Konu: Izan Perez - Speed  (Okunma sayısı 616 defa)

#0 - 15.05.2024 23:18
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Izan Perez - @Fulwyn
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Philippe Beaulieu - @aka grand mafia
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.05.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hız hilesi kullanıyor  :D
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 16.05.2024 09:09
Selam,

Izan Perez karakterinin sahibiyim. Oyun içerisinde kural dışı şekilde aracımı çalarak hurdaya götürdünüz ve hurdaya çıkarttınız. Discord üzerinden arkadaşınıza söyleyerek yanınıza çağırıp iki kişi beni dövdünüz. Bunca ihlale karşı ben şikayet açmadım, ama siz bana speed adı altında şikayet açmışsınız. Gerçekten bu oyunun böyle oyuncuların eline düşmesine 2008'de başlayan biri olarak çok üzülüyorum. Haklı çıkmak uğruna atılan iftiralar ve dahası.

Kanıt olarak attığınız videoda speed adı altında herhangi bir hileye açık şekilde mahal verecek bir kanıt bulunmuyor. Sadece size doğru space-spam (space tuşuna ardı arkası durduraksız şekilde basmak) yaparak koşuyorum ve yumruklayarak yere seriyorum. IC'de olan rolün kinini OOC'e hile şikayeti açarak taşıman gerçekten yazık diyeceğim hareketler. Video kaydında hileye nazaran hiçbir yeterli kanıt bulunmamasına rağmen paylaşman gerçekten komik ve aynı zamanda üzücü.

Ek olarak eklemek istediğim birkaç şey daha var, hâlihazırda hileci/bugger kategorisindeyken söylemek istiyorum. Oyunda sana hit atılırken karakterinin hit animasyonu yememesi senin lehine olan bir şey çünkü animasyon yiyerek yere düşmüyorsun. Videoda da açık şekilde iki farklı alanda hit yemene rağmen karakterinin HP barı düşüyor ama animasyona nazaran bir değişiklik olmuyor, bu da seni karşında kavga eden oyuncuya karşı üçüncü parti bir şey kullanım sonucunda avantajlı duruma düşürüyor. Şikayeti inceleyen yöneticinin bunu göz önüne almasını rica ediyorum.

Bunun dışında oyundan da gamespeed tarzında bir şey yazmışsın, oyun hızı anlamına geldiği için soruyorum, oyun hızı ile seni dövmemin ne alakası var? Hile isimlerine bu kadar hâkim birinin bana hileden dolayı şikayet açması da ayrı bir ironi konusu oldu. Bilgisayarını incelesek büyük ihtimalle hâlâ daha kullandığın hilelerin olduğu net şekilde görünür. Aynı incelemeyi ben kendi adıma kabul ediyorum.  : )

İyi forumlar dilerim, yönetici kararını bekliyorum. Lütfen mahalle kavgası gibi kavgaya dönüşmesin, sen şikayetini açtın, ben savunmayı yaptım hepsi bu kadar.

Ek savunmam:
Tekrardan ufak bir savunma yapayım, kanıtlarıma dair görsellere spoiler içerisinden erişebilirsiniz:

Size doğru ani hızlandığım bir an var videoda, fakat o ani hızlanma sonrası karakterin arkasını dönerek yumruk atıyor ve size atmak yerine başka yöne doğru dönüp vuruyor. Burada sizden kaynaklı bir drop veya benzeri bir şey olduğundan ötürü karakterimi o şekilde görmüş olmanız çok büyük olasılık. Çünkü videonun kalan kısmında başka bir şey görünmüyor, hız hilesine dair en ufak yeterli kanıt bulunmuyor. Kanıtın bulunduğun tek kare 5. saniyede olan karakterimin bir saniyeden bile az olan ani hızlanması, onun dışında o şekilde hızlandığı başka hiçbir an yok kanıt olarak attınız video içerisinde gördüğüm kadarıyla.

