Konu: 18.04.2024 | Adrian_Vitali, John_Sopraccolli SPAWNKILL  (Okunma sayısı 317 defa)

#0 - 18.04.2024 22:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adrian_Vitali, John_Sopraccolli  @Fregeor @SCARFACE242

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anthony_Scibetta @Gimli Frank_Badamalenti @JahnsonCreed0   Tobby Buccieri @Mressss Sam Costanzo @Cadillak

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.04.2024 | 21:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spawn Kill, Power Game, R19'a karşı küçük düşürücü rol.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mekana çatışmaya girdiğimiz an kapıda doğmamız beklenmeden öldürüldük. Kişi kapının yakınında bile olmadığı halde sistemsel dışarıya çıkamamamız için kapıları kilitledi ve John karakteri kemerini çözüp ağzıma 'aklınca' sikini dayamaya veya vermeye çalıştı veya işemeye kalkacaktı bilemiyorum. - EK OLARAK - John Sopraccolli'n GODMOD olduğundna şüpheleniyoruz incelenmesini talep etmekteyiz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin DM odaklı rol yaptıklarını düşünüyorum ve sürekli olarak böyle ihlallerde bulunup sürekli olarak İL-LEGAL akışın gidişatını bozuyorlar. Kişilerin gerekli yaptırımı almasını istemekteyiz ve bu rolün iptaliyle birlikte, kişilerin masraflarımızı karşılamasını istemekteyiz.

« Son Düzenleme: 21.04.2024 19:54 Creonyaveri »

#1 - 18.04.2024 22:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 18.04.2024 22:47
Sahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 18.04.2024 22:48
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 18.04.2024 22:50
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 18.04.2024 23:24
Özellikle baskılayarak değinmek istediğim konu mekana girdiğimiz an itibari ile '/kilit' atarak mekanı kilitlemesi. Zaten BUG yapacaklarını önceden planlamışlar, ardından bizi direkt olarak SPAWN KİLL de düşürdüler.

#6 - 19.04.2024 01:16
Selam.

1-) Spawn Kill ve kapı kitleme konusuna gelelim, Anthony Scebetta karakteri spawn korumasından çıktıktan sonra sıkmaya başlıyoruz ve attığım videoda bu gayet belli ve açık şekilde gözüküyor. Ek olarak kapıyı kitlemesinde herhangi bir PG görmedim çünkü kapının dibinde duruyor, bunu defalarca yaşadık çünkü interiora gir-çık yapıp yer öğrenmeye çalışan uyanıkları çok gördük. Kapıda durup, kilit vurmasında herhangi bir sakınca yok.

https://streamable.com/gcjb0d

2-) DM odaklı rol yaptığımızı söyleyip, bunun aksine sizin baskına gelmeniz(?) bu cümlelerin gerçekten çelişiyor. DM meraklısı olsaydık, emin ol en ufak olayda uzlaşma sağlamak yerine gelir, 20 kişi mekanınızı basabilirdim. Bunu geçmişten hatırlarsınız.

Rolde hatalı taraf sizsiniz. Bu olaydan yaklaşık 10 bilemedin 15 dakika önce Joseph Villari karakteri gelip: "Patronumuzla görüşmek ister misiniz, **** savaş istemiyor." gibi bir şeyler söyleyip bir uzlaşma teklifi yaptı. Siz buna rağmen mixing yapıp, gaflete kapılıp bizi vurmaya geldiniz. İki kişi tarafından da düşürülünce "DMci, ortalığı karıştıran" biz oluyoruz ne iş ama? İşgüzarlık yapmamanı ve rolde sizin hatalı olduğunuzu kabul etmenizi isterim.

Silah kaptırmanız bizim sorunumuz değil, rolde özür dileyip sonrasında "Hatalı biziz." yazıp... burada şikayet açman ilginç. Masraf falan karşılamıyoruz, sizi saatlerce esir tutma hakkımız varken insanlık yapıp, oyundan soğutmamak için saldık ve ondan sonra polise yakalanıp, silahları kaptırdınız. Bizlik bir mesele yok dostum. Aşağı tarafa rolden kareleri bırakacağım.

