Konu: Grozdan_Musdov GOD-GAMESPEED  (Okunma sayısı 565 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.02.2024 22:49
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Grozdan_Musdov @Musdo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Suge_Tubbs @tafo
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 5.02.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bay Bayz birliğindeki oyuncularla brawl rolü yaparken Grozdan_Musdov karakteri rolle hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen bize ateş açtı. Brawl rolü için gittiğimiz için çoğumuzun silahı yanında değildi, olayın öncesinde BayBayz birliğiyle herhangi bir silahlı rolümüz olmadı. Şahıs doğrudan DM atarak birlik üyelerime ateş açtı ve karşılık olarak ateş açtığımda şahıs defalarca kez vurulmasına rağmen düşmedi ve düşen ben oldum ayrıca olay yerindeki birlik üyem Suge_Tubbs'da bu arkadaşın hilesi dolayısıyla düştü. Olayın devamında polisler bölgeye geldi beni ve Suge_Tubbs karakterini tutukladılar. Bu şahsın açtığı hile dolayısıyla silahlarımıza da el koyulmuş oldu. Videoda her şey çok net biçimde belli oluyor. Arkadaş uyuşturucu dahi içse deagle 45 hasar veren bir silah 3.vuruşta düşmesi gerekir. Videoda 3'den daha fazla vurulduğu açıkça belli. Açtığı hileyle yaptığımız brawl rolünü hem bozmuş hem de Suge_Tubbs karakteri ve beni düşürerek polislerin bizi tutuklayıp silahlarımıza el koymasına neden olmuştur.

Ayrıca şahsın bir hile videosu daha bulunuyor onu da ekliyorum şikayete, şahsın hileci olduğu apaçık belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
(video'nun süresi geçmiş süresiz olarak yeniledim)

Ek açıklamalar(varsa): Silahlarımızın iadesini ve ic jaillerimizin kaldırılmasını istiyoruz. Şahıs banlanmalı.
« Son Düzenleme: 07.02.2024 18:21 t2rker »

#1 - 05.02.2024 22:52
@ByRevenge şahıs hileyle troll yapmaya ve DM atmaya devam edecektir, hızlıca sonuçlanıp iadelerimiz yapılabilirse çok seviniriz 

#2 - 05.02.2024 23:02
@Musdo savunmanızı gerçekleştirin.

#3 - 05.02.2024 23:04
şahitliğimi onaylıyorum, silah iadesini de talep ediyorum.

#4 - 05.02.2024 23:34
Öncelikle merhaba,

Konuya hızlı ve net gireceğim, üzerinden 1 hafta geçmiş herhangi bir "VİDEO/SS" kanıt taşımaz. Onu geçtim seni vurduğum yer ile attığın hile videosu bahımsız ama diyorsan "Nasıl bağımsız?" orada godum yok gözlerinin iyi gördüğünü düşünerekten ilk videoda "düşürdüğüm videodan bahsediyorum" orada bana sadece 1 hit atıyorsun yani god olma ihtimalini geçtim 1 hit attın diye nasıl "GOD" diyebildin onuda anlamış değilim.

Ek olarak böyle videoları saklayıp "Belki bu bana ayıp eder ya" kafasında tutup oyunda size sıktım diye böyle asılsız şikayetlerde kullanıp iade almanızda nasıl bir dost ve karaktere sahip olduğunuzu ortaya koyuyor. "DM" konusuna gelir isek ben size dm atmadım birliğinizde ki siyahiler beni kaçırmaya çalıştığından dolayı ateş ediyorum. Kanıtları mevcut şuan PC de olmadığımdan atamıyorum.

Diyeceklerim bu kadar videonun üzerinden "1 HAFTA" geçmiş ve kurallara göre kanıt taşımıyor, eğer olduda yönetim bunu görmekten çekinmiyor bundan dolayı çok özür dilerim zaten gta mı sıfırladım arkadaş sandığımız şahısların yanında eğlenmek adına öyle bir şey yapmıştım, sicilimede bakılabilir herhangi bir hile veya büyük bir şeyden yasağım/jailim bulunmuyor.

