Konu: Grozdan_Musdov GOD-GAMESPEED  (Okunma sayısı 574 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.02.2024 00:28
Bak güzel kardeşim sen olayın şurasını anlamadın. Silahlarda sekme diye bir şey var sıktığın mesafe uzak bir mesafe. Mesafe ne kadar uzarsa mermi o kadar çok hedeften sapar. Aimi bana doğrulttun diye o mermi bana değecek diye bir şey yok yani. Üstelik hareket ediyorum bu iş dahada zor oluyor yani. Sen aimi her adamın üstüne getirdiğinde mermi o kişiye öyle bir uzaklıkta net değecek sanıyorsun. Oyunu az çok bilen mantığını biliyor zaten. Eğerki o aim her adamın üstüne tuttuğunda mermi değecek olsa o zaman silah sekmesi diye bir mantık olmazdı oyunda. Dg de anlamadın bari şöyle düşün sen AK ile sıktığında birine her mermi adama değiyor mu? Hayır. Aynı mantık Deagle silahındada var işte.

#11 - 06.02.2024 00:34
Yarın bilgisayyardan net şekilde daha detaylı ı savunma yapılacaktır.

#12 - 06.02.2024 00:49
sıktıkça büyüyen cross kullanıyorum, videoda belli. Hit yediğin ss'lere baktığın zaman hepsinde cross en küçük halinde. Cross büyümüş olsa ayakta olsam öyle olabilirdi. Savunma yaptığın kısım sadece bu mu? Ayrıca ak47 ile full tararsan tabi tepme yapar ben deagle ile tek tek oturarak cross küçüldükçe sıkıyorum tepme olmuyor.
Kime sorsan bu şikayette hile olduğunu söyler zaten, yetkililer en doğru kararı verecektir.

Uyuşturucu kullandığının kanıtı yoksa canın 140 oluyor zaten, 4 hit'le ölmüş oluyorsun ve benim 6 hit attığım bariz belli.

#13 - 06.02.2024 01:11
Bu konu böyle uzadıkça uzar. Şuanda telefondayım o yüzden kanıtlı şekilde konuşamıyorum yarın tam detaylı savunmamı yaparım konuyu fazla uzatmadan hadi iyi geceler

#14 - 06.02.2024 19:46
İyi günler,

Öncelikle GOD şikayetine gelelim: Hitmakerin olmadığı için her aimi üstüne tuttuğunda vurdum ben seni falan diye bir durum olmuyor maalesef ki. 6 tane hit vurduğunu söylemişsin. Her vurduğun maalesefki denk gelemiyebiliyor keşke her aim adamın üstündeyken sıktığımız adama denk gelse ama olmuyor işte. Mermi tepmesi diye bir olay var oynadığımız oyunda bunu zaten herkes iyi biliyordur. Mesafe ne kadar uzak olursa mermi o kadar hedeften sapıyor. Senin sıktığın mesafede uzak bir mesafe o yüzden merminin sapma oranı fazla olacaktır. Hitmakerin de olmadığı için sen beni hep vurduğunu sanıyorsun, böyle şikayet açacaksan hitmaker yüklemeni tavsiye ederim her yerde rahatlıkla bulabileceğin bir mod. Birde kullandığın crosshair default cross değil o yüzden tam net bir isabet alamayabilirsin default kullanman senin için daha iyi olacaktır. Ha sen şimdi demişsin ki "kardeşim ben eğilerek sıkıyorum o yüzden silah sekmez" diye bir şey diyorsun bunu sana daha net anlaman için videolu şekilde açıkça anlatmak istedim. Aşşağıya atıyorum video linkini, senin sıktığın mesafe daha da uzak o yüzden mermi sapması daha da fazla senin durumunda bir de öyle düşünelim.