Dediğim gibi, o ani hızlanma sadece size görünmüş olabilir (drop tarzı veya benzeri başka bir sorun). Bunun da sebebi hız hilesi kullansaydım eğer karakterim direkt olarak sizin üzerinize saldırırdı, videoda göründüğü gibi sizin ekranınızda karakterim tam tersi yöne doğru yumruk sallamak için uğraşmaz veya sizin yan tarafınızdaki boşluğa doğru yumruk sallamazdı.

Videonun 8. ve 9. saniyeleri arasında arkadaşın olan Philippe karakteri de ani bir şekilde hızlanarak koşuyor. Ani bir hızlanma yaşıyor, video içerisinde izleyebilirsiniz. Ki karakteriniz çoğu yerde animasyonla hit bile almıyordu, alsa bile yere düşmüyordu. Oyuna kurduğunuz animasyon veya eklenti paketlerini incelemeni öneririm, çünkü kendi arkadaşın bile ani hızlanma yaşayarak koşuyor. Bunun dışında videonun ikinci kısmında benzinliğin orada karakterinin yediği hitlerde veya benim koşmamda herhangi bir anormal bir hız yok, videoyu kendiniz de inceleyebilirsiniz. Ki karakterim size yetişemiyor bile, yetişmek için space-spam atıyorum, anca yetişebiliyor.

Kendinizin yaptığı bunny, mixing ve rol dışı davranışların hiçbirini videoya koymamışsınız. Eve gittiğimde aldığım ekran görüntülerini kontrol edeceğim, yaptığınız ihlallerden ötürü ben de size şikayet açacağım. Kendi yaptıklarını keserek, editleyerek yaptığınız videoyu buraya koymak, özellikle arkadaşının tam mixing yaparak benzinliğin oraya geldiği an videoyu kesmen gerçekten gülünç bir durum.
« Son Düzenleme: 21.05.2024 10:05 Fulwyn »

#2 - 16.05.2024 11:25
Selam,

Izan Perez karakterinin sahibiyim. Oyun içerisinde kural dışı şekilde aracımı çalarak hurdaya götürdünüz ve hurdaya çıkarttınız. Discord üzerinden arkadaşınıza söyleyerek yanınıza çağırıp iki kişi beni dövdünüz. Bunca ihlale karşı ben şikayet açmadım, ama siz bana speed adı altında şikayet açmışsınız. Gerçekten bu oyunun böyle oyuncuların eline düşmesine 2008'de başlayan biri olarak çok üzülüyorum. Haklı çıkmak uğruna atılan iftiralar ve dahası.

Kanıt olarak attığınız videoda speed adı altında herhangi bir hileye açık şekilde mahal verecek bir kanıt bulunmuyor. Sadece size doğru space-spam (space tuşuna ardı arkası durduraksız şekilde basmak) yaparak koşuyorum ve yumruklayarak yere seriyorum. IC'de olan rolün kinini OOC'e hile şikayeti açarak taşıman gerçekten yazık diyeceğim hareketler. Video kaydında hileye nazaran hiçbir yeterli kanıt bulunmamasına rağmen paylaşman gerçekten komik ve aynı zamanda üzücü.

Ek olarak eklemek istediğim birkaç şey daha var, hâlihazırda hileci/bugger kategorisindeyken söylemek istiyorum. Oyunda sana hit atılırken karakterinin hit animasyonu yememesi senin lehine olan bir şey çünkü animasyon yiyerek yere düşmüyorsun. Videoda da açık şekilde iki farklı alanda hit yemene rağmen karakterinin HP barı düşüyor ama animasyona nazaran bir değişiklik olmuyor, bu da seni karşında kavga eden oyuncuya karşı üçüncü parti bir şey kullanım sonucunda avantajlı duruma düşürüyor. Şikayeti inceleyen yöneticinin bunu göz önüne almasını rica ediyorum.

