Türkçenin zayıf olduğuna inancım var küçük dostum, sana son bir kez izah edeceğim. Yazdığımı iyi oku, okuduktan sonra tekrar oku ve algılarını aç. Anladığından emin olduktan sonra klavyenin başına geçip bir şeyler yorumlamaya çalış. Çatıştın, hayattasın ve bundan başarılı çıktın. Hala hangi sıfatla mekanda duruyorsun demeye getiriyorum konuyu, çekip gidebilirsin. Benden bu kadar diyebilirsin fakat sen orada tehditkar konuşmalara ortak olduğunu ve buna ayak uydurduğunu dile getiriyorum. Karşıma geçip kemer çözmeler, rolün devamında neler olacağını az çok tahmin edebiliyoruz kafamız basıyor reşit insanların tabi sen öyle misin bilemeyeceğim. Açıklığı getirdiysek ve bunu da başka noktalarından anlamadıysan artık şikayet sonuçlanabilir.
Mekana girdiğimde kişi birlikten mi dur bakayım dene gibi bir şansım yoktu. Role aykırı davranmadım ve masada ki ilk kişiyi yumruklarımla alt etmeye çalışacak ve oradan Vitaly'e sekecektim. Vitaly silah çekince mecbur olay FEAR-RP'e döndü. Ölmemek için mekandan topukladım. Kapıda silahımı aldım ve çatışma orada başladı.