Konu: Paul Campione oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 186 defa)

#10 - 20.05.2024 09:41
Kendi kendinize düşmanlık oluşturdunuz, ilk saldırıyı sizin yaptığınız üzerine paylaşımım.

https://prnt.sc/xXDy8vXiZgd6

Dün gece telefondan SS'i görememiştim, kendi kendimize düşmanlık oluşturduğumuza dair olanı yani, şu anda gördüm ve ona da cevap vermek istiyorum. Her şeyden önce rolün öncesini kırpmışsın zaten, onun dışında, Ethan Cerbone karakteri ile düşmanlığının nasıl oluştuğu beni ilgilendirmiyor. Eğer onun bir ihlal yaptığını düşünüyorsan ona şikayet açmalısın. Ki ben bir ihlal görmüyorum açık konuşayım, bunların da yanı sıra, bu attığın SS ve sarf ettiğin sözler, daha önce birlik üyelerimizle bir düşmanlık durumunun söz konusu olduğunu da kanıtlıyor. Bu durumda seni IC olarak tanıyor da olduğum için, ve karakterim seni düşman olarak gördüğü için, sana ateş etmiş bulunuyorum. Tekrar söylüyorum Deathmatching yapmadım. Her şeyden ayrı olarak, kendi kendimize düşmanlık oluşturduğumuzu söylüyorsun ki bu yalan; kanıt olarak benim ve birlik üyelerimizin sunduğu SS'lerde, senin de bizlere karşılık verdiğin açıkca görünüyor.
« Son Düzenleme: 20.05.2024 09:48 TheFathiox »

#11 - 02.06.2024 05:03
Savunmalar geçerli, farklı iddialar için yeni bir şikayet oluşturun.