Konu: Ghaalen_Houston /// Zeeshan_Blanco  (Okunma sayısı 405 defa)

#0 - 07.05.2024 01:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @everybody hates me  / GHAALEN_HOUSTON -  @BasikCocuk / ZEESHAN_BLANCO

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tüm Bandit's Ekibi.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kayıtlar da mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: quit+dm

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar macera arayışında olduğu aşikar. Üstüne üstlük ss ve videolarda görüldüğü gibi role de uymuyorlar. Ne yapmak istediklerini anlamadık.  Trol oldukları belli. En ağır ceza almalarını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/o7mkur
https://streamable.com/fac5zc
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  Ghaalen Houston karakterinin yönetimi kandırmaktan cezası var yapacağı savunmayı ona göre dikkat edilmesini isitiyorum.

#1 - 07.05.2024 01:24
Benzer şikayet; yine başka rolde quit atmış Ghaalen_Houston karakteri;

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=159098.0

#2 - 07.05.2024 10:28
Benzer şikayet; yine başka rolde quit atmış Ghaalen_Houston karakteri;

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=159098.0
Oraya seni değil Idlewood'la savaşta olduğumuz için Idlewood çete üyesini vurmaya geldik, yanındaki arkadaşlarda beni Idlewood üyesi sandığı için yumrukladılar ve pmden bunun hatalı olduğunu ve kusura bakmamamı söylediler. Yanii sen beni düşürmedin, garajınıza bir saldırı yapmadım. Sana pmden yazdım fakat bana dönmedin. Olay tamamen yanlış algılandı. Zaten bunu birlik yetkilinize ilettim. Vurmaya çalıştığım arkadaş ise zaten god çıktı.
https://streamable.com/rogr1m
(hatalı olduğu için yaralı rolünü yapmıyorum, orada zaten rapor atmıştım.) (Şu an birlikten nc atmak için ayrıldım, herhangi bir dm söz konusu değildir.)
« Son Düzenleme: 08.05.2024 11:03 everybody hates me »

#3 - 07.05.2024 14:04
Bandits hood bölgesinde başka bir birlik üyesini vuruyorsun, bandits birlik liderinin de seninle konuşmadığını teyit ettim. Ayrıca pm den herhangi bir yazı yazmadın. Sadece yanıma gelip fısıldadın (kanka.) Yazıp bıraktın daha sonrasında quit attın.  Kafana göre rolü de iptal ediyorsun. Açmış olduğum şikayet in orda ki eddy ve aaron karakterin ile alakası yok GOD açtıysa yetkililer bakar. Senin savaşta olduğun kişiler beni ilgilendirmiyor olayın bandits birliğinin bölge içerisinde olmasından dolayı ve role uymamandan kaynaklanıyor.

#4 - 07.05.2024 14:08
Bandits hood bölgesinde başka bir birlik üyesini vuruyorsun, bandits birlik liderinin de seninle konuşmadığını teyit ettim. Ayrıca pm den herhangi bir yazı yazmadın. Sadece yanıma gelip fısıldadın (kanka.) Yazıp bıraktın daha sonrasında quit attın.  Kafana göre rolü de iptal ediyorsun. Açmış olduğum şikayet in orda ki eddy ve aaron karakterin ile alakası yok GOD açtıysa yetkililer bakar. Senin savaşta olduğun kişiler beni ilgilendirmiyor olayın bandits birliğinin bölge içerisinde olmasından dolayı ve role uymamandan kaynaklanıyor.

Q atıp girdikten sonra sana pm attım, o sıra rol yapıyordun. Şimdi niye yalanlıyorsun? Baskın konusunda birlik liderim @Jarvis 'e ulaşmış, tekrarı yaşanmaması için ben de yazdım. Eddy ve Aaron beni düşürdü ve yanlışlıkla düşürdükleri teyit ettiler, sen bana hit dahi atamadın ona rağmen beni kaldırıp götürmeye çalışıyorsun.

#5 - 07.05.2024 14:18
Jarvise yazmış olabilir ama kişisel bir savunma olup böyle kafanızın estiği yerlerde dm atarak sürdürebilir rol ortamını hiçe sayıyorsunuz. Bu yüzden şikayet kalıcak.

#6 - 07.05.2024 15:28
Jarvise yazmış olabilir ama kişisel bir savunma olup böyle kafanızın estiği yerlerde dm atarak sürdürebilir rol ortamını hiçe sayıyorsunuz. Bu yüzden şikayet kalıcak.
Savaş dönemi araç bakımı yaptırmaya gelen çeteciden sürdürebilir rol ortamını hiçe saydıgım ıcın kusura bakmayın ya :( :( :( her ppsine harun tastan koyan kendını yarıscı sanması daha ıkonık dostum.,

#7 - 07.05.2024 16:03
Savaş dönemi araç bakımı yaptırmaya gelen çeteciden sürdürebilir rol ortamını hiçe saydıgım ıcın kusura bakmayın ya :( :( :( her ppsine harun tastan koyan kendını yarıscı sanması daha ıkonık dostum.,

Nasıl senin gibi ppsine zenci/çeteleri anımsatan fotoğraflar koyup rolde eline silah alıp sağ sola zenci rollerinde bir haber olmayan kişilerin trol yaptığı yerde benim kendimi Harun taştan sanmam kadar daha masum bir şey yok. :D :D Zaten her şeyi ooc ceza kayıtları da  gösteriyor, klâsik zenci rolü yapanların senden farkı yok. Az çeki düzen verin kendinize  :-\  :( :(

#8 - 07.05.2024 16:24

Nasıl senin gibi ppsine zenci/çeteleri anımsatan fotoğraflar koyup rolde eline silah alıp sağ sola zenci rollerinde bir haber olmayan kişilerin trol yaptığı yerde benim kendimi Harun taştan sanmam kadar daha masum bir şey yok. :D :D Zaten her şeyi ooc ceza kayıtları da  gösteriyor, klâsik zenci rolü yapanların senden farkı yok. Az çeki düzen verin kendinize  :-\  :( :(
yuvarlaj cisim, zenci rolu yaptıgımı kım soyledı?  :)

#9 - 07.05.2024 18:01

yuvarlaj cisim, zenci rolu yaptıgımı kım soyledı?  :)
"yuvarlaj cisim" şikayete bakıcak yetkilinin oyuncunun üslubuna da dikkat etmesini istiyorum.
Kendi oluşumunun tanıtım hikâyesini bile okumamış. :( :( :( her neyse daha fazla cevap vermicem.