#5 - 05.02.2024 23:42
savunmanı çürütelim

Bug abuse, 3.parti yazılım(hile) ve yetersiz oyuncu profili sebeplerinden cezaların var. Bu cezalar sunucunun zaten en ağır cezaları. Sunucuya dm amaçlı girdiğin çok net belli ceza kaydından.

Biz rol yapıp eğlenmeye çalışırken dm atarak geliyorsun, god kullandığın videoda apaçık belli. Samp hilelerinden azıcık anlayan birisi zaten 4,5 hit net yediğini görecektir.
@ByRevenge hile konusunda zaten bilgili bir yetkili, yetkilileri kandırmaya çalışarak 1 hit yediğini söylüyorsun. Videoda kaç tane hit yediğin çok net belli zaten yetkilileri kandırmaya çalışmamalısın.

#6 - 05.02.2024 23:45
Sonucu bekleyebiliriz, şahsın hileyle troll ve dm yapmaya devam etmemesi için hızlıca sonuçlanırsa çok sevinirim. @ByRevenge

#7 - 05.02.2024 23:52
3. Parti yazılım camhut kullandığım için yemiştim onuda eminim sende kullanıyorsundur zaten. God konusuna gelirsek hitmakerin olmadığı için orada hit attığın belli olmuyor sadece 1 ttanesi belli oluyor. Oyunu bilenler zaten silah sekmesi diye birşey olduğunu bilirler, sıktığın mesafe uzak bir mesafe Deagle de silah sekmesi olduğu için aimin benim üstümde olsada mermi farklı yere gidebiliyor. Zaten hiçbir şekilde animasyona girmiyorum sadece 1 defa giriyorum o da yakın mesafeden rahatlıkla vurduğun için. Zaten durduk yere dm atmadığımı yarın görüntüler ile açıklıyacağım.

#8 - 06.02.2024 00:02
Ayrıca o attığın şikayetler 2021 yılında fosilleşmiş şikayetler 3 yıl geçmiş aradan. Ek olarak diyelimki dediğin gibi 4 hit atmış ol basit bir matematik ile anlatacağım. 4x42=168 oluyor benim zaten uyuşturucu kullanmadan canım 142 çümkğ dayanıklığım 15. Uyuşturucu ile beraber 180-190lara kadar çıkabiliyor basit bir matematik ile sorunu çözmüş oluruz böyle.

#9 - 06.02.2024 00:21
video kayıtları için şikayet açma süresi 2 hafta, 1 hafta değil. Şikayet geçerliliğini koruyor. Gamespeed ile trollemiş bir insansın sence de god açmış olman çok olası değil mi? Sicilinde hile olmayan, troll olmayan, bug abuse olmayan bir oyuncu olsaydın hile açmamış denebilirdi ancak sicilin aşırı derecede kabarık ve gamespeed kullandığın video ortada. 10x gamespeed açmış birisi çatışmada god açmaktan çekinir mi sence?

ilk hit.

ikinci hit

üçüncü hit

dördüncü hit

beşinci hit

altıncı hit

her hit yendiğinde karakter anime girmiyor, bunu herkes bilir zaten. Attığım ss'lerdeki hitleri videoyu yavaşlatarak izlediğinizde göreceksiniz zaten. Oturarak sıktığım için ve tek tek sıktığım için silah tepmiyor.

Gamespeed ile trollediğin video kaydı varken, yetkililerin sana inanmasını mı bekliyorsun? 1 hit attın dedin ss'lerde 6 hit belli oluyor. Ayrıca deagle 45 vuruyor 42 değil. 6 hit dedim ilk hit kaçmış olabilir diyelim 5x45=225 ediyor 190 canın olsa bile ölmen gerekirdi.

Ayrıca canının 190 olduğuna dair kanıt göndermen gerekiyor, gerçi 225 hasar aldın ama sen yine de at uyuşturucu kullandığının kanıtını.

Son olarak,

dm'i atmadan önce birlikte değildin, bulgar karakterinle dm'den ceza almamak için baybayz'a geçtin. Şimdi de tekrar sivile geçmişsin. OOC şekilde hileyle dm atmaya girdiğin açıkça belli.

Sonuçlanabilir @ByRevenge