Konu: Frances_Green GOD  (Okunma sayısı 605 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.04.2024 16:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frances_Green @deniz9809
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dominic_Scott @CaptainSilver
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.04.2024 / 15.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler gün içinde sivil karakterleri ile birliğimin bölgesinde bana sıktılar düşüremediler ardından yeniden geldiler karşılık verdiğimizde biri düştü GOD hilesi olan Frances Green karakteri GOD sayesinde düşmedi , muhtemelen Drive-By atmaya çalıştı fakat sürücü koltuğunda kimse olmadığı için drive by'a kalkamayınca öyle kaldı. Polisler geldiğinde silahını bıraktı ve geri döndü.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler 1-2 haftadır bizimle uğraşmakta birlikten birliğe geçiyorlar veyahut sivil karakterlerde yapıyorlar bu yaptıklarını kişiler yeterli rol bilgisine sahip olmamakla beraber vurulan ikinci karakterin hali hazırda aktif şikayeti olduğunuda referanslayarak ; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=158126.0 devam etmek istiyorum. Kişiler sivil çarda oluşumlara karşı savaşmak istediklerini veyahut savaş başlatacaklarını çekinmeden IC OOC bildirerek bir çok kural ihlali ile devam ediyorlar.

Kişilerin yaptığı faaliyetlerin kurallara aykırı olması IC de karakterlerimize zarar vermekle beraber (PD ARANMALARI SİLAHLARA EL KOYULMASI ETC.) oyun zevkimizide düşürüp hood bölgemde yapılan rollerin baltalanması ile benim ve birliğimdeki bir çok kişiyi rahatsız etmekte. Olaylara ve aktif şikayete rağmen 3. parti yazılımlar ile bu toxiclik ve kural ihlallerine devam etmelerini beni iyice oyunda soğutmakta.

Yetersiz rol bilgisine sahipler , kuralları bile okumamışlar sadece kendilerine değil bana ve birliğimede zarar vermekteler süre gelen olayların sürekli tekrarlanması iyice can sıkıcı bir hâl almaya başladı ve çevireceğim rolleri engellemeye devam etmekte.
« Son Düzenleme: 28.04.2024 16:21 ArdaVice »

#1 - 27.04.2024 22:39
 :sampanya:
« Son Düzenleme: 28.04.2024 17:56 diablotularz »

#2 - 27.04.2024 22:41
Evet dostum God hilesi aynen hem afk idim hemde aracın içindeydim ve camlar kapalı idi o sırada bende silah yoktu aracın içinde olduğum için hasar almadım bu kadar basit, benim orada kaçma amacım silahımı bırakmak değil tamamen bana ateş eden şahıslardan kaçmak ve kendimi güvene almak tekrar geldiğimde polislere olayı anlattım ve rol kapandı. Ben o role canım yarım olarak gittim God hilem olsaydı canım yarıya inmezdi değilmi?
« Son Düzenleme: 27.04.2024 22:44 deniz9809 »

#3 - 27.04.2024 22:47
Alt tab'da olan bir karakter olsaydın Dario alt tab attığında kafasında çıkan işaretten sendende çıkardı eğer oyun ekranında AFK kaldım diyorsanda kurşun işlerdi ayrıca araba içinde de kurşun işlediğini varsayarsak daha fazla birşey yazmama gerek yok sanırım.

Ayrıca polis dominic karakterini kovalarken olay yerinden araçla kaçıp sonradan gelmende silahı bırakmanı açıklıyor gibi.
« Son Düzenleme: 27.04.2024 22:48 ArdaVice »

#4 - 27.04.2024 22:48
dikkatli izlersen mermiler camda kalıyor içeri girmiyor dostum herhangibir hilem yok eğer hilem olsaydı silahla gelirdim ve aracdan inerdim ne gerek var aracın içinde kalmaya? Ben o sırada Alt tabda idim senin mod packinden dolayı gözükmüyor sanırım

#5 - 27.04.2024 22:49
Mermilerin camda kalma sebebi benim oyunumda olan modlardan kaynaklı daha doğrusu mermi izi modundan

#6 - 27.04.2024 22:50
Öyle bir mod pack mi varmış ahhahaha linkini atsana kanka aracın içinden mermi geçmiyor bu arada haberin olsun

#7 - 27.04.2024 22:53
1 haftadır sivil ve bondurant tarzı birliklere geçe geçe yaptığınız saçma roller agresif roller 5 level altı karakterler ile yaptığınız illegal rolleriniz aktif şikayet olmasına rağmen kural ihlallerine devam edilmesi hoodumda rol döndürdüğüm sırada gelip bunları baltalamaniz can sıkıcı hâl almaya başladı eğer oluşumlar arası savaş istiyorsan kur bir birlik kendi birliğinde yap başkalarının birliklerinin içinde yarınız o birlikte yarınız sivil şekilde yaptığınız hiç bir rol veyahut illegal rol akıl ve mantığa uygun değil

#8 - 27.04.2024 22:55
bunlarda haklısın dostum sana gerçekten hak veriyorum Scott'a sor pm den bunların bana yasak olduğunu belirtti arkadaşım ile  ben bunun ile alakalı konuşmaya giderken böyle bir hareket yaptınız.
« Son Düzenleme: 27.04.2024 22:58 deniz9809 »

#9 - 27.04.2024 22:58
bunlarda haklısın dostum sana gerçekten hak veriyorum Scott'a sor pm den bunların bana yasak olduğunu belirtti arkadaşım ve ben bunun ile alakalı konuşmaya giderken böyle bir hareket yaptınız.

Bunu anlamana sevindim güzel fakat benim baltalanan 2-3 rolüm , sizin yüzünüzden olan aranmam PD ile gireceğim rolde kaybedeceğim silah ve yatacağım İC hapis ile oyun zevkim , sizin bizle uğraşırken kaybettiğim vakit vs. N'olacak?