Konu: Izan Perez - Speed  (Okunma sayısı 614 defa)

#10 - 19.05.2024 13:31
sol tık f'de bu kadar hızlı olmanı nasıl space spam'a bağladın sen  :-\ ::) :-\ :D 8) neyse, kanka her şeyi geçtim tazmanya canavarı gibi koşuyon onu nasıl açıklayacaksın. Her şeyi geçtim konuyu nasıl arkadaşımın jailine bağladın sen? Konuyu saptırmakdan başka birşey yaptığını düşünmüyorum. Sonuçlanabilir... :manifdog :garip:

Yaşın ile IQ seviyen aynı sanırım, tek hane. Arkadaşını savunacaksın diye burada gelip saçma sapan şeyler yazma. Vuruş hızım videoda da olduğu gibi gayet normal, fakat sizin gibi hilenin kâtibi olan insanlar için maalesef açıklaması biraz zor bir durum, cümlenin başında bahsettiğim IQ seviyesinden ötürü, üzgünüm. Video izlenebilir, her detayı ve saniyesi. Upuzun videoda arkadaşın koşuyor arkasından yetişemiyorum, en son space-spam ve bunny (kendisi de yaptığı içni) yaparak yetişiyorum. Videonun devamında şehir dışı bir yere, af edersiniz allahın unuttuğu yere senin geldiğin kısmı eklememiş. Mixing yaparak oynuyorsunuz bir de utanmadan burada saçma sapan açıklamalar yapıyorsunuz.

Kaç yaşında insanım ama şu tek haneli yaşlara kadar inmiş oyuncu profilleriyle uğraşmak gerçekten inanılmaz zor. Yetersiz kanıt olmasına rağmen bu kadar kafada kurup, bu kadar çocukça ithamlara sığınarak şikayet açılması ve savunulması gerçekten gülünç bir durum, yazık. Lütfen en kısa sürede yönetici tarafından incelensin, gerçekten bu çocu... arkadaşlarla uğraştıkça benim IQ seviyem de bunlarınkinin yanına iniyor.
sallamak yerine savunma yapsana kürdo
« Son Düzenleme: 19.05.2024 13:37 Glitchrain »

#11 - 19.05.2024 13:52

#12 - 19.05.2024 15:16
Şikayeti inceleyen yöneticiye üzülüyorum, bu gördükleriyle karşı karşıya kaldığı için, gerçekten yazık. Çok özür dileyerek @Manifesto seni etiketlemek durumundayım. Karşı taraf ve şikayetle gram ilgili olmayan arkadaş çevresi forum üzerinden bana zorbalık yaparak yorumlar atıyor. Rica etsem ilgilenebilir misin, şimdiden teşekkür ederim.

#13 - 21.05.2024 10:03
Tekrardan ufak bir savunma yapayım, kanıtlarıma dair görsellere spoiler içerisinden erişebilirsiniz:

Spoiler: GösterGizle

Size doğru ani hızlandığım bir an var videoda, fakat o ani hızlanma sonrası karakterin arkasını dönerek yumruk atıyor ve size atmak yerine başka yöne doğru dönüp vuruyor. Burada sizden kaynaklı bir drop veya benzeri bir şey olduğundan ötürü karakterimi o şekilde görmüş olmanız çok büyük olasılık. Çünkü videonun kalan kısmında başka bir şey görünmüyor, hız hilesine dair en ufak yeterli kanıt bulunmuyor. Kanıtın bulunduğun tek kare 5. saniyede olan karakterimin bir saniyeden bile az olan ani hızlanması, onun dışında o şekilde hızlandığı başka hiçbir an yok kanıt olarak attınız video içerisinde gördüğüm kadarıyla.

Dediğim gibi, o ani hızlanma sadece size görünmüş olabilir (drop tarzı veya benzeri başka bir sorun). Bunun da sebebi hız hilesi kullansaydım eğer karakterim direkt olarak sizin üzerinize saldırırdı, videoda göründüğü gibi sizin ekranınızda karakterim tam tersi yöne doğru yumruk sallamak için uğraşmaz veya sizin yan tarafınızdaki boşluğa doğru yumruk sallamazdı.

Spoiler: GösterGizle

Videonun 8. ve 9. saniyeleri arasında arkadaşın olan Philippe karakteri de ani bir şekilde hızlanarak koşuyor. Ani bir hızlanma yaşıyor, video içerisinde izleyebilirsiniz. Ki karakteriniz çoğu yerde animasyonla hit bile almıyordu, alsa bile yere düşmüyordu. Oyuna kurduğunuz animasyon veya eklenti paketlerini incelemeni öneririm, çünkü kendi arkadaşın bile ani hızlanma yaşayarak koşuyor. Bunun dışında videonun ikinci kısmında benzinliğin orada karakterinin yediği hitlerde veya benim koşmamda herhangi bir anormal bir hız yok, videoyu kendiniz de inceleyebilirsiniz. Ki karakterim size yetişemiyor bile, yetişmek için space-spam atıyorum, anca yetişebiliyor.

