Konu: Ghaalen_Houston /// Zeeshan_Blanco  (Okunma sayısı 403 defa)

#10 - 07.05.2024 20:02
ya kral sen ne anlatıyon ya  ::) İdlewood ile savaş halindeyiz, adamı tek görmüşüz. Gidip, silah emote'u verip sıkmamız normal değil mi? Fakat, sende o silah emote'unu göremedim şahsen. Gelip burda şikayet açmaya yer arama, birde en ağır cezayı almalarını istiyorum demiş. Bıdı bıdı yapma kral, devam et rolüne.

#11 - 08.05.2024 22:17
Bandits hood bölgesinde başka bir birlik üyesini vuruyorsun, bandits birlik liderinin de seninle konuşmadığını teyit ettim. Ayrıca pm den herhangi bir yazı yazmadın. Sadece yanıma gelip fısıldadın (kanka.) Yazıp bıraktın daha sonrasında quit attın.  Kafana göre rolü de iptal ediyorsun. Açmış olduğum şikayet in orda ki eddy ve aaron karakterin ile alakası yok GOD açtıysa yetkililer bakar. Senin savaşta olduğun kişiler beni ilgilendirmiyor olayın bandits birliğinin bölge içerisinde olmasından dolayı ve role uymamandan kaynaklanıyor.

Q atıp girdikten sonra sana pm attım, o sıra rol yapıyordun. Şimdi niye yalanlıyorsun? Baskın konusunda birlik liderim @Jarvis 'e ulaşmış, tekrarı yaşanmaması için ben de yazdım. Eddy ve Aaron beni düşürdü ve yanlışlıkla düşürdükleri teyit ettiler, sen bana hit dahi atamadın ona rağmen beni kaldırıp götürmeye çalışıyorsun.
iyi forumlar dilerim, sikayette karakterimin ismi gectiginde bir yorum yapmak istedim. görüşümce ghaalen karakteri haklı, kendisi doğru söylüyor. yanlışıkla düşürdük. kendisinden özür dileriz. iyi forumlar dilerim. :vice:

#12 - 11.05.2024 02:15
Videolar bozulmuş, yetkili baktığında yenilicem.

#13 - 11.05.2024 15:30
https://streamable.com/huj0t7
Videoda görüldüğü gibi düşman olduğu bir kişiyi bizim bölgemizde sıkıyor. Hatta ilk kurşunu Bandits üyesi olan Samuel karakterine geliyor. Olayın buralara kadar gelmesi Banditsin içinde yapması ve quit atması.

https://streamable.com/7h1otd
Burda da arkadaş yaralıdan kalkıyor yanıma geliyor fısıldayıp: "Kanka" diyip quit atıyor, altta ki ss de görüldüğü gibi hiç bir şekilde rollere uymuyor. Kendi kendine hatalı rol delleyip çıkıyor.

Not: Arkadaş savunmasını değişmiş son düzenleme tarihinden bakılabilir.

#14 - 11.05.2024 15:32
Jarvise yazmış olabilir ama kişisel bir savunma olup böyle kafanızın estiği yerlerde dm atarak sürdürebilir rol ortamını hiçe sayıyorsunuz. Bu yüzden şikayet kalıcak.
Savaş dönemi araç bakımı yaptırmaya gelen çeteciden sürdürebilir rol ortamını hiçe saydıgım ıcın kusura bakmayın ya :( :( :( her ppsine harun tastan koyan kendını yarıscı sanması daha ıkonık dostum.,

Nasıl senin gibi ppsine zenci/çeteleri anımsatan fotoğraflar koyup rolde eline silah alıp sağ sola zenci rollerinde bir haber olmayan kişilerin trol yaptığı yerde benim kendimi Harun taştan sanmam kadar daha masum bir şey yok. :D :D Zaten her şeyi ooc ceza kayıtları da  gösteriyor, klâsik zenci rolü yapanların senden farkı yok. Az çeki düzen verin kendinize  :-\  :( :(
yuvarlaj cisim, zenci rolu yaptıgımı kım soyledı?  :)

Birliğini ve ppsini değiştirmiş biraz ağır gelmiş anlaşılan. :(

#15 - 11.05.2024 16:59
Jarvise yazmış olabilir ama kişisel bir savunma olup böyle kafanızın estiği yerlerde dm atarak sürdürebilir rol ortamını hiçe sayıyorsunuz. Bu yüzden şikayet kalıcak.
Savaş dönemi araç bakımı yaptırmaya gelen çeteciden sürdürebilir rol ortamını hiçe saydıgım ıcın kusura bakmayın ya :( :( :( her ppsine harun tastan koyan kendını yarıscı sanması daha ıkonık dostum.,

Nasıl senin gibi ppsine zenci/çeteleri anımsatan fotoğraflar koyup rolde eline silah alıp sağ sola zenci rollerinde bir haber olmayan kişilerin trol yaptığı yerde benim kendimi Harun taştan sanmam kadar daha masum bir şey yok. :D :D Zaten her şeyi ooc ceza kayıtları da  gösteriyor, klâsik zenci rolü yapanların senden farkı yok. Az çeki düzen verin kendinize  :-\  :( :(
yuvarlaj cisim, zenci rolu yaptıgımı kım soyledı?  :)

Birliğini ve ppsini değiştirmiş biraz ağır gelmiş anlaşılan. :(
"zenci rolu yaptıgımı kım soyledı?" kafandan belli bazı şeyleri idrak edemediğin akıllı dostum, ailene sabır diliyorum.

#16 - 11.05.2024 18:17
@ba2handro SAVUNMAMI YAPTIM, SONUCLANABILIR MI??

#17 - 06.06.2024 02:15
Kanıt videolarına erişim sağlanmıyor.

K&A