Konu: 18.04.2024 | Adrian_Vitali, John_Sopraccolli SPAWNKILL  (Okunma sayısı 308 defa)

#10 - 19.04.2024 02:06
John karakterine içeriye girip kendisinin saldırması, burun kırma rolü yapıp dışarıya kaçması... sonra da sivil karakter bana niye ateş ediyor demesi...
Sen gerçekten kötü bir şaka olmalısın.

#11 - 19.04.2024 02:12
Oraya bir ziyarete geliyorum ve mekanı basıyorsunuz. Üstüne üstlük çatışmadan önce gelip, bir anda bilardo masasının önündeyken (John'un kafasını bilardo masasına vurur, kaçar.) gibi bir emote veriyorsun, sonrasındaysa kaçıyorsun. Biz mekandan çıkınca da silahına davranıp, ateş etmeye başlıyorsun...

Bunun üzerine ben burada nefret ararım. Sivil olmam bir şeyi ifade ettirmiyor. Dediğin gibi: "Sürekli rol."

#12 - 19.04.2024 02:55
Türkçenin zayıf olduğuna inancım var küçük dostum, sana son bir kez izah edeceğim. Yazdığımı iyi oku, okuduktan sonra tekrar oku ve algılarını aç. Anladığından emin olduktan sonra klavyenin başına geçip bir şeyler yorumlamaya çalış. Çatıştın, hayattasın ve bundan başarılı çıktın. Hala hangi sıfatla mekanda duruyorsun demeye getiriyorum konuyu, çekip gidebilirsin. Benden bu kadar diyebilirsin fakat sen orada tehditkar konuşmalara ortak olduğunu ve buna ayak uydurduğunu dile getiriyorum. Karşıma geçip kemer çözmeler, rolün devamında neler olacağını az çok tahmin edebiliyoruz kafamız basıyor reşit insanların tabi sen öyle misin bilemeyeceğim. Açıklığı getirdiysek ve bunu da başka noktalarından anlamadıysan artık şikayet sonuçlanabilir.

Mekana girdiğimde kişi birlikten mi dur bakayım dene gibi bir şansım yoktu. Role aykırı davranmadım ve masada ki ilk kişiyi yumruklarımla alt etmeye çalışacak ve oradan Vitaly'e sekecektim. Vitaly silah çekince mecbur olay FEAR-RP'e döndü. Ölmemek için mekandan topukladım. Kapıda silahımı aldım ve çatışma orada başladı.

#13 - 19.04.2024 13:48
John karakterine içeriye girip kendisinin saldırması, burun kırma rolü yapıp dışarıya kaçması... sonra da sivil karakter bana niye ateş ediyor demesi...
Sen gerçekten kötü bir şaka olmalısın.

Ben dün akşam rolde yayın açmıştım sizin mekanınız geldiğimizde biriniz mekanın dışında gir çık yaptı her defasında bizi görünce salisesinde giriyordu içeriye bu cidden rezalet bir geceydi biz hiçbir şekilde mix yapmadık giderken bile mesajlaşmak pm'den yazan olduysa bile cevap vermedik yani diyeceğim o ki hatalısınız her türlü bırakında rol dellensin herkese iyi günler.

#14 - 19.04.2024 17:17
Selam.

1-) Spawn Kill ve kapı kitleme konusuna gelelim, Anthony Scebetta karakteri spawn korumasından çıktıktan sonra sıkmaya başlıyoruz ve attığım videoda bu gayet belli ve açık şekilde gözüküyor. Ek olarak kapıyı kitlemesinde herhangi bir PG görmedim çünkü kapının dibinde duruyor, bunu defalarca yaşadık çünkü interiora gir-çık yapıp yer öğrenmeye çalışan uyanıkları çok gördük. Kapıda durup, kilit vurmasında herhangi bir sakınca yok.

https://streamable.com/gcjb0d

2-) DM odaklı rol yaptığımızı söyleyip, bunun aksine sizin baskına gelmeniz(?) bu cümlelerin gerçekten çelişiyor. DM meraklısı olsaydık, emin ol en ufak olayda uzlaşma sağlamak yerine gelir, 20 kişi mekanınızı basabilirdim. Bunu geçmişten hatırlarsınız.

Rolde hatalı taraf sizsiniz. Bu olaydan yaklaşık 10 bilemedin 15 dakika önce Joseph Villari karakteri gelip: "Patronumuzla görüşmek ister misiniz, **** savaş istemiyor." gibi bir şeyler söyleyip bir uzlaşma teklifi yaptı. Siz buna rağmen mixing yapıp, gaflete kapılıp bizi vurmaya geldiniz. İki kişi tarafından da düşürülünce "DMci, ortalığı karıştıran" biz oluyoruz ne iş ama? İşgüzarlık yapmamanı ve rolde sizin hatalı olduğunuzu kabul etmenizi isterim.

Silah kaptırmanız bizim sorunumuz değil, rolde özür dileyip sonrasında "Hatalı biziz." yazıp... burada şikayet açman ilginç. Masraf falan karşılamıyoruz, sizi saatlerce esir tutma hakkımız varken insanlık yapıp, oyundan soğutmamak için saldık ve ondan sonra polise yakalanıp, silahları kaptırdınız. Bizlik bir mesele yok dostum. Aşağı tarafa rolden kareleri bırakacağım.

Spoiler: GösterGizle

Bu şikayet silah kaptırtmamız açısından açılmadı, hatanızı anlamak için açıldı. Ayrıca rolde söylenilenleri OOC gözüyle bakıyorsun, "Hatalı biziz." cümlesinin doğruluğu yüzde kaç olabilir? Bunu düşünemiyorsun. Gereğinin yapılması ve birdaha böyle kural hataları olmaması açısından sonuçlanabilir, iyi günler.

#15 - 19.04.2024 18:09
Bir şikayete 50 kişi farklı farklı yanıtlar yazıp boş boş chat doldurarak göz boyuyorsunuz. Açılmak için açılmış bir şikayet. Şikayetin altında hiç bir kanıt sunulmadan 50 kafadan 50 farklı iftira çıkıyor. Kanıtı yok, bir delili yok "Abe mix yabtınız, Abe god açtınız" Kardeşim kanıt sun, sonra işte böyle kanıtsız sunuyorsunuz diğeride çıkıyor aa bunlar böyleymiş diyor. Oğlum kanıt sunun :D Birlik tarafından daha ileti gelmeyecek, işleri olduğu için onların yerine yanıtı ben yazıyorum. Adminler kararı verebilir, bir dahakine kanıtınız olmadığı hatta gerçek bile olmayan konularda chat yazıp kendinizi bu durumlara düşürmeyin. Birlik olarak okudukça gülüyoruz. Sonuçlansın, dahada yanıt gelmesin.

#16 - 23.04.2024 10:18
Kanıtları inceleyip videoları gördüğüm kadarıyla ortada bir spawnkill ihlali mevcut. Spawnkill sadece ayaklarının yere basmasını beklemek değil (ki zaten videoda bazıları daha yeni giriş yaparken bile taranmaya başlıyorlar) spawnkill kişilerin kapı önünden dahi çıkamadan kapı önünde hepsinin vurulması, oyunun kendi dinamiğinden ötürü içeri girip daha chunkları bile yeni yüklenen kişilerin adım atamadan vurulması olarak değerlendirilmekte. Bu yüzden ceza alacaksınız.