Kendinizin yaptığı bunny, mixing ve rol dışı davranışların hiçbirini videoya koymamışsınız. Eve gittiğimde aldığım ekran görüntülerini kontrol edeceğim, yaptığınız ihlallerden ötürü ben de size şikayet açacağım. Kendi yaptıklarını keserek, editleyerek yaptığınız videoyu buraya koymak, özellikle arkadaşının tam mixing yaparak benzinliğin oraya geldiği an videoyu kesmen gerçekten gülünç bir durum.

#14 - 21.05.2024 12:49
Madem mixing yaptığımızı, bizimde hile cart curt kullandığımızı düşünüyorsun, şikayet açabilirsin. Bu sana karşı açılan bir şikayet, bize sallamak yerine savunma yapman gerekiyor. Şikayeti açtığımdan beri neredeyse düzgün bir savunma yapmadın aksine sürekli bana salladın. Gerekli savunmayı yaptığını düşünüyorum. Şikayetin daha fazla kirlenmemesi için yetkililer şikayeti inceleyene kadar konuyu kilitliyorum.

Bize sallayacaksan şikayet açabilirsin.
« Son Düzenleme: 21.05.2024 16:12 dişli bir rakip gösterin bana »

#15 - 23.05.2024 18:41

#16 - 04.06.2024 13:39
Hile kullanmadığıma dair zaten savunma yapmışım, hâlâ yorumlara "hileni savunmamışsın" gibi cümleler kurarak yöneticiyi manipüle etmeye çalışmayın. Arkadaşların ve sana karşı savunmam açık ve net. Videoda kendi arkadaşın da birden hızlanıyor, onun hızlanmasını göstererek üzerine bir savunma daha yapıyorum, ne cevap ne de başka bir şey. Hız hilesine dair en ufak kanıt bulunmayan videonla birlikte sana başarılar. Yönetim kararını bekliyorum.

Ayrıca, arkadaş kendi son yorumunu yapıp konuyu kilitledi ve uzun süre konu kilitli kaldı. Manifesto'ya durumu izah ettim, kendisi de kontrol etmiştir. Konuyu inceleyecek olan yöneticinin bu tek taraflı konu kilitleme olayını da göz ardı etmeden bir karar vermesini rica ediyorum. İyi forumlar.

Göz problemi olanlar için /savunma yapmadığımı beyan edenler/ savunmalarım açık ve net şekilde anlaşılabilir bir Türkçe ile yukarıda yazılmıştır. Tekrar tekrar, anlayana kadar okuyabilirsiniz. Bol şans.  :sampanya: Ayrıyeten eklemek istiyorum, bilgisayarımı kontrol etmek isteyen yöneticilere kapım sonuna kadar açık ve tamamen şeffafım. Lakin, bu bilgisayar kontrolünün aynısını bu şikayeti açan arkadaşa da yapılmasını rica ediyorum, tabii kendisi bunu kabul ederse. 🙃
« Son Düzenleme: 04.06.2024 13:44 Fulwyn »

#17 - 04.06.2024 13:41

Ayrıca konuyla alakası bile olmayan ama yine de çocukça sana destek olmak için yorum atan arkadaşın HİLE KULLANIMI sebebi ile sunucudan yasaklanmış. :) Savunmalarımda da yazdığım gibi, "kişi kendinden bilir işi". Bu sözün ta kendisisiniz.

Hileye o kadar hâkimsiniz ve tahminimce bu sunucuda kullanıyorsunuz ki, hilenin her dinamiğini ezbere şekilde söylemişsiniz. Gerçekten yazık, hile kullanan insanlar oyunda dayak yiyince yediremeyip karşı tarafa hileden şikayet açıyor ve bu beni gerçekten güldürüyor. Yetersiz kanıt, iyi oyunlar.  :vice:

#18 - 04.06.2024 14:00

Ayrıca konuyla alakası bile olmayan ama yine de çocukça sana destek olmak için yorum atan arkadaşın HİLE KULLANIMI sebebi ile sunucudan yasaklanmış. :) Savunmalarımda da yazdığım gibi, "kişi kendinden bilir işi". Bu sözün ta kendisisiniz.

Hileye o kadar hâkimsiniz ve tahminimce bu sunucuda kullanıyorsunuz ki, hilenin her dinamiğini ezbere şekilde söylemişsiniz. Gerçekten yazık, hile kullanan insanlar oyunda dayak yiyince yediremeyip karşı tarafa hileden şikayet açıyor ve bu beni gerçekten güldürüyor. Yetersiz kanıt, iyi oyunlar.  :vice:

Kişi benim arkadaşım felan değil. Şikayeti o felan da açmadı. Senin bu kuyruk acın ne peki hala? Savunmanı yaptın bitti, yetkili kararını bekliyoruz hala uzatıyorsun xD

#19 - 05.06.2024 17:57