Spoiler: GösterGizle

#7 - 19.04.2024 01:19
 Selamlar, öncelikle spawn kill konusuna açıklık getirelim. Spawn kill attığımızı düşünmüyoruz. Kişiler içeriye girdiği gibi sıkmıyoruz, içeriye giriyorlar ve içeride hareketlilik oluşunca sıkmaya başlıyoruz. Nede olsa bekleyip silahınızı bize doğrultmanızı ve bizi düşürmenizi bekleyemeyiz, değil mi?
videoda da gözükmekte. Kapı kilitleme konusunda kapının dibindeyim, kapıyı kilitlemek için zaten bu konumda bulunuyorum. Ayrıca içeriyi kontrol etmek için girip çıkıp durduğunuz için kapıyı kilitlemek zorundaydım. John adına yapacağımız savunmada kişi R19'un ne yüzüne işemiştir nede "ağızına" vermiştir. Sadece kemerini çıkararak yüzüne yaklaştırmıştır.  Bunda aşşağılama gibi bir rol bulunmamaktadır. Bildiğim kadarı ile R19 karakterlere zaten aşşağılama rolleri yasak değildir. Kurallar kısmında böyle bir kural bulamadım zaten. Dm tabanlı rol yaptığımızı öne sürmüş ve sürekli böyle ihlaller yaptığımızı iddia etmiş arkadaş.  Dm birliği olduğumuz iddia edilmiş, baskına gelen sizlersiniz çok ironik ve trajikomik olmuş. Öncelikle şuna açıklık getireyim Paul karakterini maskeli olduğu halde müthiş analiz etmişsiniz, ettiğiniz gibi birliğimle rolünü bile görmediğiniz bir karakterin bizim adamımız olduğunu savunarak Cordizelli ekibinden önce barış için sitdown tertiplemesini istiyorsunuz, sonrasında Hood'a gelip baskın atıyorsunuz hangimiz DM birliği acaba.

Yukarıda bıraktığım videoda görülebilir,  videonun öncesinde içeriye devamlı gir çık yapılıyor, kapıyı kilitlemek için kapı pozisyonunun dibindeyim. İçeriye giren öndeki adamlarının silahsız olduğunu ve aim aldığım halde yumruk attığını görebilirsiniz. İçeriye önce silahsız adamları giriyor ve  hasarı karşılamak için kalkan görevi görüyor,
Baskın atarken kuralları bilmeyip, kuralına göre oynamayıp silahlı DM'de yumrukla saldırıyorlar, önden silahsız adamları gönderip kalkan görevi yaptırtıyorlar.
Şikayet açmaları ve birliğimi DM birliği için kurduğumu söylemeleri her türlü çamuru atıp izini bıraktırma çabaları umarım sonuçsuz kalacaktır. İyi forumlar.

#8 - 19.04.2024 01:33
Alıntı
Mekana çatışmaya girdiğimiz an kapıda doğmamız beklenmeden öldürüldük. Kişi kapının yakınında bile olmadığı halde sistemsel dışarıya çıkamamamız için kapıları kilitledi ve John karakteri kemerini çözüp ağzıma 'aklınca' sikini dayamaya veya vermeye çalıştı veya işemeye kalkacaktı bilemiyorum. - EK OLARAK - John Sopraccolli'n GODMOD olduğundna şüpheleniyoruz incelenmesini talep etmekteyiz.

O dediğin kural R20 için geçerli bir de herhangi bir işeme vesaire rolü de yok, ağzında laf almak için blöf yapıyorum. "kemerini çözer." aşağılayıcı bir rol kapsamında olmuyor, onun dışında beş sene birlik yönettim. R20 olduğum halde ne roller yaptılar fakat gelip burada en ufak şekilde şikayet oluşturmadım. (abartı olmadığı mühletçe.) bence biraz rolün akışına bırakmalısın dostum.

Godmode için yeterli bir kanıtın olduğunu düşünmüyorum çünkü videolu bir kanıtım var. Ekstra dayanıklılık ve gücüm 20, canımı 156 yapıyor en full haliyle. Onun dışında zaten videolarınızda bana değdirdiğiniz bir mermi bile yok...

#9 - 19.04.2024 01:42
Tüm açıklamalar bu kadar ise şikayet sonuçlandığında çıkacak kararı görebiliriz, sizin ile burada sözlü tartışmaya girmeyeceğim. Sürekli RP yapıyoruz, egonuzu okşamaya çalışmıyoruz. Elbette orada ihlal yapılarak bile vurulsam FEAR-RP mi gerçekleştirmek mecburuyetindeyim. Gereken rolü yaptım ve oradan ayrıldım hepsi bu. Şikayet incelendikten sonra sonuçlandırılabilir mi lütfen?

John'n sivil olarak bir mafya barında diğer mafya çatışmasına dahil olup ardından ise tehdit etme ve konuşturma kısmında aşağılayıcı olarak rol yapması da yanlış gibi geliyor, bir sivil karakter olarak kendini savunmuş olsa bile oradan tüyebilirdi. Çıkacak sonuca bakalım.
« Son Düzenleme: 19.04.2024 01:58 Creonyaveri »