Konu: Joseph Villari Dm+Retarted Rp  (Okunma sayısı 177 defa)

#0 - 04.02.2024 22:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Joseph_Villari @Unexpec0
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Betty_Arpiar @PatlatMeto

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.02.2024 21:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 6-) DEATHMATCH Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.Alıntı— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gayet sıradan bi şekilde meslek yaparken gişeden geçiyordum muhtemelen oyuncu meslek yaparken araçtan düşmüş onu almak için durduğumda Joseph Villari adlı arkadaşımız hiç rol yapmadan @PatlatMeto adlı arkadaşımıza emote verip saldırmaya başladı. Daha sonra mesleğe devam ederken şahıs aracıyla beni meslek yaptığım yere kadar takip ediyor ve araçtan inip maskesini takıyor silahını çekip emote verip ateş ediyor. Her neyse diyeceklerim bu kadar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/rdljuo7 https://hizliresim.com/m33t78j https://hizliresim.com/9c8hadv https://hizliresim.com/4pdiq20

Ek açıklamalar(varsa): Şahısa caydırıcı bi ceza uygulanmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 06.02.2024 07:36 Fiyaskow »

#1 - 04.02.2024 22:14
müsait olunca savunma gelecek anlamakta zorluk çektiğini bilmiyordum öyle yazmışsınız

#2 - 04.02.2024 23:41
Öncelikle merhabalar, arkadaşın toxic konuşmalar yapmasına rağmen onun seviyesine düşmeden savunma yapacağım. Yolumda giderken Betty Arpiar ile tartışma yaşıyoruz ve arabamın aynasına yumruk atıp kırıyor. Bunun sslerini de aşağıya atacağım, daha sonra oyundan düştüğüm sırada arabanın motoru açık kalıyor ve oyuna giriyorum oyuna girdiğim sırada Betty Arpiar arabamı çalıyor ve sahilde yakalıyorum. Araba hırsızlığı yaptığı için haklı olarak Betty Arpiar'a saldırıyorum ve tam o sırada siz geliyorsunuz Betty Arpiar'a destek çıkıp arabanıza alıp kaçırıyorsunuz. Mesleğinizi bitirdiğiniz zaman bana saldırıyorsunuz ve yaralıya düşecek konuma geliyorum üstümde silah taşıdığım için mecbur olarak sizi düşürmek zorunda kalıyorum. İlk sizin saldırdığınızın görüntülerini de aşağıya atacağım. Sonra işinize gelmeyince "/b" kullanmayı tercih ediyorsunuz, gerçekten fiyasko  :D Kadını siz tanımazken meslek yapıyorsunuz ve ona destek çıkıp bana saldırıyorsunuz. Görüntülerde fark ederseniz canım 1 hp kalmış ve kendimi savunmak amacıyla silaha davranıyorum. Ayrıca karakterim hood onaylı oluşumun kaptanı sence yere düşmesi ne kadar mantıklı olur?

Bailey Arpier karakteri attığım sslerde arabamın aynasına yumruk atıp arabamı çalıyor. /aracbul komutuyla ise sahilde buluyorum.
Spoiler: GösterGizle

Burada ise ilk bana siz saldırıyorsunuz ve beni yaralıya tam düşüreceğiniz sırada emote verip silah çekip sıkıyorum.

Bu da sizin ekranınızdan bir görüntü, zaten önceden planınızı yapmışsınız.

« Son Düzenleme: 06.02.2024 11:28 Unexpec0 »

#3 - 04.02.2024 23:44
Söylenmeyen bir kısım var her şeyden önce ben motorla gezerken araçla bana çarptın ve ben yere düştüm hiç bir şey olmazmış gibi devam ettin seni yakaladım dikkatli olsana dedim bana küfür ettin sana gülmü vericektim? Ayrıca aracını çaldım araçbul komutu ile geliyorsun buluyorsun beni bu hangi mantık?

#4 - 04.02.2024 23:50
Söylenmeyen bir kısım var her şeyden önce ben motorla gezerken araçla bana çarptın ve ben yere düştüm hiç bir şey olmazmış gibi devam ettin seni yakaladım dikkatli olsana dedim bana küfür ettin sana gülmü vericektim? Ayrıca aracını çaldım araçbul komutu ile geliyorsun buluyorsun beni bu hangi mantık?

Araç gps sistemini boşuna yapmamışlar bir kural ihlali olduğunu düşünüyorsan kendi adına gidip şikayet açabilirsin.

#5 - 04.02.2024 23:54
Bro bu bizim ikimizin olayı zaten arkadaşı ben tanımıyorum olaya şahidim evet ama ben sadece senin söylemediğin yerleri söyledim ve bu bana saçma geldi çünkü ben aracını hurdaya sattım sen ordan spawnlanan aracı aldın ve bana vurmaya geldin. Olay aynı araç ile gelmen anladınmı?

#6 - 04.02.2024 23:57
Bro bu bizim ikimizin olayı zaten arkadaşı ben tanımıyorum olaya şahidim evet ama ben sadece senin söylemediğin yerleri söyledim ve bu bana saçma geldi çünkü ben aracını hurdaya sattım sen ordan spawnlanan aracı aldın ve bana vurmaya geldin. Olay aynı araç ile gelmen anladınmı?

Betty karakterini oynayan arkadaşın da söylediği gibi Arthur Wendy karakterini tanımıyormuş. Bu durumda olaya dahil olmalarının bir mantığı da yok.

#7 - 05.02.2024 12:06
Fiyasko denen beyefendi yakışmayacak şeyler söylüyor şikayet sonuçlanabilir daha fazla savunma gelmeyecek
« Son Düzenleme: 05.02.2024 12:10 Unexpec0 »

#8 - 08.02.2024 13:28
Savunma yeterli görüldü.