Birincisi, yetkilileri kandırdığım yok, ben seni aracı hurdaya çıkarma yerinde yere düşürdüğümde arkadaşın oraya geldi, telefon veya başka bir IC şekilde iletişim olmadan arkadaşın oraya nasıl gelebiliyor, bunu merak ediyorum. Bence yalana gerek yok, size mix yaptınız diye şikayet açmakla bile uğraşamam, emin olabilirsiniz. IC'de kin tutup OOC'e taşıyacak kadar yaşım küçük değil maalesef.
İkincisi, SA:MP oynayan oyuncuların çoğu hileyi bilir diye saçma sapan bir açıklama yapmana gerek yok. Her SA:MP oynayan hile bilmez, mesela ben banka işlemlerimi yaptığım için bilgisayarıma saçma sapan hile gibi içi virüs dolu uygulamalar veya dosyalar yüklemiyorum. Uzun yıllar SA:MP oynadığımı eski karakterlerimi sayarak söyleyebilirim.
(bkz. Darkness, Impact, Breeze, 99, Reality, un-Vita ve adı şu an dilime gelmeyen daha birçoğunda oynadım. Sen bilmezsin ama @Manifesto bilir, istersen seni de aydınlatabilir mazideki SA:MP sunucuları hakkında) Kısacası insanları kendinizle kıyaslamayın, uzun yıllar SA:MP oynuyor diye sizin gibi her türlü hileye hâkim olmak zorunda değil. Attığın videoda hileye nazaran hiçbir kanıt veya delil bulunmuyor. Karakterimin seni dövmesi normal, seni kovalaması normal, yumruğu normal. Yani videoda her şey açıkça çok normal ama kanıt niteliğinde videoyu atıyorsun, bu çok gülünç. Yukarıda da yazdığım gibi, bilgisayarlarımıza Discord üzerinden incelenme sağlansın, hem seninkine hem de benimkine, ben buna cesaret edebilirken sen edebiliyor musun? Sanmam.
Üçüncüsü, camhunt kullanma amacın realistik olarak göremeyeceğin bir alanı görerek kendine avantaj sağlamak. Benim gözümde wall-hack hilelerinden farkı yok, kısacası kullanmışsın ve bu yeterli. Lütfen mahalle kavgasına çevirmek yerine yönetimin kararını bekleyelim. İyi forumlar, hayatında da başarılar dilerim.