Öncelikle kocaman fontla yazmana gerek yok, senin için yetkililere sordum ve 2 hafta cevabını aldım. Paylaştığın kural 2019'a ait ve uzun zamandır 2 hafta kuralı uygulanıyor.

Sonrasında, savunmanı çürütelim. Attığın videoda basılı tutarak sıkıyorsun, ben olayda tek tek bekleyerek sıkıyorum. Aynı şey değil.
Senin için olayın birebir aynısını yaptım, o mesafeden deaglenin oturarak ve tek tek sıkıldığında doğrudan işlediğini görebilirsin.
https://streamable.com/lkwwp5Ayrıca arkadaşımdı ortam ooc'ydi tek seferlik bla bla bla... Vice Roleplay sunucusunda sürekli roleplay kuralı vardır ve ooc ortam diye bir şey yoktur etrafta kimsenin olmaması hile açabileceğin anlamına gelmiyor. Ayrıca YETERSİZ OYUNCU PROFİLİ (sunucudaki en ağır cezalardan birisi) yasağın bulunuyor. 3.parti yazılım kullanımı(hile) jail'in bulunuyor, çatışma esnasında bug abuse yaptığın ve ceza aldığın şikayet mevcut. Bu söylediklerim sicilinin kabarık olduğunu gözler önüne seriyor daha fazla ileti kalabalığı olmadan şikayet sonuçlanabilir.
Şahsın mal ve silah aktarımının kontrol edilmesini talep ediyorum, yasaklanmadan önce silahını ve mülklerini aktarabilir.
@ByRevenge Son olarak şahıs yasaklanırsa silah iadelerimizi ve ic jaillerimizin iptalini Suge_Tubbs karakteri ve şahsım adına talep ediyorum.