selamın aleyküm, kankam 4 saatlik kayıdın olduğunu söylemiştin bana 4 saatlik kayıt koymamışsın normalde dün açacaktın sözde şikayeti ama dün açmadığın için ssleri sildim, yani kanıtım yok. beni ihlal yapmış gibi göstermişin neyse savunmama geleyim ben, ilk başta ıdlegas'taydık ve takılıyorduk, sen geldin ve sosisli falan filan yedin daha sonra quashe karakteri seni çekti ve konuştu, ortamda tariq ıngram ve ben vardık aktif olarak diğerleri afkydı ikimizde senin ödeme yapmadığını söyledik ve yapmadında, yaptıysan da ben bunu rolsel olarak görmedim, zaten benim dediğimin aynısı tariq ıngram karakteride dedi, quashe seni tehdit etti sen onun arkasından salladın ve seni dövdüm, ondan sonra sana bu sokaktan gitmeni söyledim fakat beni dinlemedin o kadar küfürler ettim yine beni dinlemedin ve kafana göre takıldın seni mahalleden kovuyoruz sen hala mahallede takılıyorsun artı olarak onaylı hoodtasın fear rp yapman lazım otomatik olarak, r20 seni koruyor falan filan seni koruyor da dostum benim seni mahallenin dışında vurmak istedim, hem polis çekmemek adına hemde tariq kihara'nın görmemesi için zaten orada yaptığın bir rolde yoktu seni elli kere kovmama rağmen hala sokaktaydın role cevap vermiyordun bir anda gittin, zaten seni vuracaktım bir yerde yakaladım ve vurdum, bugünde tokat atmamın sebebi de şu, zaten seninle karakterim kavgalı birbirine düşman, sen yeniden sokağa geliyorsun sanki hiçbir şey olmamış gibi bir de birkaç kişiyi esir aldığımız eve giriyorsun, sokakta oturan biri değilsin, daha dün seni vurmuşum, birbirimizle düşmanız ama sen yine gelmişsin ben bu rolde bir hata göremiyorum. ben rolümde bir hata göremiyorum, zaten 4 ss koymuşsun, 2si pmden konuşmalarımız, 1sinde kimin vurduğu belli değil /hasarlar'ın ssi yok

neyse kankam sonuçlanmasını bekleyelim şikayetin, gerisi yetkili kararı