Selamlar, öncelikle spawn kill konusuna açıklık getirelim. Spawn kill attığımızı düşünmüyoruz. Kişiler içeriye girdiği gibi sıkmıyoruz, içeriye giriyorlar ve içeride hareketlilik oluşunca sıkmaya başlıyoruz. Nede olsa bekleyip silahınızı bize doğrultmanızı ve bizi düşürmenizi bekleyemeyiz, değil mi?
videoda da gözükmekte. Kapı kilitleme konusunda kapının dibindeyim, kapıyı kilitlemek için zaten bu konumda bulunuyorum. Ayrıca içeriyi kontrol etmek için girip çıkıp durduğunuz için kapıyı kilitlemek zorundaydım. John adına yapacağımız savunmada kişi R19'un ne yüzüne işemiştir nede "ağızına" vermiştir. Sadece kemerini çıkararak yüzüne yaklaştırmıştır. Bunda aşşağılama gibi bir rol bulunmamaktadır. Bildiğim kadarı ile R19 karakterlere zaten aşşağılama rolleri yasak değildir. Kurallar kısmında böyle bir kural bulamadım zaten. Dm tabanlı rol yaptığımızı öne sürmüş ve sürekli böyle ihlaller yaptığımızı iddia etmiş arkadaş. Dm birliği olduğumuz iddia edilmiş, baskına gelen sizlersiniz çok ironik ve trajikomik olmuş. Öncelikle şuna açıklık getireyim Paul karakterini maskeli olduğu halde müthiş analiz etmişsiniz, ettiğiniz gibi birliğimle rolünü bile görmediğiniz bir karakterin bizim adamımız olduğunu savunarak Cordizelli ekibinden önce barış için sitdown tertiplemesini istiyorsunuz, sonrasında Hood'a gelip baskın atıyorsunuz hangimiz DM birliği acaba.
Yukarıda bıraktığım videoda görülebilir, videonun öncesinde içeriye devamlı gir çık yapılıyor, kapıyı kilitlemek için kapı pozisyonunun dibindeyim. İçeriye giren öndeki adamlarının silahsız olduğunu ve aim aldığım halde yumruk attığını görebilirsiniz. İçeriye önce silahsız adamları giriyor ve hasarı karşılamak için kalkan görevi görüyor,
Baskın atarken kuralları bilmeyip, kuralına göre oynamayıp silahlı DM'de yumrukla saldırıyorlar, önden silahsız adamları gönderip kalkan görevi yaptırtıyorlar.
Şikayet açmaları ve birliğimi DM birliği için kurduğumu söylemeleri her türlü çamuru atıp izini bıraktırma çabaları umarım sonuçsuz kalacaktır. İyi forumlar.