Konu: [Tyzee Green] DM + Retarted RP  (Okunma sayısı 269 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2024 17:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyzee Green @Eserrrooo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.05.2024  20.36 //04.05.2024 16.58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bana IC olarak iftira attı ardından mahallede kavga çıkarttı ve mahalleden kovuldum. Sokağın liderleri Tyrone'a karışmayın demesine rağmen kişi beni sokaktan kovdu, sokaktan ayrıldım. Glen Park bölgesinde rol gerçekleştirirken birden önümü kesti ve ateş etti. Ardından sokaktan ayrılmadığımı ve sokakta beni vurmak istemediğini söyledi.

04.05 tarihinde ise çete lideri tarafından koruma altına alınmış olmama rağmen bu bahsettiğim koruma Tariq_Kihara R20 tarafından sağlandı.
Başka birisi ile rol gerçekleştirirken durduk yere geldi bana tokat attı ve küfürler etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://hizliresim.com/bjuhnrq --> Bu kanıta bakarsanız kişi görmediği bir olay hakkında bana iftira atarak tüm sokağı bana düşman etti.
https://hizliresim.com/93rd6jr --> DM
https://hizliresim.com/mvwe6e5 --> Sokak liderinin beni koruduğundan haberi olmamasına rağmen ve mahallede beni vurmak istememiş. Glen Parkta rolde vuruyor.
https://hizliresim.com/vjqs9ma --> Tokat atıyor, IC küfür ediyor durduk yere.
Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını ve şahsın geçmiş sicillerinin göz öne alınmasını istiyorum.

#1 - 04.05.2024 18:02
selamın aleyküm, kankam 4 saatlik kayıdın olduğunu söylemiştin bana 4 saatlik kayıt koymamışsın normalde dün açacaktın sözde şikayeti ama dün açmadığın için ssleri sildim, yani kanıtım yok. beni ihlal yapmış gibi göstermişin neyse savunmama geleyim ben, ilk başta ıdlegas'taydık ve takılıyorduk, sen geldin ve sosisli falan filan yedin daha sonra quashe karakteri seni çekti ve konuştu, ortamda tariq ıngram ve ben vardık aktif olarak diğerleri afkydı ikimizde senin ödeme yapmadığını söyledik ve yapmadında, yaptıysan da ben bunu rolsel olarak görmedim, zaten benim dediğimin aynısı tariq ıngram karakteride dedi, quashe seni tehdit etti sen onun arkasından salladın ve seni dövdüm, ondan sonra sana bu sokaktan gitmeni söyledim fakat beni dinlemedin o kadar küfürler ettim yine beni dinlemedin ve kafana göre takıldın seni mahalleden kovuyoruz sen hala mahallede takılıyorsun artı olarak onaylı hoodtasın fear rp yapman lazım otomatik olarak, r20 seni koruyor falan filan seni koruyor da dostum benim seni mahallenin dışında vurmak istedim, hem polis çekmemek adına hemde tariq kihara'nın görmemesi için zaten orada yaptığın bir rolde yoktu seni elli kere kovmama rağmen hala sokaktaydın role cevap vermiyordun bir anda gittin, zaten seni vuracaktım bir yerde yakaladım ve vurdum, bugünde tokat atmamın sebebi de şu, zaten seninle karakterim kavgalı birbirine düşman, sen yeniden sokağa geliyorsun sanki hiçbir şey olmamış gibi bir de birkaç kişiyi esir aldığımız eve giriyorsun, sokakta oturan biri değilsin, daha dün seni vurmuşum, birbirimizle düşmanız ama sen yine gelmişsin ben bu rolde bir hata göremiyorum. ben rolümde bir hata göremiyorum, zaten 4 ss koymuşsun, 2si pmden konuşmalarımız, 1sinde kimin vurduğu belli değil /hasarlar'ın ssi yok  :D neyse kankam sonuçlanmasını bekleyelim şikayetin, gerisi yetkili kararı

