Konu: Vincent Khardzanvilli - PG ve Metagaming  (Okunma sayısı 462 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.03.2024 01:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincent Khardzanvilli - @koch the emperor - Palmer Pennington @Belizard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Isaac Volkov @pesimiststyle - Luigi Martino @ankaralı gangster - Riccardo Giotto @JameikaGold

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.03.2024 - 00:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming,
Metagaming kuralını ihlal eden genel örnekler:
- Sesli sohbet, /pm gibi kanallardan yer bildirmek
- IC kanallar üzerinden OOC konuşmak (normal konuşma, /aw, /w, vb.)
- Aynı araçta gezerken seslide konuşmak ve roldeki kararlara ses üzerinden karar vermek
- Önceki karakterinizin ölümünü bilmek/birinden öğrenmek ve bunun için intikam almak
- Vurulduktan sonra Discord'dan arkadaşınıza veya birliğinize @everyone atıp vurulduğunuz haber etmek
- Polislerin yerini arkadaşlarınıza OOC kanallardan belirtmek
- Maskeli kişinin IDsine bakıp oyuncu listesinden ismini bulmak ve tanıyor gibi davranmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar 3 kişi Patriot model araçla geziyorlardı, şüphe üzerine çevirildiler ve arkadaş ilk önce /b böldü ve admin tarafından uyarıldı. Sonrasında rolde üzeri arandı, aracı aranacaktı ve bir anda aracına geçti silahı üstüne aldı ve METAGAMİNG yoluyla arkadaşına haber vererek kendini motor ile kaçırttı. Motora bindiğinde taser yedi fakat videoda da görüldüğü üzere taser yiyerek motor üzerinde devam ediyor. Arkadaş rol sonrasında tekrar beni bulmasınlar diye bir de NC atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

NC attığına dair kanıt;

/b Böldüğüne dair kanıt;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın rol bilgisi konusunda sıkıntıları olabilir, silahına el koyularak IC jaille birlikte ceza almasını talep ediyoruz. Yönetim ekibinin kararına bırakıyoruz. İyi günler.

« Son Düzenleme: 03.03.2024 15:46 Rusky »

#1 - 02.03.2024 01:40
Vincent Khardzanvilli karakteri, denize atlayıp öldü. Balıklar silahlarını yedi.

Taser rolüne gelirsek, motora bindikten sonra taser atmışsın. Benim yapabileceğim bir şey yok, taser atınca motordan atlamak gerekmiyor. Önümdeki adamın sırtına bayıldım, motorda kaldım. MG falan yok, Palmer Pennington birlik üyemiz. Her şey incelenebilir, biz sizler gibi MetaGaming yapmıyoruz. :) Palmer Pennington bizi çevirdiğiniz rolün başından beri bölgedeydi siyah Sultan ile, gidip motora çevirdi geldi. HER ŞEY İNCELENEBİLİR, HERRR ŞEY. :)

#2 - 02.03.2024 01:43
Metagaming ihlali adına IC rol yaptığına dair kantılarını atarsan sevinirim, atmayacaksan şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 02.03.2024 01:44
Metagaming ihlali adına IC rol yaptığına dair kantılarını atarsan sevinirim, atmayacaksan şikayet sonuçlanabilir.
Her rolün SS'ni alacak değiliz, size şikayet açtık diye bu kadar kinli olup sizin de şikayet açmanıza gerek yok. Palmer Pennington birlik üyesi, Soldier karakterin arandığını görünce orada bekliyor. Üst aranması vs, uzaklaştırmayan sizsiniz. Karakter bekledi. Bende motora binip kaçtım. Kanıt manıt yok, inceleyin gerekiyorsa. Ama lütfen artık şu PD POWER'i bırakın.