Silah sekme videosu:

Gamespeed için savunma: Video zaten eski bir video. 1 hafta geçmiş, kuralları okursanız kanıtların yeni olması gerekir o yüzden kanıt geçerliliğini kaybetmiştir. Diyelim ki geçerli, sunucunun sabah erken saatleri pek fazla kimse yok. Kimsenin rol yapmadığı bir yer olan Starfish adasındayız, chat konuşmalarına bakılırsa zaten ooc bir ortam mevcut. O arkada çalan şarkı bile /arac radyo dan çalmakta. Kimsenin rolünü baltalamadan ortamdan dolayı eğlencesine açtım. Bu zamana kadar hile şikayeti bana hiç açılmadı hiç bir şekilde hileden dolayı bir oyuncu şikayette bulunmuş değil ilk defa hile ile ilgili şikayet açılıyor. Forumdan iyice araştırılırsa zaten hile şikayetinin bana hiç açılmadığı görülecektir. Ooc ortam olduğundan dolayı eğlenmek amaçlı başka hiç bir kötü niyet, rol yapan birisinin rolünü baltalamak veya kendi lehime bir rolde bir savaşta üstünlük sağlamak için kullandığım yok. Dediğim gibi ortam oocdi. Chat konuşmalarından anlaşılacağı gibi. O yüzden kullandığım bir şey. Başka kimseye yansıtmadım bu olayı. Zaten sonrasında bir role girmeden oyundan çıkıp sildim tekrardan oyuna girip rollerime düzgün bir şekilde devam ettim, loglara bakılırsa diğer chat konuşmalarıda görülür zaten öyle daha net olur. Kimse bana bu olay hariç kullandığımı kanıtlayamaz veya söyleyemez çünkü başka hiçbir yerde kullanmadım. Sunucu da bir üstünlük sağlamak amacıyla oynayacak birisi değilim bunu beni tanıyanlar bilir zaten hatta bazı yetkililerde az çok bilirler nasıl biri olduğumu.
Şikayet bildiriminde bulunmuşsun, bende savunmamı ekledim. Şahsım adına bir savunma bildirisinde bulunmayacağım.

Videoda ki troll chat görüntüleri daha net gözükmesi adına:
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 06.02.2024 21:52 Musdo »

#15 - 06.02.2024 21:37
ŞİKAYETİ İNCELEYEN YETKİLİ BU İLETİYE BAKARSA SEVİNİRİM.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=100.0 Bu linkde Oyuncu Şikayetleri Gereksinimleri adlı kural bulunmakta. Kuralı incelediğimizde iste şöyle bir kural yazmakta.
" Kural ihlalinin yaşandığı günden bir hafta sonrasına kadar zaman aşımı süresi vardır. Bu bir haftalık sürecin dışarısına çıkıldığı durumlarda zaman aşımı sebebiyle şikayet değerlendirilmez."

Game speed için atılan video kanıtı ise 1 haftalık süreyi doldurmuş durumda o yüzden o kanıt kurala göre geçerliliğini yitirmiş durumdadır. Bu yüzden şikayette Game speed otomatikman geçersiz sayılması gerekiyor.

Kuralın ss görüntüsü:

Şikayet sadece GOD konusunda devam ederse sevinirim. Teşşekkürler.

@ByRevenge

« Son Düzenleme: 06.02.2024 21:44 Musdo »

#16 - 06.02.2024 21:59
Öncelikle kocaman fontla yazmana gerek yok, senin için yetkililere sordum ve 2 hafta cevabını aldım. Paylaştığın kural 2019'a ait ve uzun zamandır 2 hafta kuralı uygulanıyor.

Sonrasında, savunmanı çürütelim. Attığın videoda basılı tutarak sıkıyorsun, ben olayda tek tek bekleyerek sıkıyorum. Aynı şey değil.