#2 - 04.05.2024 18:14
selamın aleyküm, kankam 4 saatlik kayıdın olduğunu söylemiştin bana 4 saatlik kayıt koymamışsın normalde dün açacaktın sözde şikayeti ama dün açmadığın için ssleri sildim, yani kanıtım yok. beni ihlal yapmış gibi göstermişin neyse savunmama geleyim ben, ilk başta ıdlegas'taydık ve takılıyorduk, sen geldin ve sosisli falan filan yedin daha sonra quashe karakteri seni çekti ve konuştu, ortamda tariq ıngram ve ben vardık aktif olarak diğerleri afkydı ikimizde senin ödeme yapmadığını söyledik ve yapmadında, yaptıysan da ben bunu rolsel olarak görmedim, zaten benim dediğimin aynısı tariq ıngram karakteride dedi, quashe seni tehdit etti sen onun arkasından salladın ve seni dövdüm, ondan sonra sana bu sokaktan gitmeni söyledim fakat beni dinlemedin o kadar küfürler ettim yine beni dinlemedin ve kafana göre takıldın seni mahalleden kovuyoruz sen hala mahallede takılıyorsun artı olarak onaylı hoodtasın fear rp yapman lazım otomatik olarak, r20 seni koruyor falan filan seni koruyor da dostum benim seni mahallenin dışında vurmak istedim, hem polis çekmemek adına hemde tariq kihara'nın görmemesi için zaten orada yaptığın bir rolde yoktu seni elli kere kovmama rağmen hala sokaktaydın role cevap vermiyordun bir anda gittin, zaten seni vuracaktım bir yerde yakaladım ve vurdum, bugünde tokat atmamın sebebi de şu, zaten seninle karakterim kavgalı birbirine düşman, sen yeniden sokağa geliyorsun sanki hiçbir şey olmamış gibi bir de birkaç kişiyi esir aldığımız eve giriyorsun, sokakta oturan biri değilsin, daha dün seni vurmuşum, birbirimizle düşmanız ama sen yine gelmişsin ben bu rolde bir hata göremiyorum. ben rolümde bir hata göremiyorum, zaten 4 ss koymuşsun, 2si pmden konuşmalarımız, 1sinde kimin vurduğu belli değil /hasarlar'ın ssi yok  :D neyse kankam sonuçlanmasını bekleyelim şikayetin, gerisi yetkili kararı

şahitliğimi Tariq Ingram olarak onaylıyorum, adam idle gasde hesabı ödediğini idda etti fakat biz buna şahit olmadık. Birlik üyesinin arkasından hakaret edince dövdük.

#3 - 04.05.2024 18:17
Kimin vurduğu pm konuşmaları ve sohbette yazan maske numarasından belli zaten.

4 Saatlik kaydın hepsini koyucak değilim? Önemli kısımlarını "ss" aldım. Sorun şu ki görmediğin bir olay hakkında ödemedi eminim diye iftira atıyorsun ki sonradan    Ramon_Wiggins karakteri sayesinde ödediğim ortaya çıkıyor. Attığın iftira yüzünden Quashe ile kavga çıkıyor. R20 birlik yöneticin sizi hem OOC olarak da uyardığını söylemesine rağmen bu tarz rollere devam ediyorsun.

Hesap Boris Harold tarafından ödendi ve beni R20'nin korumasında ki amaç zaten birlik üyeniz olan Ramon'nun hesabın ödendiğini görmesi. IC olarak ödemedi tarzında bir iftira ile durduk yere kavga başlatıyorsun.

Üstelik zaten savunmanda vurduğunu söylüyorsun ve mahallemde vurmak istemedim R20'ye gözükmemek için diyorsun.   :o
« Son Düzenleme: 04.05.2024 18:24 Valhalla »

#4 - 04.05.2024 18:32
Kimin vurduğu pm konuşmaları ve sohbette yazan maske numarasından belli zaten.

4 Saatlik kaydın hepsini koyucak değilim? Önemli kısımlarını "ss" aldım. Sorun şu ki görmediğin bir olay hakkında ödemedi eminim diye iftira atıyorsun ki sonradan    Ramon_Wiggins karakteri sayesinde ödediğim ortaya çıkıyor. Attığın iftira yüzünden Quashe ile kavga çıkıyor. R20 birlik yöneticin sizi hem OOC olarak da uyardığını söylemesine rağmen bu tarz rollere devam ediyorsun.

