Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frances_Green
@deniz9809 Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dominic_Scott
@CaptainSilver Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.04.2024 / 15.55
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler gün içinde sivil karakterleri ile birliğimin bölgesinde bana sıktılar düşüremediler ardından yeniden geldiler karşılık verdiğimizde biri düştü GOD hilesi olan Frances Green karakteri GOD sayesinde düşmedi , muhtemelen Drive-By atmaya çalıştı fakat sürücü koltuğunda kimse olmadığı için drive by'a kalkamayınca öyle kaldı. Polisler geldiğinde silahını bıraktı ve geri döndü.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa): Kişiler 1-2 haftadır bizimle uğraşmakta birlikten birliğe geçiyorlar veyahut sivil karakterlerde yapıyorlar bu yaptıklarını kişiler yeterli rol bilgisine sahip olmamakla beraber vurulan ikinci karakterin hali hazırda aktif şikayeti olduğunuda referanslayarak ;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=158126.0 devam etmek istiyorum. Kişiler sivil çarda oluşumlara karşı savaşmak istediklerini veyahut savaş başlatacaklarını çekinmeden IC OOC bildirerek bir çok kural ihlali ile devam ediyorlar.
Kişilerin yaptığı faaliyetlerin kurallara aykırı olması IC de karakterlerimize zarar vermekle beraber (PD ARANMALARI SİLAHLARA EL KOYULMASI ETC.) oyun zevkimizide düşürüp hood bölgemde yapılan rollerin baltalanması ile benim ve birliğimdeki bir çok kişiyi rahatsız etmekte. Olaylara ve aktif şikayete rağmen 3. parti yazılımlar ile bu toxiclik ve kural ihlallerine devam etmelerini beni iyice oyunda soğutmakta.
Yetersiz rol bilgisine sahipler , kuralları bile okumamışlar sadece kendilerine değil bana ve birliğimede zarar vermekteler süre gelen olayların sürekli tekrarlanması iyice can sıkıcı bir hâl almaya başladı ve çevireceğim rolleri engellemeye devam etmekte.