Senin için olayın birebir aynısını yaptım, o mesafeden deaglenin oturarak ve tek tek sıkıldığında doğrudan işlediğini görebilirsin.
https://streamable.com/lkwwp5

Ayrıca arkadaşımdı ortam ooc'ydi tek seferlik bla bla bla... Vice Roleplay sunucusunda sürekli roleplay kuralı vardır ve ooc ortam diye bir şey yoktur etrafta kimsenin olmaması hile açabileceğin anlamına gelmiyor. Ayrıca YETERSİZ OYUNCU PROFİLİ (sunucudaki en ağır cezalardan birisi) yasağın bulunuyor. 3.parti yazılım kullanımı(hile) jail'in bulunuyor, çatışma esnasında bug abuse yaptığın ve ceza aldığın şikayet mevcut. Bu söylediklerim sicilinin kabarık olduğunu gözler önüne seriyor daha fazla ileti kalabalığı olmadan şikayet sonuçlanabilir.

Şahsın mal ve silah aktarımının kontrol edilmesini talep ediyorum, yasaklanmadan önce silahını ve mülklerini aktarabilir. @ByRevenge
Son olarak şahıs yasaklanırsa silah iadelerimizi ve ic jaillerimizin iptalini Suge_Tubbs karakteri ve şahsım adına talep ediyorum.

#17 - 06.02.2024 22:39
Öncelikle supportlar maalesefki her şeyi tam net bilemiyebiliyorlar. Bu normal bir durumdur bir şey diyemem. Bende soru attığımda bana da o kuralın geçerli olduğunu söyledi farklı bir support arkadaşımız.

Birde 2019'dan kalma kural demişsin. Çoğu kural temel kurallardır. Eğer ki yeni farklı bir kural gelirse konu düzeltmesi yapılıyor zaten. Senin dediğin gibi "son zamanlarda 2 hafta kuralı geçerli" ise bunu bana benim 1 hafta kuralının geçerli olduğunu attığım gibi kanıtlı bir şekilde atar mısın hangi kuralda 2 hafta yazdığını? Ben sana ilk başta dcden soru atıp ordaki supporttun dediğini kanıt olarak göstermedim bizzat oyun kuralındaki kısmı alıp sana gösterdim. Hangimizin kanıtı sence daha geçerli?

Şöyle bir ekleme yapıyım o zaman. Bir arkadaşım sayesinde yetkili olan Batrix'e ulaştık ve arkadaşım benim yerime o kuralı atıp Batrix'e sordu kendiside kural da ne yazıyorsa o diye cevap veriyor.

Diğer konuya gelecek olursa, O attığın videoda NoSpread kullanmadığın ne belli? Keşke o kullandığın hitmakeri ilk başta kullansaydın böyle bu şikayetle boşa uğraştığını anlardın en azından. Tek tek ss alıp tüm hitleri vurmuşsun gibi göstermeye çalışıyorsun. Sadece 2 hit vurabildin. Üzülerek söylüyorum ki kanıtların biri yetersiz diğeri geçersiz.

« Son Düzenleme: 06.02.2024 22:48 Musdo »

#18 - 06.02.2024 22:51
videoda nospread kullanmadım, yetkililer denemek isterse kendileri deneyip görebilirler.

Şikayetin açıldığı tarih:

Olayın gerçekleştiği tarih:

30 ocak'da olay yaşanıyor, şikayet 5 şubat'da açılıyor. 1 hafta olmamış, 6 gün olmuş. Ayrıca zaman aşımı yaşanan durumlarda yetkili kararıyla şikayetin geçerliliğine karar verilir, karar yönetimin. Sonucu bekleyebiliriz.

#19 - 06.02.2024 23:14
Gün hesaplaman yanlış dostum, internetten araştırdığımda şöyle bir sonuç aldım.

Son günüde saymak lazım, sonuçta o günüde yaşıyoruz. Zaten son gün ile tam 7. günde yani 1 haftalık süreçte açmışsın o yüzden kural gereği geçersiz sayılmaktadır attığın kanıt. Saat farkıda oldukça fazla var zaten. Daha fazla yazı yazıp kirletmiyelim şikayeti direkt sonuçlanmasını bekliyelim.
« Son Düzenleme: 06.02.2024 23:17 Musdo »