Arkadaşlarım ve kendim adına toplu olarak savunma yapıyorum.
Kırpık videoyu ile şikayet açmışsın neyse ki sana GBI'ya sığınmaktan açmak için geri kayıt almıştım

ben açacaktım sen açmışsın daha iyi olmuş.
Video boyunca ısrarla role cevap vermiyorsun LibertyCity'de başlayan kovalamacayı nereden başlatmışsın

Aracın patlamaya yakın durup cevap verme zahmetine giriyorsun.
2.12'de videoda gözükeceği üzerine bizi Liberty'nin içindeyken gözetlediğini söylüyoruz.
GBI sığındığın anda videoyu kapatmışsın fakat sen GBI sığındığında seni iyi niyetle uyarmama rağmen 3.13'de OOC Kanaldan "Uzatma" yazarak Ortak nezaket ihlalinde bulunuyorsun.
3.17'de de artık bu kadar kaçıp GBI sığınmandan dolayı "bu galiba onlardan" yazdığım gözüküyor. Polisin gelmesiylede oradan kaçıyoruz.
Sonuç olarak
metagame yapacak olsak maskeni çıkartman için söylemlerde bulunmayıp direkt olarak ateş açardık, sana İC'de hiçbir türlü zarar vermiyoruz. Sadece maskeni çıkartman için üsteledik (şüphe üzerine), çıkartmayıp GBİ'ya kaçıp rolü sonlandırdığın için rol devamlılık göstermedi. Seni ilk defa gördüm, maske id'ni felan da ezberlemedim. Liberty City'nin hood'un da bizi gözetliyordun, bu yazdıkların hiçbirşeyi doğrulamıyor.
Savunma bu kadar sonuçlanabilir.
Ek olarak kişinin GBI sığınmaktan işlem görmesini talep ediyorum.