Herhangi bir kanıt vs göremedim, META ve rol kural ihlali yapıyorsunuz sonrasında PD POWER diye bir laf çıkartıyorsunuz, videoda her şey belirli.
NC atman da ayrı bir olay zaten, silahın Vincent karakterinde ve taser yiyerek (?) devam ediyorsun, polisten kaçtın diyelim. 00:58'de kaçıyorsun, 01:02'de NC atıyorsun. Bildiğim kadarıyla polisten kaçtıktan 15 DAKİKA sonra NC atabilirsin, sen kaçtığın gibi atmışsın. Yetkililer incelerse görebilir zaten SS'lerde mevcut, başka bir ileti gelmeyecek. Arkadaşın da gördüğüm kadarıyla herhangi bir savunması bulunmuyor, silahına el koyulması ve IC Jail süresi de eklenerek cezalandırılması talebimiz mevcut, şikayet sonuçlanabilir.
Yönetimi kandırma istersen, Ruskycim.. 00.49'da kaçıyorum. 01.03'te NC atıyorum, 14 dakika üzgünüm 1 dakika bekleyememişim.
1 dakika için ne ceza verilecekse razıyım sorun değil, PG veya Metagame yok. İncelenebilir. Taser yiyerek devam etmiyorum, motora bindikten sonra taser vuruyor. Bana taser vurdu, ok bayıldım diyelim. Kafam arkadaşımın omzuna düştü vucudum öne yattı ve Palmer motoru sürüp beni kaçırmaya devam etti: TASER VURUNCA İLLA GERİYE FIRLAMAM GEREKMİYOR, BU KADAR OOC KİNLİ OLMAYIN NE YAPTIM SİZE?
ve bunları yapacağınızı bildiğim için, silahları birilerine verip NC attım loglar bile kontrol edilebilir. Siz kendi yaptığınız ihlalleri başkasına yıkmayı o kadar seviyorsunuz ki..

İçim çok rahat, silahları NC atmadan önce birilerine verip NC attım şikayeti inceleyecek yetkili bakabilir. Ayrıca 1 dakika erken NC attığım için, ceza yiyeceksem sorun değil baş tacı.