#4 - 02.03.2024 01:52
Herhangi bir kanıt vs göremedim, META ve rol kural ihlali yapıyorsunuz sonrasında PD POWER diye bir laf çıkartıyorsunuz, videoda her şey belirli.  O:-) NC atman da ayrı bir olay zaten, silahın Vincent karakterinde ve taser yiyerek (?) devam ediyorsun, polisten kaçtın diyelim. 00:58'de kaçıyorsun, 01:02'de NC atıyorsun. Bildiğim kadarıyla polisten kaçtıktan 15 DAKİKA sonra NC atabilirsin, sen kaçtığın gibi atmışsın. Yetkililer incelerse görebilir zaten SS'lerde mevcut, başka bir ileti gelmeyecek. Arkadaşın da gördüğüm kadarıyla herhangi bir savunması bulunmuyor, silahına el koyulması ve IC Jail süresi de eklenerek cezalandırılması talebimiz mevcut, şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 02.03.2024 01:54 Rusky »

#5 - 02.03.2024 01:58
Herhangi bir kanıt vs göremedim, META ve rol kural ihlali yapıyorsunuz sonrasında PD POWER diye bir laf çıkartıyorsunuz, videoda her şey belirli.  O:-) NC atman da ayrı bir olay zaten, silahın Vincent karakterinde ve taser yiyerek (?) devam ediyorsun, polisten kaçtın diyelim. 00:58'de kaçıyorsun, 01:02'de NC atıyorsun. Bildiğim kadarıyla polisten kaçtıktan 15 DAKİKA sonra NC atabilirsin, sen kaçtığın gibi atmışsın. Yetkililer incelerse görebilir zaten SS'lerde mevcut, başka bir ileti gelmeyecek. Arkadaşın da gördüğüm kadarıyla herhangi bir savunması bulunmuyor, silahına el koyulması ve IC Jail süresi de eklenerek cezalandırılması talebimiz mevcut, şikayet sonuçlanabilir.
Yönetimi kandırma istersen, Ruskycim.. 00.49'da kaçıyorum. 01.03'te NC atıyorum, 14 dakika üzgünüm 1 dakika bekleyememişim. :(

1 dakika için ne ceza verilecekse razıyım sorun değil, PG veya Metagame yok. İncelenebilir. Taser yiyerek devam etmiyorum, motora bindikten sonra taser vuruyor. Bana taser vurdu, ok bayıldım diyelim. Kafam arkadaşımın omzuna düştü vucudum öne yattı ve Palmer motoru sürüp beni kaçırmaya devam etti: TASER VURUNCA İLLA GERİYE FIRLAMAM GEREKMİYOR, BU KADAR OOC KİNLİ OLMAYIN NE YAPTIM SİZE? :)

ve bunları yapacağınızı bildiğim için, silahları birilerine verip NC attım loglar bile kontrol edilebilir. Siz kendi yaptığınız ihlalleri başkasına yıkmayı o kadar seviyorsunuz ki.. :) İçim çok rahat, silahları NC atmadan önce birilerine verip NC attım şikayeti inceleyecek yetkili bakabilir. Ayrıca 1 dakika erken NC attığım için, ceza yiyeceksem sorun değil baş tacı.
« Son Düzenleme: 02.03.2024 02:02 koch the emperor »

#6 - 02.03.2024 02:05
Arkadaşın herhangi bir kanıtı yok, şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 02.03.2024 02:11

Palmer Pennington karakteri olayın başından beri oradaydı Siyah Sultan ile arabasını değiştirip motor ile geldi. Bu kadar basit, anlamamakta zorluk çekmenize gerek yok. Loglar incelenebilir, her şey incelenebilir alnımız açık bizim. :) Tarafımdan daha fazla ileti gelmeyecektir, incelenebilir.

#8 - 02.03.2024 02:13
SS bariz bir şekilde kırpılmış, isim vb gözükmüyor. Siyah sultanın uzaklaşması için @Anomaly karakteri brifing veriyor ve uzaklaştırıyor, kendisi de teyit edebilir.  O:-) Herhangi bir kanıt yine göremedik, şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 02.03.2024 02:15 Rusky »

#9 - 02.03.2024 02:16
Ne olsun istiyorsun anlamadım? Ortada bir MIX falan yok, kendi kafanızda kurduğunuz şeylere inanıp şikayet açmayın. Yönetim logları inceleyebilir, rolün başından sonuna kadar Palmer Pennington karakteri oradaydı. @Belizard kendisi de savunma yapabilir, kimsenin kafasına silah dayayıp zorla beni kaçır demiyoruz OOC ile. Her şey incelenebilir, alnımız açık. Şikayete savunma gelmeyecek, daha fazla toksiklemeyin. @Rusky