil olmak üzere hiçbir şekilde aşağılayıcı rol girişimi yapılamaz.
Birlik liderlerinin kaçırılması yasaktır. Bu kurala rağmen kaçırılmayacağını bilerek birlik liderlerinin savaşta sürekli öncü piyade gibi davranması bir ihlal niteliğindedir.
Onaylı Hood birliklerin liderleri dahil olmak üzere 4 kişi birlik yetkilisi kabul edilmektedir. Birlik lideri kurallarından yararlanabilirler.
Birlik liderlerine karşı geçici hasar vb. hiçbir fiziksel girişim yapılamaz.
Birlik liderleri Onaylı Hood dahil olmak üzere hiçbir yerde gasp işlemi gerçekleştirilemez.
Birlik liderleri bu kurallara karşı güvenip korkusuz rol sergilemeleri durumunda FM tarafından işlem uygulanır. FM yetkililerinin inisiyatifine bağlı olarak OOC ceza, birlik liderinin yasaklanması veya direkt birliğin yaptırım alması yönünde olabilir. FM bu konudaki haklarını gizli tutar ve sorgulanamaz.
adamın yaptığı bir şey yok zaten, he sen bu kuralları bilmene rağmen adamı alı koymaya çalışıyorsun. bundan dolayı da alacaksın ceza, oluşum şikayetlerinde arkadaşların direkt oluşumu adına şikayet açılmıştır. Tarafımızdan daha fazla ileti gelmeyecek.