Hesap Boris Harold tarafından ödendi ve beni R20'nin korumasında ki amaç zaten birlik üyeniz olan Ramon'nun hesabın ödendiğini görmesi. IC olarak ödemedi tarzında bir iftira ile durduk yere kavga başlatıyorsun.

Üstelik zaten savunmanda vurduğunu söylüyorsun ve mahallemde vurmak istemedim R20'ye gözükmemek için diyorsun.   :o
ben zaten kendimde diyorum, seni ben vurdum diye senin attığın sste kanıt olarak yok diyorum. Önemli kısımlarda baya önemliymiş, sana pmden yazdıklarımın şikayeti etkileyeceğini sanmıyorum. İftira attığım yok kanka zaten rolde bulunan tariq ıngram’da parayı ödemediğini söylüyor, biz buna şahit olmadık rolde dememize rağmen iftira attılar şöyle oldu böyle oldu falan filan

#5 - 04.05.2024 18:36
IC'de görmediğin bir olay hakkında kesin olarak konuşuyorsun Ingram ile beraber ve bu yüzden dolayı parayı ödemediğim için dayak diyip+ silah çekiyor arkadaşların. Ödendiğini söylememe rağmen. R20 size karışmayın diyor, ödendi diyor fakat sen geliyorsun ateş ediyorsun ve R20 görmesin diye mahalle dışında ateş ettim diyorsun.  Bu gün ise geliyorsun durduk yere tokat atıp geçiyorsun Retarded RP'den başka bir şey yapmıyorsun. Bunu kendin de biliyorsun.

#6 - 04.05.2024 18:38
Benim ic ismim Boris Harold ve o gün pizzastack de hepimiz toplanmıştık benimde içimden herkeze sosisli ısmarlamak geldi bende Shakur Deville (soy ismini hatırlamıyorum) isimli kişiye 5000 dolar verip buradaki herkeze bedava sosisli ver dedim shakurda Tyrone Carson adlı kişiye çok fazla sosisli verdi rol gereği Tyrone çok fazla sosisli aldı Bu olaydan sonra ben çalışmaya gittim Tyrone Carson adlı karaktere iftira atılmış bizzat kendim ödedim sosislilerin parasını iftira atarak arkadaşı küçük düşürmüşer aynı şekilde bende Tyrone kardeşime şahitlik etmekle birlikte Tyzee Green den şikayetçiyim.

#7 - 04.05.2024 18:44
Olay ıdlegasta geçti pizzastackte değil, ben tekrardan söylüyorum rolsel olarak bunu görmedim. Daha da ileti atmayacağım, gelmişin alt karakterinle trollemeye bir de şikayet açıyon, devam edersin umarım böyle hareketlere

#8 - 04.05.2024 18:51
Olay ıdlegasta geçti pizzastackte değil, ben tekrardan söylüyorum rolsel olarak bunu görmedim. Daha da ileti atmayacağım, gelmişin alt karakterinle trollemeye bir de şikayet açıyon, devam edersin umarım böyle hareketlere
15 Sosisli yeme olayı Idlegas'da mı gerçekleşti? On beş tane sosisliyi Pizza Stack'de yedim ve o rolde yaklaşık 10 tane birlik üyeniz vardı. Idlegas'da bir tane bile yemedim.
Alt karakterimle trol değil rol yapıyorum, dostum. İki günde yaklaşık elli kişiyle rol yaptım. Sicilime ve geçmiş şikayetlerime bakarsan bu güne kadar hiç jail veya şikayet yemedim.

#9 - 04.05.2024 18:57
15 Sosisli yeme olayı Idlegas'da mı gerçekleşti? On beş tane sosisliyi Pizza Stack'de yedim ve o rolde yaklaşık 10 tane birlik üyeniz vardı. Idlegas'da bir tane bile yemedim.
Alt karakterimle trol değil rol yapıyorum, dostum. İki günde yaklaşık elli kişiyle rol yaptım. Sicilime ve geçmiş şikayetlerime bakarsan bu güne kadar hiç jail veya şikayet yemedim.
seni ilk ıdlegas'ta dövmedim mi? sen hangi rolü anlatyon kanka?