Bunun dışında oyundan da gamespeed tarzında bir şey yazmışsın, oyun hızı anlamına geldiği için soruyorum, oyun hızı ile seni dövmemin ne alakası var? Hile isimlerine bu kadar hâkim birinin bana hileden dolayı şikayet açması da ayrı bir ironi konusu oldu. Bilgisayarını incelesek büyük ihtimalle hâlâ daha kullandığın hilelerin olduğu net şekilde görünür. Aynı incelemeyi ben kendi adıma kabul ediyorum.  : )

İyi forumlar dilerim, yönetici kararını bekliyorum. Lütfen mahalle kavgası gibi kavgaya dönüşmesin, sen şikayetini açtın, ben savunmayı yaptım hepsi bu kadar.

Evet, şaşırmadım. Beni hile ile suçlayan ve hile isimlerine bu kadar hâkim olan birinin geçmişinde (yakın bir tarihte) hile kullanması şaşırtmadı. Kişi kendinden bilir işi diye bir söz var, gerçekten bu söze cuk oturdunuz. İnsan kendini nasıl görürse başkalarını da aynı görürmüş, IC'deki kininizi OOC'e taşıyarak, hele ki iftira atarak taşımak gerçekten acınası bir durum. En yakın zamanda bu huyunuzdan vazgeçmeniz dileğiyle, iyi oyunlar.

#3 - 16.05.2024 14:30
Selam,

Evet, şaşırmadım. Beni hile ile suçlayan ve hile isimlerine bu kadar hâkim olan birinin geçmişinde (yakın bir tarihte) hile kullanması şaşırtmadı. Kişi kendinden bilir işi diye bir söz var, gerçekten bu söze cuk oturdunuz. İnsan kendini nasıl görürse başkalarını da aynı görürmüş, IC'deki kininizi OOC'e taşıyarak, hele ki iftira atarak taşımak gerçekten acınası bir durum. En yakın zamanda bu huyunuzdan vazgeçmeniz dileğiyle, iyi oyunlar.

Alıntı
Video da görüldüğü üzere animasyonu yiyorum zaten, fakat her animasyon yediğimiz zaman yere düşeceğiz diye bir şey yok. 41. saniyeye bakarsan animasyonu yiyip yere düşüyorum zaten.

Alıntı
SAMP oyuncularının çoğu zaten bu tarz şeyleri bilir. İsmini biliyorum diye kullandığımı düşünürsek bu epey bir saçma olur.

Alıntı
3.parti yazılımdan ceza yedim, evet; Polisler beni kovalarken 5-10 saniye civarı camhunt kullandım, ondan dolayı 2500 dakika jail yedim.

« Son Düzenleme: 16.05.2024 15:11 dişli bir rakip gösterin bana »

#4 - 16.05.2024 15:09
Birincisi, yetkilileri kandırdığım yok, ben seni aracı hurdaya çıkarma yerinde yere düşürdüğümde arkadaşın oraya geldi, telefon veya başka bir IC şekilde iletişim olmadan arkadaşın oraya nasıl gelebiliyor, bunu merak ediyorum. Bence yalana gerek yok, size mix yaptınız diye şikayet açmakla bile uğraşamam, emin olabilirsiniz. IC'de kin tutup OOC'e taşıyacak kadar yaşım küçük değil maalesef.

İkincisi, SA:MP oynayan oyuncuların çoğu hileyi bilir diye saçma sapan bir açıklama yapmana gerek yok. Her SA:MP oynayan hile bilmez, mesela ben banka işlemlerimi yaptığım için bilgisayarıma saçma sapan hile gibi içi virüs dolu uygulamalar veya dosyalar yüklemiyorum. Uzun yıllar SA:MP oynadığımı eski karakterlerimi sayarak söyleyebilirim. (bkz. Darkness, Impact, Breeze, 99, Reality, un-Vita ve adı şu an dilime gelmeyen daha birçoğunda oynadım. Sen bilmezsin ama @Manifesto bilir, istersen seni de aydınlatabilir mazideki SA:MP sunucuları hakkında) Kısacası insanları kendinizle kıyaslamayın, uzun yıllar SA:MP oynuyor diye sizin gibi her türlü hileye hâkim olmak zorunda değil. Attığın videoda hileye nazaran hiçbir kanıt veya delil bulunmuyor. Karakterimin seni dövmesi normal, seni kovalaması normal, yumruğu normal. Yani videoda her şey açıkça çok normal ama kanıt niteliğinde videoyu atıyorsun, bu çok gülünç. Yukarıda da yazdığım gibi, bilgisayarlarımıza Discord üzerinden incelenme sağlansın, hem seninkine hem de benimkine, ben buna cesaret edebilirken sen edebiliyor musun? Sanmam.

