Konu: [16/02/2024 - Meco_Murrone] Powergaming  (Okunma sayısı 90 defa)

#0 - 16.02.2024 20:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Meco_Murrone (Forum hesabına erişemedim NC atmış olabilir.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cannor_Rodriguez @MrYusuf

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming:
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motor kovalamacasında kişi sürekli yüksek yerlerden atlayıp mümkün olmayan davranışlar sergiledi, bir kere değil birden fazla kez yaptı ve bu şekilde üstünlük sağladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Alışkanlık haline getirmiş, tüm zevkimizide bozdu ağır ceza almasını rica ediyorum.

#1 - 18.02.2024 00:52
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @meco34

#2 - 18.02.2024 17:21
İlk olarak birince atlamayı bilerek yapmıyorum dönerken motor kayıyor videoda gözüktüğü gibi öyle düşüyorum, ikinci olarak kanalizasyona atlamanın yasak olduğunu o kovalamacadan 1 saat sonra pd arkadaşım söylüyor ve yapmayı bırakıyorum, Karakter değiştim zaten artık kuş olmuyorum merak etmeyin seviliyosunuz :vice:

#3 - 18.02.2024 22:23
"Kanalizasyona atlamak yasak" gibi bir kavram bulunmuyor, bu tarz yüksek yerlerden atlamanız yer konum fark etmeksizin Powergaming'e girmekte. Gerçek hayatta bu kadar yüksekten off-road model olmayan racing veya naked bir motorla atladığınızda motor paramparça olur sizde ağır yaralanırsınız.

#4 - 18.02.2024 22:54
Haklısın dostum, kanalizsyon örneğini genel olarak verdim zaten.
şu ytye attığın şarkılı videoyu banada atsana kanka oıwmqdpd

#5 - 19.02.2024 02:23
Selam, kısa bir mesaj ileteceğim;
Arkadaşın önceki karakteri PD'de sürekli polisten kaçtığı için müebbet hapis cezası aldı. Yani bu arkadaş polisten kaçma işini en az on-on beş kere yaptı. Daha önce bende kendisine yaptığı Nonrp driving ihlalleri sebebi ile OOC şikayet oluşturmuştum ve yaptığı ihlaller sürekli olarak aynı gelişiyor ve artık can sıkacak konuma geliyor. Önceki şikayetlerim Arşivde bulunuyor incelenebilir. Kısacası arkadaş rol yapmaktan ziyade sadece police pursuit atmak için oynuyor gibi bir izlenim bırakıyor.

#6 - 19.02.2024 03:11
Cezalandırılacak.

K&A