Konu: Metagaming  (Okunma sayısı 100 defa)

#0 - 14.05.2024 15:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Patrick Cunningham, Maske_53014, Matthew Tillman @lexjsero55  @FrollaNN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Metagaming

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Maske ID'den bakıp peşime düşüyorlar, ne kadarda ayıp.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): ESPi köklemiş geziyorlar

« Son Düzenleme: 14.05.2024 15:34 Ogru Eldar »

#1 - 14.05.2024 16:11
24 Saat içerisinde savunma gerçekleştirin. ( @ArdaVice@lexjsero55 - @FrollaNN )

#2 - 14.05.2024 17:57
Arkadaşlarım ve kendim adına toplu olarak savunma yapıyorum.

Kırpık videoyu ile şikayet açmışsın neyse ki sana GBI'ya sığınmaktan açmak için geri kayıt almıştım :) ben açacaktım sen açmışsın daha iyi olmuş.

Video boyunca ısrarla role cevap vermiyorsun LibertyCity'de başlayan kovalamacayı nereden başlatmışsın :)
Aracın patlamaya yakın durup cevap verme zahmetine giriyorsun.

2.12'de videoda gözükeceği üzerine bizi Liberty'nin içindeyken gözetlediğini söylüyoruz.
GBI sığındığın anda videoyu kapatmışsın fakat sen GBI sığındığında seni iyi niyetle uyarmama rağmen 3.13'de OOC Kanaldan "Uzatma" yazarak Ortak nezaket ihlalinde bulunuyorsun.

3.17'de de artık bu kadar kaçıp GBI sığınmandan dolayı "bu galiba onlardan" yazdığım gözüküyor. Polisin gelmesiylede oradan kaçıyoruz.

Sonuç olarak metagame yapacak olsak maskeni çıkartman için söylemlerde bulunmayıp direkt olarak ateş açardık, sana İC'de hiçbir türlü zarar vermiyoruz. Sadece maskeni çıkartman için üsteledik (şüphe üzerine), çıkartmayıp GBİ'ya kaçıp rolü sonlandırdığın için rol devamlılık göstermedi. Seni ilk defa gördüm, maske id'ni felan da ezberlemedim. Liberty City'nin hood'un da bizi gözetliyordun, bu yazdıkların hiçbirşeyi doğrulamıyor.

Savunma bu kadar sonuçlanabilir.
Ek olarak kişinin GBI sığınmaktan işlem görmesini talep ediyorum.

#3 - 14.05.2024 18:53
Kovalama Liberty'den başlıyorsa neden video kaydın oradan başlamıyor? Yazdıkların içinde savunma göremiyorum niyeyse, lütfen savunmanı yap :garip:

#4 - 14.05.2024 18:55
Beni Liberty'de gördüğünüz kanıtını göstersen? Benimle aynı videoyu kanıt niteliğinde neden atıyorsun?

#5 - 14.05.2024 19:21
Kovalama Liberty'den başlıyorsa neden video kaydın oradan başlamıyor? Yazdıkların içinde savunma göremiyorum niyeyse, lütfen savunmanı yap :garip:

Videoyu geri oynatmadan aldım senin gibi kırpmadım geri oynatmada gözüken en son yer orası yapabileceğim birşey yok. Daha fazla savunma gelmeyecek sonuçlanabilir.

#6 - 14.05.2024 20:21
Attığın videoda kanıt olarak neyi gösteriyorsun?

#7 - 02.06.2024 03:17
Savunma geçerli, farklı iddialarınız için yeni bir şikayet oluşturun.