Üçüncüsü, camhunt kullanma amacın realistik olarak göremeyeceğin bir alanı görerek kendine avantaj sağlamak. Benim gözümde wall-hack hilelerinden farkı yok, kısacası kullanmışsın ve bu yeterli. Lütfen mahalle kavgasına çevirmek yerine yönetimin kararını bekleyelim. İyi forumlar, hayatında da başarılar dilerim.

#5 - 17.05.2024 17:02
sol tık f'de bu kadar hızlı olmanı nasıl space spam'a bağladın sen  :-\ ::) :-\ :D 8) neyse, kanka her şeyi geçtim tazmanya canavarı gibi koşuyon onu nasıl açıklayacaksın. Her şeyi geçtim konuyu nasıl arkadaşımın jailine bağladın sen? Konuyu saptırmakdan başka birşey yaptığını düşünmüyorum. Sonuçlanabilir... :manifdog :garip:

#6 - 17.05.2024 23:00

#7 - 19.05.2024 12:01
.
« Son Düzenleme: 19.05.2024 12:05 Fulwyn »

#8 - 19.05.2024 12:05
sol tık f'de bu kadar hızlı olmanı nasıl space spam'a bağladın sen  :-\ ::) :-\ :D 8) neyse, kanka her şeyi geçtim tazmanya canavarı gibi koşuyon onu nasıl açıklayacaksın. Her şeyi geçtim konuyu nasıl arkadaşımın jailine bağladın sen? Konuyu saptırmakdan başka birşey yaptığını düşünmüyorum. Sonuçlanabilir... :manifdog :garip:

Yaşın ile IQ seviyen aynı sanırım, tek hane. Arkadaşını savunacaksın diye burada gelip saçma sapan şeyler yazma. Vuruş hızım videoda da olduğu gibi gayet normal, fakat sizin gibi hilenin kâtibi olan insanlar için maalesef açıklaması biraz zor bir durum, cümlenin başında bahsettiğim IQ seviyesinden ötürü, üzgünüm. Video izlenebilir, her detayı ve saniyesi. Upuzun videoda arkadaşın koşuyor arkasından yetişemiyorum, en son space-spam ve bunny (kendisi de yaptığı içni) yaparak yetişiyorum. Videonun devamında şehir dışı bir yere, af edersiniz allahın unuttuğu yere senin geldiğin kısmı eklememiş. Mixing yaparak oynuyorsunuz bir de utanmadan burada saçma sapan açıklamalar yapıyorsunuz.

Kaç yaşında insanım ama şu tek haneli yaşlara kadar inmiş oyuncu profilleriyle uğraşmak gerçekten inanılmaz zor. Yetersiz kanıt olmasına rağmen bu kadar kafada kurup, bu kadar çocukça ithamlara sığınarak şikayet açılması ve savunulması gerçekten gülünç bir durum, yazık. Lütfen en kısa sürede yönetici tarafından incelensin, gerçekten bu çocu... arkadaşlarla uğraştıkça benim IQ seviyem de bunlarınkinin yanına iniyor.
« Son Düzenleme: 19.05.2024 12:07 Fulwyn »

#9 - 19.05.2024 13:26
wg
« Son Düzenleme: 19.05.2024 18:32 andaç »